Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Kasulikud näpunäited »  Kuidas laadida alla ja aktiveerida Windows 8.1 (ja vanemate versioonide) installimeedia märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2014 19:38:56 Kuidas laadida alla ja aktiveerida Windows 8.1 (ja vanemate versioonide) installimeedia vasta tsitaadiga

Üldiselt on Windows 8.1 allalaadimiseks kaks võimalust: BitTorrent (protokoll, mitte samanimeline torrentiklient) ja Windows Store.
Kahtlemata on turvalisem kasutada Windows Store varianti, aga pidades silmas teatud asju on ka BitTorrent variant sama ohutu aga tunduvalt lihtsam ja kiirem. Antud juhis näitab ära mõlemad variandid.

BitTorrent variant:

NB! Vajalik on vähemalt 3,5GB vaba kettapinda mis ei pea olema põhikettal ja arvutisse salvestatud Windowsi tootekoodi. Windows 8.1 vaikimisi tootekood on XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB. Lisaks on vajalik (soovitatavalt kaablipõhine) internetiühendus (allalaadimise mahukuse tõttu). Selle variandi peamine miinus on, et te peate omama BitTorrent klienti (näiteks uTorrent ja allalaadimiskiirus ei pruugi olla sama hea, kui Windows Store variandil. Lisaks ei pruugi Eestikeelsel versioonil olla jagajaid ja see on vanem versioon mis erinevalt ingliskeelsest ei sisalda Update 1.

1. Minge http://forums.mydigitallife.info/threads/47732-The-Windows-8-1-(-amp-related)-Repository#a7i (link viib otse 8.1 uusima installimeedia lingi juurde (Ingliskeelne) või http://forums.mydigitallife.info/threads/47732-The-Windows-8-1-(-amp-related)-Repository#a22i (Eestikeelne - pole garanteeritud, et jagajaid on ja Update 1 pole ISO-s sees).
2. Kopeerige Magnet link. Näiteks magnet:?xt=urn:btih:F3EA2D2939380BB32F2B67E2E3ABABB5CD202F75
3. Käivitage või avage oma BitTorrent klient (näites on kasutatud uTorrent klienti).
4. Valige File - Add torrent from URL... või vajutage klaviatuuril CTRL+U.
5. Avanevas väikses aknas vajutage OK.
6. Laetakse alla torrenti info ja saate alustada allalaadimist. Sõltuvalt teie sätetest alustatakse allalaadimist, kas kohe või antakse teile võimalus valida allalaadimiskaust ja muuta muid sätteid enne, kui allalaadimist alustate.

Windows Store variant:

NB! Vajalik on vähemalt 3,5GB vaba kettapinda põhikettal ja arvutisse salvestatud Windowsi tootekoodi. Windows 8 vaikimisi tootekood on RR3BN-3YY9P-9D7FC-7J4YF-QGJXW ja 8.1 vaikimisi tootekood on XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB. Lisaks on vajalik (soovitatavalt kaablipõhine) internetiühendus (allalaadimise mahukuse tõttu). Selle variandi peamine miinus on, et kui te näiteks olete 32bit Windowsi peal ei saa te alla laadida 64bit ISO ja kui te olete 64bit Windowsi peal ei saa te alla laadida 32bit ISO. Lisaks on see keerulisem kui BitTorrent variant.

1. Minge http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only
2. Valige Install Windows 8.1 (ei maksa lasta ennast nimetusest eksitada).
2a. Alternatiivselt valige Install Windows 8, Laadige alla EXE, sisestage Windows 8 (mitte 8.1) isiklik võti ja alustage allalaadimist, aga katkestage see ja jätkake punktist 4.
3. Laetakse alla EXE fail (nimetus võib varieeruda).
4. Käivitage see ja sisestage XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB (see on vaikimisi 8.1 võti mida aksepteerib ka windows ise).
4a. Alternatiivselt sisestage oma reaalne tootevõti juhul, kui allalaadimisklient kaebleb, et We can't connect right now. Check Internet connection and try again. Või kui kaebleb, et Windows 8 isn't available for download. Sorry, Windows 8 isn't available for online purchase in the country/region you're in.
5. Seejärel laetakse alla installimeedia.
6. Kui allalaadimine on lõpule jõudnud valige Install by creating media.
7. Seejärel valige ISO file.
8. ISO fail salvestatakse arvutisse ja saate seda kasutada Windows 8.1 installimiseks.

Pärast ISO allalaadimist:

Kui teil on Windows 8 tootevõti, siis kahjuks ei saa seda kasutada Windows 8.1 paigaldamiseks. Te peate paigaldama 8.1 vaikimisi tootevõtmega ja pärast paigalduse lõppu peaksite saama normaalselt viia aktiveerimine lõpuni oma isiklikliku tootevõtmega. Samas, kui ka see ei toimi ja te ei saa ikka Windowsi aktiveeritud helistage palun Microsoft Eesti klienditoe telefonil +372 686 8868 (standard kõneminuti hind - eestisisene) ja automaatvastaja abiga peaksite saama aktiveeritud. Kui ka see ei toimi on samal numbril (vahemikus kell 08:00 kuni kell 20:00) võimalik rääkida ka reaalse inimesega Eesti keeles).

* ISO autentsuse ja terviklikkuse kontrollimiseks peate võrdlema allalaaditud ISO hashi kasutades seda programmi. Väiksemgi muutus ISO-s muudab hashi ja seega on see võrdlemisi kindel viis kontrollimaks kas allalaetud fail pole katki või keegi pole seda näppinud ja mingit pahavara sinna sisestanud. Levinuimate ISO-de hashid on spoileris:
Spoiler Spoiler Spoiler


* Kui te ei taha oma isiklikku tootevõtit või vaikimisi 8.1 tootevõtit iga kord paigaldusel sisestada, siis pakkige ISO lahti (näiteks 7zip abiga) ja tekitage ISO\sources kausta vastava võtmega PID.txt fail mille sisu on näiteks:
[PID]
Value=XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

Seejärel pakkige ISO uuesti kokku kasutades näiteks programmi mille saab siit: http://www.crystalidea.com/downloads/anytoiso_setup.exe

* Kui te tahate, et teie käest küsitaks paigaldusel millist Windowsi alamversiooni paigaldada (Valikud on Core, Professional ja ProfessionalWMC), siis tekitage ISO\sources kausta ei.cfg fail (EditionID näitab ainult seda mis valik on vaikimisi valitud mitte et windows valib selle ja ei paku valikut teiste variantide jaoks. Üldiselt pole vaja seda faili tekitada, kui te just mingil põhjusel Core või WMC versiooni ei taha paigaldada. Näiteks:
[EditionID]
Professional
[Channel]
OEM
[VL]
0


* Kui tahate hankida Media Center lisaga Windows 8.1, siis ametlikult sellist ISO ei eksisteeri, aga edasijõudnud kasutajatele on ingliskeelne õpetus kuidas see ise teha siin: http://forums.mydigitallife.info/threads/35650-Creating-a-Windows-8-1-AIO-with-Media-Center-manually

* Juhul, kui soovite aga näiteks minna tagasi Windows 7 peale, siis vajalikud ISOd saate siit: http://forums.mydigitallife.info/threads/28517-Windows-7-w-o-SP1-and-SP1-Media-Refresh-Direct-Download-Links (Valige SP1 Media Refresh English ja vastav alamversioon vastavalt oma isiklikule tootevõtmele - tavaliselt Home Premium). Tegemist on otselinkidega ja BitTorrent klient pole vajalik.

Palun kasutage HV Privaatsõnumit, et teavitada mind võimalikest vigadest või ebatäpsustest antud juhises.
Versioon 1.0 (30.08.2014). Tomorrow 2014.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Prayer
HV veteran
Prayer

liitunud: 30.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.01.2015 11:26:01 vasta tsitaadiga

Ei ole enam vaja trikke teha, Windows 8.1 Update 1 Core & Pro on nüüd vabalt ja ametlikult allalaaditavad Windows Installation Media Creation Tool abil.
- Allalaadimiseks ei nõua aktiveerimisvõtme sisestamist.
- 8.1 Update 1 aksepteerib Windows 8 aktiveerimisvõtmeid paigaldamise alustamiseks.
Kui teie aktiveerimisvõti on olnud varasemalt kasutusel teises arvutis, või on toimunud emaplaadi vahetus, siis tuleb aktiveerimine läbi viia telefoni teel. Telefoninumbrid näitab aktiveerimisdialoog.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 193
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Kasulikud näpunäited »  Kuidas laadida alla ja aktiveerida Windows 8.1 (ja vanemate versioonide) installimeedia
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.