Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: ASUS GL553VE Sülearvuti koos Intel Core i7 7700HQ ja GTX1050Ti-ga! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

liitunud: 15.12.2002




sõnum 06.06.2017 10:41:01 Ülevaade: ASUS GL553VE Sülearvuti koos Intel Core i7 7700HQ ja GTX1050Ti-ga! vasta tsitaadiga


Link


Põhjalikult nagu ikka lahkan video ülevaates kus näete nii väljast kui seest seda läpparit ligemalt.
Igatahes sain siis käpad peale pandud ühele uuele ASUS-e sülekale millel siis nagu pealkirjas mainitud GTX1050Ti ja Intel Core i7 7700HQ sees.. pluss see mudel mida mina testisin omas ka 15,6" 4k ekraani IPS paneeliga!
Esimese asjana hakkasin kohe uurima, et palju 7700HQ prose ja GTX1060-ga läpparid maksavad ja üllatuseks oli ASUS-e enda FX502VM vaid 100€ kallim.. see on odavama klassi mudel ja pole niipalju ilu vilesi peal kuid mängimiseks ma arvan, et on isegi mõistlikum hoopis FX502VM võtta.. siiski olin üsna üllatunud kui kiire ikkagi 1050Ti oli võrreldes 1060-ga.
Ülevaate videos kus teste teen saate näha ka benchmarkide tulemustes võrdlust teiste MSI süleritega millest ühel oligi GTX1060 sees kuid eelmise generatsiooni prose.

Muidu üldiselt antud sülerist siis täitsa okei disain, veidi vihkan fakti, et asi on plastikust kuid tänu sellele on see mudel ilmselt üks odavamatest 7700HQ ja 1050Ti sülekatest, mis turul on hetkel.
Asjal on väga kena RGB klaviatuur mida saab sättida põhjalikumalt ASUS-e enda appist. Veel on tühik tehtud tiba mugavamaks pöidla jaoks ning isegi sisse lülitus nupp on toodud klaviatuuri nupuks üles paremasse äärde.
Asi, mis ei meeldinud oli hiir.. ma vihkan neid ühe nupuga sülekaid.. noo milleks.. ajavad lihtsalt närvi kui tahad nupule vajutada sest hiir mõtleb, et oot oot.. sa ei tahtnud ju klikkida vaid liikuda!
Antud mudelis on ka veel optiline seade, mis tuli üllatusena.. nii suur kolakas mida keegi enam ei kasuta.. vähemalt mitte mängurid, kes ROG sülekaid ASUS-e poolt ostavad. Tohutu ruumi kulutamine lihtsalt... ning kohe on näha ka miks see otsus halb oli.. temperatuurid.. idles on täiesti okei isegi.. vaadates Twitchist mingit livestreami on temperatuurid seal 40-50 vahel 23 kraadilises toas.. aga kui mängima hakata.. saate kiirelt 85-90 kraadi kätte.. kuda temperatuur nii kõrgeks läheb? Noo sest nii prose, videokaart kui kiibistik kasutavad ühte ja sama radikat icon_lol.gif oeh.. oleks optilise seadme ära jätnud ASUS oleks saanud GPU vähemalt eraldi radika alla toppida ja teise ventilaatori... aga ega seda enam muuta saa ju.
Niisiis suurimaks miinuseks jäigi kehvapoolne jahutus, mis on ikka üsna tähtis süleka puhul ning see mõttetu optiline seade, mis lisaks jahutusele kärbib ka erinevaid USB jms pesasi..
Õnneks aga mängudes sai see 1050Ti väga hästi hakkama ja tänu väga heale prosele hoidis kenasti sammu isegi GTX1060-ga mõneti.. väga kaugele ei jäänud maha.. eriti GTA V-s näiteks, mis on enamik rahvale üks suur ja tähtis pela.
Igatahes, kes teste ja asju näha tahab ja mu juttu kuulda siis visake videole pilk peale. Kommentaari võite nii siia HV-sse kui Youtube jätta icon_smile.gif

Lõpp hindeks andsin 7,5p 10-st!


_________________
Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kommentaarid: 632 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 494
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: ASUS GL553VE Sülearvuti koos Intel Core i7 7700HQ ja GTX1050Ti-ga!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.