Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Bluedio H+ märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2016 19:03:23 Ülevaade: Bluedio H+ vasta tsitaadiga


Kuna Sennheiser HD 201 juhe jääb pidevalt kinni ja saab pidevalt ülesõitu tooli poolt jne sai mõeldud, et võiks võtta ligi miskid juhtmeta klapid. Et aga eelarve hetkel piiratud ei hakanud kohe Sennheiser RS175 ligi võtma vaid otsustasin proovida kordi odavamaid bluetooth lahendusega hiinakaid. Mõte sattus kokku 11.11 aliexpressi ostuhullusega ja 17€ eest klapid ka soetatud said. Vaatame siis lähemalt mida saab 17€ eest.

Tehnilised andmed:
Connectivity : Bluetooth, 3.5mm
Memory Card: Yes (MicroSD)
Driver unit: 57mm
Frequency response : 20~20000KHz
Impedance : 16ohms
Sensitivity : 110 dB
THD: <0.1%
Power supply: USB port DC 5V
Working time: Talk time: 45 hours; Bluetooth Music playing time: 40 hours, FM Radio: 15 hours, MicroSD music play: 15 hours
Standby time: Up to 1625 hours
Charging time: About 2 hours
Bluetooth version: V4.1
Bluetooth distance: W/O obstacles 10m
Bluetooth band: 2.4GHz-2.48GHz
Bluetooth protocol: AVRCP, HFP, A2DP, HSP
Package weight: 0.483 kg


Pakendi sisu:
Minu müüja saatis klapid ilma pakendita, kuid sellegipoolest pakitult paksult mullikilesse mis omakorda pistetud õhubatoonikeste vahele (või kuidas neid täpselt nimetatakse, ei oska öelda).
Pakis siis olid klapid, 3.5mm juhe, usb juhe ja väike manuaal (olemas kenasti ka ingliskeel). Manuaali küljes on ka väike kleeps security koodiga mille järgi saab bluedio lehel klappide originaalsust kontrollida. Sait on muidugi puhtas hiina keeles ja kus seda täpsemalt teha, ei hakanud uurima.


Klappidest:
Ega ~20€ eest teab mis kvaliteeti väga oodata ei ole. Klapid on valmistatud puhtalt plastikust ning mõned detailid lihtsalt üle kroomitud, et anda klappidele veidi "kallim" välimus. Samas midagi ka ei logise ega krigise ning küljest kukkuma ei hakka. Klappide ülemine osa on pehmendatud svammiga ning kaetud mõlemalt poolt kunstnahaga. Kuid svammi paksus on võrreldes sennheiser hd201-ga hea 2x õhem. Peas olles aga miskit hõõruma ei hakanud.
Kõrvadele suruvad klapid piisava tugevusega ning 2 tunnise peasoleku jooksul kõrvad valusaks ei jäänud.


Parema klapi peal on siis kogu nupurivi.
Spoiler Spoiler Spoiler

On/Off nupp - Hoides nuppu all lülitab klapid sisse ja välja, lisaks kostub klappidest teade, et need lülitatakse kas sisse või siis välja.
Mode - Saab valida FM raadio ning MicroSD kaardi vahel.
Scan - FM jaamade skännimiseks.
Play/stop - võimaldab samuti ka kõne vastu võtta ja lõpetada
next/previous - saab vahetada lugusi, fm jaamasi ning hoides nuppu next või previous asendis läheb helitugevus vastavalt kas tugevamaks või vaiksemaks
Paremal klapil all USB pesa klappide laadimiseks
Vasakul klapil 3.5mm pesa, mis võimaldab klappe kasutada tavaliste klappidena.
Mikrofon asub samuti parema klapi küljes USB pesa kõrval.


MicroSD karti toetavad antud klapid kirjade järgi kuni 32gb suuruseid. Kahjuks endal suuremat võtta polnud, et järgi proovida kas toimiks ka suuremad või mitte. Muusikat suudavad klapid mälukaardilt esitada kas MP3 või WAV vormingus. Eelmise ja järgmise loo vahel skippimine käib kiirelt ja ega ei oskagi miskit ette heita.

FM Raadio oli aga suhteliselt suureks üllatuseks. Kuna klappidel väline antenn puudub siis ega miskit erilist sellest ei oodanud. Reaalsuses aga vaata, et teeb ka mõnele kehvemale raadiole silmad ette, rääkimata mobiilidest mis kasutavad kõrvaklapi juhtmeid antennina. Põlvas proovides leidis tartu saatjast kenasti näiteks sky+, myhits, retrofm, starfm, kuku, ringfm jne üles. See on siis olematu antenniga saatjast ~45km kaugusel. Muidugi on aga nad seetõttu ka suhteliselt tundlikud igasugustele häiretele mida korteris elektrilised seadmed tekitavad.
Jaamade otsing võtab umbes 2 minutit ning jaamu tuleb muidugi vahetada pimedast peast next/previous nupuga. Salvestab ta muidugi kenasti sageduste järgi järjekorras, seega põhimõtteliselt kui tead umbes mis järjekorras jaamad levivad, leiab õige üles küll. RDS tugi puudub, seega ühe saatja mõjust teise minnes tuleb teha uus jaamaotsing.

Bluetoothiga ühendus sujus hõlpsasti ning ühendust suudab telefoniga korteri piires kenasti hoida ka läbi kahe betoonseina. Proovides telefon ühes korteri otsas ja ise teises korteri otsas esineb siiski juba mõningast katkemist kui ringi liikuda. Lähema distantsiga aga probleeme ei teki ning otsenähtavusega peaks saama ilmselt pikema vahemaa kui 10m kätte.

Üks huvitav võimalus on ka selline, et kui on 2 paari klappe, ning üks paar ühendada bluetoothiga näiteks telefoniga siis teise paari klappe saab 3.5mm kaabliga ühendada esimeste külge ja kuulata sama asja. Iseasi kui kasulik selline võimalus on, aga olemas ta igaljuhul on neil.

Helikvaliteedist rääkides on ilmselt maitsed erinevad ning miskid melomaanid kiruks ilmselt kvaliteedi maapõhja. Bassisõbrad peaks olema aga rõõmsad, seda on ikka küllaga ja mängib madalale. By default on aga vähemalt minu jaoks kõrgeid natukene puudu kuid seda saab equalizeriga järgi aidata. Vaiksed nad ka pole. Suudab nii klappide enda võim bluetooth puhul ikka valju heli teha (mina max tugevusega klappe pähe panna ei soovinud icon_razz.gif) ning samuti 3.5mm juhtmega arvuti küljes winampis helitugevus 100% ja helikaardil 20% oli juba vägagi valju heliga.
Kuulates pool tunnikest muusikat nende klappidega ja vahetades sennheiser hd 201 peale, tundub, nagu sennheiseri puhul oleks tegu miskise kellraadioga, millel alumine ots totaalselt puudub icon_razz.gif

Mikrofoni kahjuks õieti pole testida saanud kuna bluetooth adapter windowsi all keeldub koostööst ja selle osa uuendan kui uus adapter saabub. Läbi discordi natukene proovisin ja kuulda oli igal juhul suhteliselt kenasti, arvestades, et mikrofon asub reaalselt kõrva juures ning tundus olevat ka miskisugune taustamüra eemaldus kuna kõrval mängiva teleka heli kuulda polnud. Viimase väite peale hetkel pead ei anna ja kinnitan seda siis kui saan õige testi teha.

Aku peab standby-s hea 2 kuud umbes ning üle bluetoothi muusikat kuulates saab hakkama umbes 40 tunniga. Seega kui kuulata kuskil 5-6 tundi päevas muusikat siis tuleb klappe laadida vaid korra nädalas. Ka kasutajad erinevatel saitidel on kiitnud just antud klappide aku vastupidavust.


UPDATE:
Nüüd veidi aega arvuti taga kasutanud. Toimivad suhteliselt kenasti. Juhul kui kasutada lauaarvutiga siis soovitaks hankida veidi kallima Class 1 bluetooth pulga. Sel juhul leviulatus suurem. Class 2 väga läbi seinte levida ei soovi. Lisaks on helil umbes 0.1 sekundit lag-i. Seega counter strike mängimiseks ei kõlba, samas mängudes kus vastase sammude kuulamisel suurt tähtsust pole, saab kenasti hakkama ja ei häiri see väike viide. Filmide vaatamisega on sedasi, et kas häirib kui suu ja audio liikumine pole täielikult sünkroonis.
Aga üldiselt musa kuulamiseks, niisama netisurfiks jne väga hästi toimivad klapid thumbs_up.gif

Mikri poolelt ütleks, et telefoniga miskipärast toimib vähe paremini, arvuti puhul peab mikri heli täiesti maha keerama ja ka siis on bassid nii üle boostitud, et raskendab arusaamist. Ise jään eraldi mikri juurde, vahe on mäekõrgune.



Mis siis kiireks Kokkuvõtteks öelda
thumbs_up.gif Kena bass
thumbs_up.gif Hind
thumbs_up.gif Hästi toimiv FM raadio
thumbs_up.gif ülimalt hea aku vastupidavus

thumbs_down.gif Kõrgemat otsa veidi vähe
thumbs_down.gif Mikrofon võiks parem olla, liialt ülevõimendatud (Arvutis)

Ausalt, ei oska hetkel rohkem miinuseid laduda kuna sellise hinna kohta pole lihtsalt millegi üle nutta icon_rolleyes.gif

Mina ostsin antud klapid siit ning kirjutamise hetkel on hinnaks ~21€
Gearbestis isegi parem hind. 19€


EDIT: Mõningad veaparandused

_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud


viimati muutis salatoimik 05.12.2016 13:03:11, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

liitunud: 06.08.2004




sõnum 26.11.2016 22:35:23 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
Kätte saan siis hindan, kuidas erinevad praegustest Logitech klappidest H800, mis said soetatud ajal, kui valikut väga polnud.

_________________
" Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Stemugram
HV kasutaja

liitunud: 02.12.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2016 12:14:45 vasta tsitaadiga

Küsimus raadio kohta.
1. Kas kanaleid saab vahetada ainult peale skännimist või saab MHz ka manuaalselt vahetada?
2. Kui levi muutub kehvemaks ja raadio hakkab sahisema siis kas selle sahina korral keeratakse heli automaatselt vaikseks või sahiseb täie tugevusega edasi?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.12.2016 13:03:31 vasta tsitaadiga

1. Ei, vaid automaatotsing
2. Ei saanud küll aru, et miskit vaiksemaks keerataks. Niipalju on aru saada et Stereost Monoks minnes läheb tsipa vaiksemaks vms. Suht plain FM raadio ses suhtes, mingeid smart lisasi juures pole.

EDIT: uuendasin veidikene ülevaadet.

_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
silicoid
HV veteran
silicoid

liitunud: 26.11.2001




sõnum 07.12.2016 10:46:45 vasta tsitaadiga

Heh! Endal samasugused (alist). Toimivad kenasti koos erinevate telefonidega ja läpakaga. Kahjuks ei saanud toimima oma Sony Bravia seeria telekaga - viga siiski teleka toojate tegematajätmises...
Minu jaoks ei ole need klapid kõige mugavamad (võrreldes Philips SHP2000). Heli võimsus "paneb pisut üle" - küll aga vaiksemalt kuulates suht talutava heliga. Selle hinna eest kõlbavad ka suvel muruniidukiga töötamise ajal musa kuulamiseks küll icon_wink.gif

_________________
What ever you say, I do that my way...
Kommentaarid: 281 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 248
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarmac
HV kasutaja
tarmac

liitunud: 10.08.2007




sõnum 25.12.2016 01:37:13 vasta tsitaadiga

Ka minul on kasutusel samad klapid. Minu jaoks on heli-koostekvaliteedi ning hinna suhe päris hästi paigas.
Siiani ainsa miinusena tooks välja, et klapid võiks olla veidi suuremate patjadega.
Kuna kannan prille siis pika kandmise peale hakkavad kõrvu soonima. Ei kata tervet kõrva.
Samas välis helidest on piisav isolatsioon. Isegi kõrval räägitavat juttu ei kuule icon_lol.gif
Levi poolest on ka suht normaalsed. Neljatoalises Lasnamäe korteris mängib kogu ruumi ulatuses.
Eeldusel, et allikas on täiesti ühe korteri otsa seinas.

_________________
www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2017 23:13:37 vasta tsitaadiga

Suutsin veits palju painutada ja murdsin siis põhimõtteliselt ühe klapi küljest, plastik suht õhuke. Õnneks siiski kasutatavad ning kerge super attack fix (peale mida ilmselt nii palju ei paindu). Aga noh, kuniks kasutada annab käravad küll.

EDIT: Veel väike update. Miskipärast win10-ga on audio lag kõvasti väiksem kui win 7-ga oli. Ütleme nii, et win10 all kannatab isegi enam-vähem mängida. Win7 all oli mängus mingi hea sekund lag icon_rolleyes.gif

EDIT2: veel üks update. Ehituskvaliteedile annaks hindeks 2 ilmselt. Ükspäev panin pähe ja käis krõks, väljatõmmatav plastik puruks. Siis kasutasin paar päeva vähe viltuselt kuni käis ka teisel pool krõks icon_biggrin.gif
Painutamist suurt üldse ei kannata.

_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2017 07:35:05 vasta tsitaadiga

sain eile kätte selleaastase 11.11 hulluse raames hangitud T2 klapid. muidu vähemalt esialgu väga rahul, 14,5€ eest asja enam kui küll! aga kodust välja nendega küll ei lähe - pea sama palju heli kui kõrva suunatud, lekib ka välja icon_razz.gif
laadinud veel pole ja kole kerged, seega aku vist üsna tilluke. samas mitu tundi juba mänginud eusa_think.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
riaak
HV Guru
riaak

liitunud: 22.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2017 09:07:05 vasta tsitaadiga

Vähe suurem pea ja miski kuuga läksid katki. Murdus lihtsalt pooleks.
Ühtlasi oli korralik lag helil sees. thumbs_down.gif

_________________
¯\_(ツ)_/¯
Kommentaarid: 118 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 104
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2017 19:46:47 vasta tsitaadiga

wow, nii viletsat BT levi polegi enne kohanud! 3m kaugusel telefonist hakivad sajaga. krt isegi Pringlesi kõlar suudab BT klass 2-ga hakkama saada, rääkimata Logitechi hiirtest-klaveritest. need klapid miski klass 2,8 vmt icon_lol.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2017 20:43:13 vasta tsitaadiga

Levikauguse kohalt oled vist mingi juustu isendi saanud. Telefoniga ühendades sain pea terve korteri piires liikuda. Arvuti mingi usb pulgaga oli jah toa teisea otsad juba levi kehv. Midugi mul need juba jupp aega puruks ja unustatud teema. Tahaks pigem T4 hea hinnaga kätte saada
_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2017 22:12:02 vasta tsitaadiga

naljanumber, kui läpaka BT otsas, siis isegi metallist välgumihkel või suvaline klaasanum (öllepudel, kruus, vahet pole) põhjustab levitõrkeid icon_lol.gif
_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

liitunud: 24.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2017 23:19:45 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
naljanumber, kui läpaka BT otsas, siis isegi metallist välgumihkel või suvaline klaasanum (öllepudel, kruus, vahet pole) põhjustab levitõrkeid icon_lol.gif
See probleem esineb ka R+ versiooniga. Kohati ka ühe teise firma klappidega.
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2018 01:31:47 vasta tsitaadiga

mingi väga s!tt BT chip peab ikka olema. ma pole BT massidesse jõudmisest saati nii viletsat levi näinud icon_rolleyes.gif
_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2018 01:43:14 vasta tsitaadiga

võibolla on su läpakal sitt chip. proovi kui telefoniga ühendada
_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anna tooli
 

liitunud: 16.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2018 01:43:54 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
võibolla on su läpakal sitt chip. proovi kui telefoniga ühendada
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9673646#9673646
_________________
Kommentaarid: 352 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 294
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2018 01:56:03 vasta tsitaadiga

Selge siis, sel juhul vigane isend, saada tagasi icon_biggrin.gif
_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.01.2018 01:58:04 vasta tsitaadiga

kardan jah, et Latitude-i viletsa BT levi peale oleks kisa ammu tõusnud ja see oleks parandatud icon_razz1.gif aptX telefone pole ka liiga palju.
asi ikka sirgelt klappides endis.

edit: võtsin juba müüjaga ühendust. iseasi millal vastab...
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Bluedio H+
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.