Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  2017. aasta LG SUPER UHD ja 4K UHD telerid alates aprillist Eestis märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2017 18:12:12 2017. aasta LG SUPER UHD ja 4K UHD telerid alates aprillist Eestis vasta tsitaadiga


PRESSITEADE – Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas 2017. aasta telerite seeria jõudmisest Eesti turule. Uues sarjas on lai valik SUPER UHD ja 4K UHD telerite mudeleid suuruses 43–86 tolli. Kõik 2017. aasta telerid on varustatud LG uusima nutitelerite platvormiga webOS 3.5.

Uutel SUPER UHD teleritel on Nano Cell tehnoloogia, mille pildiedastus on realistlikum ja varjundirikkam ning võimaldab laiemat vaatenurka.
Nano Cell parandab ekraanil kuvatavate värvide puhtust ja vähendab oluliselt värvide tuhmumist, pildi ebastabiilsust ja muid värvide omaduste vähenemisi. Nano Cell tehnoloogia vähendab ka ekraani valguskuma, et säilitada kõrge pildikvaliteet isegi siis, kui ekraan on ümbritsetud intensiivsest valgusest.

Iga uus LG SUPER UHD teler on varustatud Active HDR ja Dolby Vision funktsioonidega, mis võimaldavad ekraanile erinevate HDR-formaatide toomist. Sealhulgas Dolby Vision™, HDR10 ja Hybrid Log Gamma (HLG). Ühtlasi on LG uued telerid varustatud uusimate IPS ekraanidega.

Tänu värskele LG nutitelerite platvormile webOS 3.5 pakuvad uued telerid erakordset kasutajakogemust.
Täiustatud Magic Remote võimaldab aga vaatajale juurdepääsu lemmiksaadetele vaid ühe nupuvajutusega. Uus Magic Link nupp pakub kiiret võimalust leida vajalik sisu ja omada juurdepääsu ekraanil olevate osalejate ja tegelaste kohta käivale informatsioonile. Magic Zoom võimaldab vaatajatel suurendada ja talletada, mis tahes osa ekraanil olevast pildist.
Uutel LG SUPER UHD teleritel on ka eriti õhuke disain ja ainulaadne poolkuu-kujuline alus, mis loob mulje õhus hõljuvast telerist. Näiteks 55-tollise 55SJ950V mudeli kitsaima koha läbimõõduks on kõigest 6.9mm. Järgmisena jõuavad poodidesse SUPER UHD mudelid SJ950V, SJ850V, SJ810V, SJ800V.

# # #


LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) on üleilmne tehnoloogiainnovaator koduelektroonika, mobiilsidevahendite ja kodumasinate valdkonnas. Firmas töötab üle 77 000 inimese enam kui 125 tegevusvaldkonnas. 2015. aastal oli ettevõtte müügitulu 48,8 miljardit dollarit. LG koosneb neljast äriüksusest – kodumasinad ja õhukonditsioneerid, mobiilsed lahendused, kodune meelelahutus ning sõidukikomponentide üksus. LG on üks maailma juhtivatest lameekraaniga telerite, mobiiltelefonide, kliimaseadmete, pesumasinate ja külmikute tootjatest. LG on 2016 ENERGY STAR® Aasta Partner. Täiendav informatsioon: www.LGnewsroom.com

Vaata LG telereid HinnaVaatlusest: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/Telerid/?search=ad9129e4dde55c6b9613178783867dde&Order=AddDate&Sort=1

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  2017. aasta LG SUPER UHD ja 4K UHD telerid alates aprillist Eestis
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.