Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell näitas uusi VR-valmis kõik ühes arvuteid ja võimsat lauaarvutit mänguritele märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2017 18:18:32 Dell näitas uusi VR-valmis kõik ühes arvuteid ja võimsat lauaarvutit mänguritele vasta tsitaadiga

PRESSITEADE - Sel aastal toimuval tehnikamessil Computex 2017 tõi Dell välja kaks uut kõik ühes arvutit, millest üks võimaldab ka VR-mängimist ning ühe spetsiaalselt mänguritele suunatud lauaarvuti.

Kõigepealt tutvustas Dell kaht kõik ühes lauaarvutit Inspiron 27 7000 AIO ja 24 5000 AIO, kus ühte kompaktsesse komplekti on pandud nii võimekas sisu kui ka Dellile omane peaaegu ilma äärteta InfinityEdge ekraan. Eriti omapärane on just 27 7000, kuna masin võimaldab ka VR-peakomplektide kasutamist.

Lauaarvuti näol on tegu mänguritele suunatud masinaga, mida on võimalik soetada ka „Ready for VR“ variantidena. See tähendab, et arvutit on võimalik muretult kasutada võimsat sisu nõudvate virtuaalreaalsus peakomplektidega nagu HTC Vive ja Oculus Rift.

Kõik ühes lauaarvutid



Esimese Inspiron 27 7000 AIO lauaarvuti teeb eriliseks asjaolu, et kuigi tegu on kõik ühes seadmega, on masin loodud nii virtuaalreaalsus- kui ka meelelahutussüsteemiks. Kõigepealt saavad kasutajad nautida Delli 27 tollist peaaegu äärteta InfinityEdge kuni 4K UHD resolutsiooniga ekraani.

Heaks VR-kogemuseks on arvuti lisaks võimsale ekraanile varustatud ka uue Ryzen AMD protsessoriga ning AMD Polaris RX500 seeria graafikakaardiga. 27 7000 tuleb hõbedases värvitoonis ning toetab ka Windowsi poolt pakutavat Hello lahendust ehk näotuvastuse abil sisselogimist. Väljastpoolt on seade varustatud USB-C 3.1 pesadega ning mälu poolest on võimalik valida ka SSD-ga variante.



Teine Inspiron 24 5000 AIO lauaarvuti on aga suunatud pigem inimesele, kes otsib meelelahutust videosisust. Kõigepealt pakub ekraan samuti korralikku 24 tollist InfinityEdge IPS FHD puutetundliku ekraaniga. Eriliseks teeb seadme aga Delli loodud SmartByte tehnoloogia, mis ennetab voogedastamise puhul tekkivat laadimist (buffering) kuna tarkvara suunab internetikasutust just toimiva video edastamiseks. Sellisel juhul ei tohiks video edastuses probleeme tekkida.



Sisu poolest peitub 24 5000 sees seitsmenda põlvkonna AMD protsessor ning AMD Polaris RX500 graafikakaart. Seade on valget värvi ning kasutab sarnaselt 27 7000-le Windowsi Hello näotuvastust ja USB-C 3.1 pesasid. Samuti saab valida SSD-kettaga mudeleid.

Delli lauaarvuti mänguritele

Lisaks eelnevale tutvustas Dell konverentsil ka uut mänguritele suunatud lauaarvutit. Kui varasemalt on firma valmistanud arvuteid mänguritele põhiliselt Alienware’i nime alt, siis nüüd tuli Dell välja esimese mänguritele suunatud lauaarvutiga, mis kuulub firma Inspiron seeriasse.



Inspiron Gaming Desktop on mänguhuvilistele suunatud lauaarvuti, mis pakub võimsat sisu, aga jääb sealjuures mõistlikku hinnaklassi.
Uue masina seest leiab AMD uued Ryzen protsessorid, VR-valmis graafikakaardi, kuni 32 gigabaiti DDR4 muutmälu ning kas SSD või kõvaketta sõltuvalt kasutaja soovist. Arvutid on ehitatud ka selliselt, et soovi korral on võimalik sisu kerge vaevaga välja vahetada.



Lisaks on arvutisse sisse ehitatud SenseMI tehnoloogia, mille ülesandeks on optimiseerida arvuti voolutarbimist ning protsessori tööd. Seega kui arvuti vajab rohkem energiat, siis suunab tehnoloogia seda sinna, kuhu vaja.

Allikas: www.dell.com

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell näitas uusi VR-valmis kõik ühes arvuteid ja võimsat lauaarvutit mänguritele
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.