Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 174, 175, 176  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Gotmilk
HV kasutaja

liitunud: 13.04.2005




sõnum 26.08.2016 11:16:40 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Momendil saadaval ainult amatööride soperdisi, mida "mängudeks" nimetada minu meelest üldse ei saa.


Sa ikka saad aru, et suurem osa nendest "soperdavatest amatööridest" on need samad arendajad, et AAA stuudiost ära tulnud ning ise või koos väiksema meeskonnaga VR mänge looma hakanud. Nende tööd ei olegi võimalik võrrelda stuudio omaga kus 1000 inimest töötab.

Pealegi sinu battlefieldi treileri näide, on kohutav. VR mänguna näeks ta samasugune "soperdis" välja nagu kõik teised mängud. Kui sa oma pilgu sellelt uhkelt supersamplitud offline renderi videolt ära võtad ning päris gameplay videot vaatad siis näed, et 3D mudelid selles mängus on päris tavalised. Tekstuuri resolutsioon ja mudeli detailsus ei oleks VR jaoks piisavalt hea. Muu visuaalne bling bling nagu hdr-i bloom, tonemapping, motion blur, depth of field, lens flare, vignette, color correction, ambient occlusion, image based AA töötab ainult ekraani peal. VR-is oleks need asjad katki ning tuleks välja lükata. Kui need välja lükata siis näeks mäng päris soperdis välja kuna visuaalne kvaliteet toetuks ainult mudelite ja tekstuuride peal. VR-i arendajatel sellist luksust veel ei ole. Ja ma ei hakka veel rääkima õudustest mida tuleb neil läbida, et oma mäng 90 kaadri peal tööle saada.

Tegelt mind väga huvitaks Avot mis oleks sinu unistuste VR mäng? Äkki viitsiksid kirjeldada? Praegu sinu juttu lugedes jääb mulje nagu sa ei oleks mitte millegagi rahul. Tehnoloogia on alles 3 aastat eksisteerinud, ulmefilmide tasemele veel see niipea ei jõua icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
agen008
HV kasutaja
agen008

liitunud: 05.01.2005




sõnum 26.08.2016 11:33:11 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
Muu visuaalne bling bling nagu hdr-i bloom, tonemapping, motion blur, depth of field, lens flare, vignette, color correction, ambient occlusion, image based AA töötab ainult ekraani peal. VR-is oleks need asjad katki ning tuleks välja lükata


Ambient occlusion peaks VR'is küll töötama. Ainus asi on see, et sellel tavaliselt suur performance hit ja tihti peab selle pärast kinni panema, et 90 fps hoida. Pildi mõistes ma ei näe miks see peaks VR'is probleem olema.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
and12345
HV veteran
and12345

liitunud: 03.10.2013




sõnum 26.08.2016 11:35:05 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
and12345. Milline on sinu meelest hea VR mäng? Too kas või yks näide, ühestki VR mängust, mis vastaks tänapäevaste (uute) mängude taset. Simulaatorid ja demod ei ole mängud! Momendil saadaval ainult amatööride soperdisi, mida "mängudeks" nimetada minu meelest üldse ei saa. Praegused VR "mängud" oma taseme kohta on liiga kallid, puudulikult tehtud ja kõigele lisaks lühikesed. Pildi kvaliteedi kohapealt hoian suu täitsa kinni. Mina olen momendil suurema osa saadaval olevatest "mängudest" läbi mänginud (peale ralli mängude, mis ei meeldi) ja olen ootaval seisukohal. Uuesti neid "mänge" mängima ei kipu, lihtsalt liiga viletsad ja liiga algelised. VR efektiga/immersiooniga olen juba ammu ära harjunud ja tahaks midagi tunduvalt paremat näha. Momendil aga midagi uut saadaval lihtsalt ei ole, mis vähegi pinget pakuks. Seega 486 välja toodud videol on vägagi naelapea pihta saamise moment sees. See on ainult minu nägemus ja kellelgi "herneid ninna" sellepärast tõmmata ei ole mõtet.



Oi, neid häid mänge on juba päris palju. Toon mõned nimed, mis on erinevate mängimispikkustega 1 tunnist kuni 10 tundi ja mõni lausa lõputult kuni lihtsalt ära tüdid. Mõni on ka early access, aga juba väga hea. Toon sule 10 näidet. Ei ole mõtet viriseda ja vinguda, see mis juba on on hea ja asi läheb järjest paremaks nii mängude osas kui ka riistvaraliselt. Kui ei meeldi, siis ära mängi ja tegele millegagi, mis sind rohkem rahuldab icon_smile.gif
A Chair in A Room - Väga hea horror mitmeks tunniks
Vanishing Realms
Hover Junkers - väga hea mitmikmäng, mängi kasvõi iga päev paar tundi
The Gallery - Episode One - mitmeks tunniks huvitavat fantaasiarikast mängu
Paranormal Activity - tuleb kohe kohe välja ja pidi olema kõige parem horror, mis võimalik, mänguaega 10 tunnni kanti
Pool Nation VR - väga fun piljardimäng, mis samuti mitmikmäng ja mängi iga päev palju tahad
The Brookhaven Experiment - Early Access, aga juba mitmeks tunniks lõbusat, kvaliteetset tulistamist
The Solus Project - jällegi väga fun puzzle mäng mitmeks tunniks
Project Cars - tõeline VR elamus rallisõitjatele, oma viga, et rallitada ei meeldi icon_wink.gif
RAW DATA - Early ccess mäng, aga ka mingiks tunniks või kaheks väga lõbusat tulistamist. Vägagi kvaliteetne VR mäng

Ja kas Alien Isolationit oled proovinud? mingi 15 tundi mängimist, väga hea horror! Ja kas oled Oculuse peal või HTC Vive, seal on ka päris suur vahe? Kui oled Oculuse peal, siis täiesti mõistan, et ei ole päris see, sest see ongi paras läbi kukkunud projekt neil igas mõttes.

Lisaks on lähitulevikus tulemas päris mitu pikemat mängu, seega päris palju on mängida. Lühemaid demosi on veel päris palju( mingi 400 kanti, millest pooled on vägagi head, teine pool on nii ja naa) mida katsetada. Pildi kohapealt ma ei saa aru, mida sa jonnid, Selge ju, et sa ei saa veel selget 4K pilti nagu sa oma tavalise ekraani pealt seda näeksid, aga täitsa head pildid on enamusmängudel ja tähtis on ikkagi see VR elamus, mida need mängud ise edasi annavad.
Kommentaarid: 273 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 236
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gotmilk
HV kasutaja

liitunud: 13.04.2005




sõnum 26.08.2016 12:00:40 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:
Gotmilk kirjutas:
Muu visuaalne bling bling nagu hdr-i bloom, tonemapping, motion blur, depth of field, lens flare, vignette, color correction, ambient occlusion, image based AA töötab ainult ekraani peal. VR-is oleks need asjad katki ning tuleks välja lükata


Ambient occlusion peaks VR'is küll töötama. Ainus asi on see, et sellel tavaliselt suur performance hit ja tihti peab selle pärast kinni panema, et 90 fps hoida. Pildi mõistes ma ei näe miks see peaks VR'is probleem olema.


Eks siin oleneb paljuski mootorist ja AO tüübist. Kui on tekstuuri sisse baketud AO siis see on odav ja töötab. Kuid tänapäeval kasutavad suurem osa AAA mängudest SSAO-d (screen space ambient occlusion) mis on ekraani põhine ning oma olemuselt juba 2D efekt. Kui üritad stereos seda kuvada siis üks silm näeb ao-d ühtemoodi ja teine natuke teistmoodi. Ringi vaadates hakkab AO ujuma. Olenevalt kes ja kuidas on selle shaderi kirjutanud võib mõnes mängus see efekt rohkem või vähem välja paista. Loomulikult on ta ka ropult kallis. Niipalju kui mul kogemust Unity-s siis kõik runtime AO-d söövad 3-4 ms gpu aega (kogu kaadri render peab jääma alla 16) . Ja visuaal paremaks ka ei lähe. Eks see kindlasti tulevikus paraneb.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 26.08.2016 12:25:39 vasta tsitaadiga

Gotmilk. Mäng mida väga ootan ja loodan et ka Oculusele tulemas on: "Onward"
http://store.steampowered.com/app/496240/
Mina ei virise, vaid kritiseerin ja oma arust täiesti põhjendatult. Tihti märkan ainult vaimustust, mis on tingitud esimeste elamuste arvelt ja väga lühikese kogemuse põhjalt. Minule selline vaimustus on eilne päev ja ootan midagi, mis pinget pakuks. Mängude taseme ja kvaliteedi üle oleme minumeelest sinuga peaaegu samal arvamusel, lihtsalt kirjutame asjadest veidi eri vaatenurga alt. Mis puudutab minu Battlefield traileri näidet, siis silmas pidasin mängu mida massid ostavad ja just massidesse minek VR puhul on äärmiselt tähtis! Võrdlus oli põhimõtteline, mitte tehniliste üksikasjadele koperdamise eesmärgil esile toodud.

and12345. Tundub jah et Vive puhul on rohkjem mängimist, mis mind huvitaks. Minul on Oculus Rift ja oma "virinat" kirjutan just Rifti silmas pidades! Oculus Homest saadavad mängud on minu puhul ennast ära ammendanud.
Väga hea vihje oli: "Alien Isolation", tänud! Esimesel pilgul jäi vaid silma, et VR tugi puudub? Kui see töötaks, ostaksin kindlasti. Kas on kedagi kes Riftiga seda mänginud on ja millised on muljed?


viimati muutis Avot 26.08.2016 12:33:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
486
HV Guru

liitunud: 19.04.2004




sõnum 26.08.2016 12:27:08 vasta tsitaadiga

Need VR arendajad teevad mänge ka nende motion controlleritega mängimiseks, mis on ilmselgelt liiga suur koormus neile. Seda ei saanud viimase kümnendiku ajal isegi Nintendo, Sony ega Microsoft paika. Nad peavad selle asja enne toimima saama, et see oleks kiire ja täpne. Siis alles mänge sellele välja laskma. Inimesed ei andesta sellist paska väga kaua ja oht on et see teema kärbab varsti ära ja tirib VR-i ka veel kaasa.
_________________
zero
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 26.08.2016 12:36:30 vasta tsitaadiga

486. Minu ainuke lootus on momendil Oculuse Touchidel, kui nendega ka mingi jama, siis arvan et jätan asja sinnapaikka lähiaastateks.
Vivet ei kritiseeri/kommenteeri, kuna pikem kogemus puudub.


viimati muutis Avot 26.08.2016 12:37:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 26.08.2016 12:36:41 vasta tsitaadiga

486, kontrollerite kiiruse ja täpsuse arendus ei ole mängude arendajate käes. see on üks vr frameworkide (oculus ja steamvr siis suuremas osas) suuremaid müügipunkte. kuna tegemist on stadardlahendustega siis selle teeb api ära. jah, control scheme ehitamine on mängu arendaja käes aga see on juba teine asi.

nintendo, sony ja microsofti motion controllerite lahendused olid juba tehniliselt palju ebatäpsemad ja aegalsemad.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 212
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
and12345
HV veteran
and12345

liitunud: 03.10.2013




sõnum 26.08.2016 17:11:53 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Gotmilk. Mäng mida väga ootan ja loodan et ka Oculusele tulemas on: "Onward"
http://store.steampowered.com/app/496240/
Mina ei virise, vaid kritiseerin ja oma arust täiesti põhjendatult. Tihti märkan ainult vaimustust, mis on tingitud esimeste elamuste arvelt ja väga lühikese kogemuse põhjalt. Minule selline vaimustus on eilne päev ja ootan midagi, mis pinget pakuks. Mängude taseme ja kvaliteedi üle oleme minumeelest sinuga peaaegu samal arvamusel, lihtsalt kirjutame asjadest veidi eri vaatenurga alt. Mis puudutab minu Battlefield traileri näidet, siis silmas pidasin mängu mida massid ostavad ja just massidesse minek VR puhul on äärmiselt tähtis! Võrdlus oli põhimõtteline, mitte tehniliste üksikasjadele koperdamise eesmärgil esile toodud.

and12345. Tundub jah et Vive puhul on rohkjem mängimist, mis mind huvitaks. Minul on Oculus Rift ja oma "virinat" kirjutan just Rifti silmas pidades! Oculus Homest saadavad mängud on minu puhul ennast ära ammendanud.
Väga hea vihje oli: "Alien Isolation", tänud! Esimesel pilgul jäi vaid silma, et VR tugi puudub? Kui see töötaks, ostaksin kindlasti. Kas on kedagi kes Riftiga seda mänginud on ja millised on muljed?


No mina mängisin selle Riftiga läbi ja elamus oli väga vinge. Kõige hirmsam ja põnevam asi üldse mida vist kogenud nii virtuaalselt kui ka päriselt. Kui nende Alienitega peaks reaalselt kohtuma, siis on ilmselt veelgi hirmsam icon_smile.gif 3D on sel väga hea. Hetkel siis parim VR kogemus!
Kommentaarid: 273 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 236
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 26.08.2016 21:07:09 vasta tsitaadiga

and12345. Kas mängisid DK2 või CV1-ga? Steamis ei ole sellele mängule VR versiooni. Kuidas mängu tööle said, VorpX?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
and12345
HV veteran
and12345

liitunud: 03.10.2013




sõnum 26.08.2016 23:49:54 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
and12345. Kas mängisid DK2 või CV1-ga? Steamis ei ole sellele mängule VR versiooni. Kuidas mängu tööle said, VorpX?


Seal ei tohiks olla vahet kas CV1 või DK2, sest tehnoloogia on neil sarnane, põhiline on mäng ise kus muutusi pead tegema, et VR-is tööle hakkaks. Ma arvan, et neid seadistamise õpteusi leiab netist päris mitu. Ei ole väga keeruline. Ise mängisin DK2-ga
Kommentaarid: 273 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 236
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 28.08.2016 21:21:50 vasta tsitaadiga

Vaese mehe versioon icon_biggrin.gif

http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_288547.html
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 29.08.2016 10:58:09 vasta tsitaadiga

alustada vist sellest, et too on 1080p ja 75hz.
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 212
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 29.08.2016 16:13:15 vasta tsitaadiga

londiste. Nagu mainisin,et vaese mehe versioon. Ega odavalt head ei saa. icon_wink.gif
Siin siis vähe rikkakmate klientide versioon 4K.
http://www.xiaomitoday.com/pimax-4k-uhd-virtual-reality-3d-headset-launches-august-20/
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vael
HV Guru

liitunud: 17.03.2013




sõnum 29.08.2016 16:28:37 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
londiste. Nagu mainisin,et vaese mehe versioon. Ega odavalt head ei saa. icon_wink.gif
Siin siis vähe rikkakmate klientide versioon 4K.
http://www.xiaomitoday.com/pimax-4k-uhd-virtual-reality-3d-headset-launches-august-20/


HInnaks märgitakse 350$? blink.gif See pole üldse palju ju 4k kohta...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 29.08.2016 16:39:48 vasta tsitaadiga

Avot, aga telli ära ja proovi järgi icon_smile.gif
kuskil pole sagedust märgitud, seega eeldada võib 60hz.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 212
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 29.08.2016 18:59:18 vasta tsitaadiga

Eks need hiina "imed" ole vaid lõuapooliku lõõpimist väärt. icon_wink.gif VR tehnika vajab veel aega, ennem kui nende eest uuesti raha kannatab välja käia. icon_rolleyes.gif Enda Rift on juba üle nädäla tolmu kogumas, lihtsalt huvi on kadunud ... Ära ei raatsi ka müüa, kuna laste-lastel on kunagi vaatamist ja naermist, millega vanaisa VR maailma proovis vaadata. icon_smile.gif Kahetsen siiani, et oma esmese telefoni kunagi maha müüsin (telliskivi suurune), praegu oleks nii tore lauale kõrvuti panna praeguse telefoniga ja võrrelda. icon_lol.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Equinox
HV veteran
Equinox

liitunud: 05.04.2002



Online

sõnum 30.08.2016 18:20:20 vasta tsitaadiga

Onward nüüd Steamis Early Access. 39 reviewed 97% positiivsed hetke seisuga.
Link: http://store.steampowered.com/app/496240/

_________________
Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 31.08.2016 00:51:08 vasta tsitaadiga

Ei tea kas see Onward ka Riftiga tööle hakkab, kui Touchid kunagi saabuvad? Kuidagi ei raatsiks enam Vivet Riftile lisaks tellida icon_rolleyes.gif Mäng tundub videode põhjal nagu minu maitsele tehtud! thumbs_up.gif

Equinox. Tänud info eest.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Equinox
HV veteran
Equinox

liitunud: 05.04.2002



Online

sõnum 31.08.2016 10:43:39 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Ei tea kas see Onward ka Riftiga tööle hakkab, kui Touchid kunagi saabuvad?

Tundub, et Oculuse tugi tuleb. Leidsin mingi sellise lause:
tsitaat:
DownpourDev [developer] 2 Aug @ 5:24am
The majority of the leg work for Vive/Oculus compatibility is done by Valve/Steam, So I am going to say yes, the Oculus rift/touch controllers will be supported.

_________________
Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 31.08.2016 17:00:38 vasta tsitaadiga

Oculus Home on tulnud saadavale Damaged Core. Kui aega saan, peab proovima "mis, kes ja kus". Soome VR foorumis kiidavad, aga eks oma silm ole kuningas! Kardan et telepordiga liikumine ei ole minule, aga eks mänguelamus paneb asjad paika.
http://uploadvr.com/damaged-core-review-final/
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 31.08.2016 17:16:39 vasta tsitaadiga

Uplink & Prison Architect tegijad katsetavad VR mängudega icon_smile.gif

~22min juures
Scanner Sombre (Cave Game) and Wrong Wire (Bomb Game)


Link
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 13.03.2011




sõnum 02.09.2016 11:08:22 vasta tsitaadiga

Ei tea kas sellest on palju abi, aga ise kirjutasin ka sellele alla, Alien Isolation CV1:sele, momendil on 530 nime listal.

https://www.change.org/p/sega-alien-isolation-vr-support-for-oculus-cv1-and-htc-vive?recruiter=591235358&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink

Edit. Muidugi ka VIVE:lle!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Equinox
HV veteran
Equinox

liitunud: 05.04.2002



Online

sõnum 05.09.2016 22:46:45 vasta tsitaadiga

Veel üks konkurent turule tulemas/jõudmas - Hypereal Pano - Vive-i kloon Rifti kontrolleritega icon_smile.gif
Link: http://vrkommando.com/hypereal-pano-pc-vr-headset-chinese-frankenstein-headset-controllers-positional-tracking/580

_________________
Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 08.09.2016 11:03:11 vasta tsitaadiga

amd & nvidia gpu vr performance: onward mil-sim (hard ocp)
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 212
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 174, 175, 176  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.