Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: SYLLABLE – odavama otsa bluetooth kõrvaklapid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
minisvami
Kreisi kasutaja

liitunud: 23.07.2002




sõnum 25.06.2015 19:44:27 Ülevaade: SYLLABLE – odavama otsa bluetooth kõrvaklapid vasta tsitaadiga

Tekkis mul kange himu ära proovida, mida kujutavad ennast alla 50-eurosed Bluetooth klapid. Kasutaja -vodafone- selliseid pakkus ja müüs mulle 30 euro eest. No-name klappide kohta on name ikka väga suurte tähtedega kirja pandud. Neid pakutakse mitmes värvikombinatsioonis, mulle sattusid puna-mustad, kusjuures must peakaar on väljastpoolt tiibklaveri viimistlusega.



Funktsionaalsus
BT v4.0+EDR; A2DP/AVRCP, muid andmeid näeb siit: http://www.geekbuying.com/item/Syllable-G600-Wireless-Bluetooth-4-0-Headphone-Earphone-Deep-Bass-Built-in-Mic---40mm-Speaker---Black---Red-338980.html. Klappidel kolm nuppu parema klapi tagapool, ülevalt alla võimaldavad
ON/OFF/PAIRING - ǁ / >
vol+ / >>
vol - / <<
Aku peaks lubaduste järgi kestma ca 12 tundi muusikakuulamist, usun, et 10 tuleb kindlasti täis. Micro USB juhe (kaasas lameda kaabliga, seinaadapterit ei ole) kaudu saab aku täis ca kahe tunniga. Kui aku tühjaks saab, võib klapid ühendada passiivrežiimis kaasaoleva 3,5 pistikutega juhtmega, aga siis nupud ei tööta. Samuti ei tõõta klapid laadimise ajal, seinalaadijat kaasa ei anta.
Testitud One Plus One (Android 5.0.2) ja LG G4 (Android 5.1) telefonidega. Kõik funktsioonid toimivad nagu lubatud. On tähelepanuväärne, et LG näitas olekuribal ikoonina klappide aku laetust, aga OPO mitte. Samas, kui ühendasin G4 telefoniga JBL BT kõlari, siis samuti aku seisu ei näidatud. Mine võta kinni.
Helikvaliteet
Üsna keskmine, aga klappide hinda arvestades ootasin hullemat. Kes kuulab nõudlikku muusikat, jazzi, klassikat etc, siis unustage ära. Laiatarbe pop/rock-muusika puhul teevad oma töö korralikult ära. Spekter on tugevalt kaldu alumise otsa poole, aga mingit märkimisväärset sub-bassi sealt ei tule. Minul on nad kasutuses käigu pealt podcastide ja audioraamatute kuulamiseks, nii et saaks vajadusel ka kõnedele vastata ning selle töö teevad nad väga edukalt ära.
BT ühendusega võib üldjoones rahul olla. 10 meetrit signaaliallikast lahus olles hakkab tõesti katkema, aga ühendub kenasti, kui lähemale tulla. Mõnes kohas, nt Nõmme keskuse ristmikul ja Tallinna kesklinnas Kaubamaja juures märkasin veidrat kakkumist, aga see paranes, kui telefon vasakust püksitaskust 20cm kõrgemale jakitaskusse tõsta. Kakkumise ajal ei olnud käsi taskus telefoni varjestamas.
Reklaamtekstides lubatakse aktiivset mürasummutust, aga see kehtib vaid telefonikõnede ajal. Kõneledes on tunda kvaliteedilangust ja moonutust võrreldes telefonimikrofoni ja Huawei ühe-kõrva-BT-pulgaga, aga jutt on mõlemale poolele arusaadav.
Mugavus
G600 on kõrvapealsed klapid, millel mäluefektiga ning tallenahalaadsest tootest kattega kõrvapadjad. Patju saab reguleerida vaid üles-alla, pikitelje ümber need ei pöördu, samuti pole klapid kokkuvolditavad. Peakaarel puudub pealaepehmendus. Mul hakkas vahepeal pealaele rõhuma, aga aitas, kui müts pähe panna. Alguses olid klapid väga tihedad ja surusid tugevalt kõrvade peale. Panin üheks ööks gloobuse peale seisima ja nüüd on normaalse survega.
Nupud on väga hea asetusega, sest paremakäelise inimese pöial jääb kätt klapi juurde tõstes just sinna, kus asetsevad nupud. Kontroll on hea ja nupud töötavad mõnusa konkreetse klikiga.
Passiivne heliisolatsioon on kõrvapealsete klappide kohta üllatavalt hea, testitud Tallinna kesklinnas teetööde juures ja muru niites. Samuti saab helitugevust üsnagi valjuks keerata. Erilisi moonutusi (st rohkem, kui need klapid niigi moonutavad) helitugevuse lisamisel ei täheldanud.
Probleem
Üks eesmärk oli klappidest juhtmevabalt kuulata lauaarvuti heli (nt kui tahan öösiti mõnusa mürtsuga filmi vaadata telekas, aga teisi majalisi ei segaks). Sellega tekkis probleem. Ostsin lahkelt HV kasutajalt no-name BT USB pulga lauarvutile. Klapid tuntakse ära kui G600, aga Win7 64bit ütleb, et draiverid pole. Õhtu osta guugeldamist neid draivereid ka kuskilt kätte ei näidanud. Windowsineid heliseadena ei näe. Proovisin ühendada sama BT pulgaga ka eelmainitud JBL Flip2 kõlarit, mõlemad tuntakse oma nime alla ja vastavalt kas headseti speakerina ära, kuid heli kätte ei saa. Algatasin probleemi lahendamiseks teema siin https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8682514#8682514
Veel: väidetavalt võib neid klappe ühendada kahe allikaga, nt vaatad tahvlist (mul Cube 9X Talk, Android 4.4) filmi ja samas saad telefonist kõnesid vastu võtta. Korra proovisin, ei õnnestunud ja rohkem ei viitsinud.


viimati muutis minisvami 25.06.2015 20:08:49, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
skulmars
HV Guru

liitunud: 13.08.2004




sõnum 29.06.2015 20:33:51 vasta tsitaadiga

Müts ja gloobus on üle prahi icon_smile.gif
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Acid Mew
HV kasutaja

liitunud: 18.08.2003




sõnum 30.06.2015 10:25:23 vasta tsitaadiga

Võtsin samalt kasutajalt samad klapid - arvutiga ühendamisega probleeme ei olnud, kasutan rüperaali sisseehitatud bluetoothi ja toimib hea thumbs_up.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lehto08
Kreisi kasutaja
lehto08

liitunud: 15.09.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.09.2015 10:52:00 vasta tsitaadiga

kaua aku vastu pidas ja kuidas klapid senimaani vastu pidanud?
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
minisvami
Kreisi kasutaja

liitunud: 23.07.2002




sõnum 06.09.2015 14:15:22 vasta tsitaadiga

lehto08, aku kestvuse kohta testi pole teinud. Tavaliselt viskan päeva lõpus või järgmisel päeval muude pudinatega koos laadima. Ma arvan, et oma 10 tundi tuleb julgelt ära. Korra kasutasin laadimata nii kaua, et hakkas piiksudes aku tühjenemisest märku andma. Lasin siis julgelt edas ja oma 15 minutit sai veel kuulata, enne kui välja lülitus.
Füüsiline vastupidavus on hea. Odavad klapid, ma pole neid eriti hellitanud, loopinud üsna hooletult ja kotti toppind muu mudru vahele. Kuskilt midagi nagisemae poel hakanud ega juppe küljest kukkunud.

_________________
OM MONEY PADME HUM!
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: SYLLABLE – odavama otsa bluetooth kõrvaklapid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.