Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Acer V3-571G märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.11.2012 20:34:02 Ülevaade: Acer V3-571G vasta tsitaadiga


Nonii, väike ülevaade mu viimasest suuremast ostust. Nimelt oli vaja ülikooli minekuga arvutit, mida saaks ka kaasas kanda. Kuna kolisin Tartusse, on sülearvuti ainsaks arvutiks, mida kasutan. Samas eluaeg lauaarvutiga harjunud ning seetõttu tahtsin sellist sülearvutit mis oleks piisavalt suure ekraaniga, oleks piisavalt võimas ning ka mõnusa klaviatuuriga. Sai mitmeid poode läbi käidud, ülevaateid loetud, kuid suhteliselt kiirelt sai selgeks, et Eestist on raske midagi mõistlikku leida. Seega sai Amazon.de’st tellitud Acer V3-571G.

tsitaat:
Intel i5 3210M 3.1Ghz
4 GB RAM
Intel HD 4000 + Nvidia GT640M
500GB 5400rpm Toshiba HDD
15.6" 1366x768 LCD LED
Ülejäänud andmed: http://www.amazon.de/gp/product/B00857W5O4/ref=oh_details_o00_s00_i00

Praeguseks olen arvutit juba pea 3 kuud kasutanud, seega saan ka rohkem tähelepanekuid kirja panna. Lihtsalt mainin, et Amazonist tellimine oli igati valutu ja mugav protsess, pakk jõudis suhteliselt kiirelt kohale ka. Aga arvuti juurde… See Acer sai valitud just seetõttu, et see oli ainus läpakas sellises hinnaklassis (ca 600€) millel oli Ivy Bridge protsessor ning Kepleri-graafika. Teine variant oli kuulus 1A Asus, millel kahjuks eelmise põlvkonna GT630M, seega sai valitud ikkagi Acer. Päris huupi ma seda mudelit ei tellinud, käisin OnOffis kohapeal näppimas ka ning sai ikka mitmeid ülevaateid loetud.
Etteruttavalt võin öelda, et mina olen arvutiga rahul. Toon välja mõned olulisemad punktid, mingit lahtipakkimist jms pakendikirjeldust te siit ei leia.

Korpus
Korpus on, tõsi, plastmassist, kuid selles hinnaklassis midagi muud ei saagi loota. Õnneks on tegu suhteliselt tugeva plastikuga ning koostekvaliteet on igati korralik (kõrval on üks HP Probook mis oli juba tehasest tulles lainelise korpusega ning ekraani pidi mõlemast servast korraga üles tõstma). Olen kuulnud küll igasuguseid õudusjutte Aceri kohta, kuid vähemalt see seeria tundub olevat igati korralik. Klaviatuur läbi ei paindu, ekraan veidi väriseb, kuid olen palju hullemat näinud. Mingil põhjusel otsustati Aceris aga kaane pealispind läikivaks teha. Ilus küll, aga juba karbist välja võttes oli see veidi määrdunud. Kujutate ette missugune on see peale paarikuulist kasutamist… Ülejäänud korpus on lihtne, minimalistlik. Kõik pesad asuvad külgedel, paremal pool on DVD-kirjutaja, ning kaks USB pesa. Vasakul pool on laadijapesa, võrgukaablipesa, kõrvaklapi- ja mikripesa, VGA, HDMI ning USB 3.0 pesad.
Klaviatuur on mõnus, chiclet-tüüpi nuppudel on lühike ja kindel käik. Nagu juba enne mainisin, siis klaviatuur ei vetru ja läbi ei paindu ning trükkida on igati mugav. Lihtsalt arvestage, et Saksamaalt tellides tuleb ka klaviatuur saksa asetusega (ehk QWERZ-asetus + saksakeelsed nimetused nuppudel). Touchpad on suur ja lai ja mingil põhjusel otse spacebari all. See pole kindlasti ainus arvuti, millel puuteplaat sellise koha peal, kuid mina eelistaks, et see asuks keskel. Samas see rohkem harjumise asi. Puuteplaat ise töötab nagu ta peab, igasugused kahe ja kolme näpu scrollimised on toetatud. Erinevalt 1A Asusest nupud ei logise vaid on kindlalt paigas. Kuna enamuse ajast kasutan niikuinii hiirt, ei oska mingit seisukohta selles kohas võtta.
Temperatuurid jäävad igati mõistlikkuse piiridesse. Videokaart kütab muidugi korralikult, mitmetunnise mängimise tulemuseks oli video temperatuur 75 kraadi. Samas jahutus hätta justkui ei jää, ülearu kuumaks korpus ei lähe ning ventilaatorid on üpris vaiksed. Üks oluline asi on see, et kõlarid on pandud klaviatuurist ülespoole. Ma ei saa aru miks topitakse kõlareid kuhugi korpuse alla või ette, seal jäävad nad paratamatult käe/jala/vms varju. Selle eest Acerile suur plusspunkt.

Ekraan
Ekraanist pole mõtet pikalt rääkida, tavaline 15.6“ 1366x768 odav paneel, võiks olla parem, kuid sellise hinna eest kärab kah. See on ametlikult läikiv ekraan, kuid samas muutub ta mingites tingimustes peaaegu täielikult matiks (nt. Wordis). Ka ühes videoülevaates mainiti sama asja ning tõesti, teksti trükkides ei teki mitte mingit peegeldust. Minu arust on ekraan piisavalt hele, et ka päikese käes tööd teha, kuid otsese päikese käes peegeldub ikkagi kõik näkku.
Jõudlus
Pole hakanud igasuguseid Marke tegema, kuid minu kasutamise juures pole see arvuti veel hätta jäänud. CPU saab tavaliste ülesannetega ilusasti hakkama, videokaart on samuti üpris võimekas. Niisama internetis surfates jms tehes töötab ainult Inteli integreeritud video (mis kusjuures on ka täiesti adekvaatne, sai vana NFS Most Wanted’iga täisgraafikal hakkama), kuid suurema koormuse all hakkab Nvidia GT640M tööle. Okei, ta pole nüüd kõige võimsam video, mida sülearvutites leidub, kuid keskmise kasutaja jaoks peaks sellest piisama. Näiteks NFS Most Wanted 2012 jooksis ühegi probleemita, samuti Sleeping Dogs.
Enim pidurdab kõvaketas, mis on kõigest 5400rpm 500GB Toshiba ketas. Kahjuks pole ka kahte kõvakettaslotti, seega ei saa nii lihtsalt SSD ketast juurde panna. Aga kui jõudlusest jääb väheks, siis esimese asjana tuleks just kõvaketas välja vahetada (mitte et muid asju saaks vahetada…). Kuna sain pooljuhuslikult 4GB pulga mälu, kruvisin selle kohe arvutile külge, kuid minu kasutuse puhul oli ka 4GB piisav. Võin lisada, et mälu ning kõvaketta vahetus on väga lihtne, põhja all on suur luuk kahe kruviga, mille alt leiab mõlemad komponendid.
Aku kestab normaalse kasutuse juures (internet, Word jne) veidi üle 4 tunni, arvatavasti saaks madalama ekraani heledusega 5h täis. Mängides ei ole loomulikult mõtet sellist tulemust oodata, kuid 4-5h on täiesti aksepteeritav tulemus.
Kokkuvõtteks
Ma arvan, et sellise raha eest on raske saada paremat jõudluse/kvaliteedi suhet. Milline on see arvuti 2 aasta pärast on muidugi eraldi küsimus, kuid ma ei usu, et ta käes hoides päris pooleks läheb, korpus on ikkagi suhteliselt korralik. Seega mina julgen küll seda arvutit soovitada, kindlasti karm konkurent igasugustele HPdele ning Delli Inspironitele.

Plussid
Hinna-kvaliteedi suhe
Korralik jõudlus
Poolläikiv ekraan
Kena välimus
Mõnus klaviatuur
KÕLARITE ASUKOHT
Miinused
Kohutavalt aeglane kõvaketas
Odava otsa madala resoga LCD-paneel
Tõeline näpujäljemagnet

(Ahjaa, nüüd ma saan aru miks 15.6" läpakat ükski normaalne inimene kaasas ei kanna icon_biggrin.gif)
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nickelby
Kreisi kasutaja

liitunud: 29.10.2002




sõnum 14.11.2012 21:18:24 vasta tsitaadiga

Palju saatmine sellele 300EUR hinnale lisa toob?
_________________
Have A nice Day!
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olka
HV kasutaja
olka

liitunud: 24.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.11.2012 21:34:44 vasta tsitaadiga

Ma ise lükkasin oma macile sisse sellise caddy http://www.ebay.com/itm/New-2nd-HDD-hard-drive-caddy-SATA-for-Apple-MacBook-pro-/110899769763?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item19d22431a3, ja viskasin dvd kirjutaja välja, kuna ei kasuta seda ise. Ma arvan, et kui sa tahad 2 hdd-d kasutada saad sama teha thumbs_up.gif
_________________
You, all gonna make me loose my mind, loose my mind
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.11.2012 23:42:42 vasta tsitaadiga

Nickelby kirjutas:
Palju saatmine sellele 300EUR hinnale lisa toob?

Läpakas ise oli 599€, aga ma avastasin, et Amazon ei müügi enam sellise konfiguratsiooniga. Need 300€ on kasutatud vist. Transport läks umbes 25€.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

liitunud: 24.12.2002




sõnum 15.11.2012 01:47:23 vasta tsitaadiga

Kes Amazonist ostes garantiid vahendab?
_________________
Experience is gained immediately after it is needed.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

liitunud: 04.04.2007




sõnum 15.11.2012 08:16:39 vasta tsitaadiga

Vahelehõikena, et EU siseselt ostetud Acerile saab garantiid teostatud mistahes EU riigis thumbs_up.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

liitunud: 03.05.2004




sõnum 15.11.2012 09:25:00 Re: Ülevaade: Acer V3-571G vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:

(Ahjaa, nüüd ma saan aru miks 15.6" läpakat ükski normaalne inimene kaasas ei kanna icon_biggrin.gif)

See on huvitav fenomen jah, miks sellest enamus inimesi enne aru ei saa, kui ise kaamelit mängima peavad.

_________________
Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

liitunud: 13.03.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2012 09:46:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

(Ahjaa, nüüd ma saan aru miks 15.6" läpakat ükski normaalne inimene kaasas ei kanna )

Hea, et siis mul naine normaalne pole icon_rolleyes.gif
Arusaamatu kuidas tänapäeval rahvas ei jaksa enam kaht poolt kilo kaasas vedada icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
timok
Kreisi kasutaja
timok

liitunud: 04.08.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2012 10:37:01 vasta tsitaadiga

ThedEviL kirjutas:
tsitaat:

(Ahjaa, nüüd ma saan aru miks 15.6" läpakat ükski normaalne inimene kaasas ei kanna )

Hea, et siis mul naine normaalne pole icon_rolleyes.gif
Arusaamatu kuidas tänapäeval rahvas ei jaksa enam kaht poolt kilo kaasas vedada icon_rolleyes.gif


Arvatavasti sellepärast, et näiteks minu kotis ei ole ainult läpakas, vaid tihtipeale ka muu träni, seega on iga miinuskilo väga oluline. Toast autosse ja autost tuppa on jah savi, palju kott kaalub, aga kui tihti jala/bussiga rändad, on pooleteistkilone väiksema laadijaga masin palju parem kui kolmekilone + kilose laadijaga aparaat.
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2012 10:47:32 vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
Kes Amazonist ostes garantiid vahendab?

Garantiiga on nii, et Eestis on kaks ametlikku Aceri hoolduskeskust, kes vajadusel remondivad. Loodetavasti ei pea sinna minema icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Taun0
HV veteran
Taun0

liitunud: 22.07.2003




sõnum 15.11.2012 12:49:14 vasta tsitaadiga

kas grantiid on 3a?
_________________
www.elektron.ee
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

liitunud: 24.12.2002




sõnum 15.11.2012 13:04:01 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
.:MDK:. kirjutas:
Kes Amazonist ostes garantiid vahendab?

Garantiiga on nii, et Eestis on kaks ametlikku Aceri hoolduskeskust, kes vajadusel remondivad. Loodetavasti ei pea sinna minema icon_rolleyes.gif

Aceri esindustest olen teadlik. Mõtlesingi, et kas saab sinna viia või tuleb tagasi Saksamaale saata. thumbs_up.gif

_________________
Experience is gained immediately after it is needed.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sandvik
HV kasutaja
sandvik

liitunud: 23.02.2006




sõnum 15.11.2012 21:39:17 vasta tsitaadiga

Isiklikult arvan et pole see kõvaketas nii aeglane midagi et tavakodanik meeletut vahet märkaks.Pigem on miljon protsessi korraga käimas.Ja originaalis on igasugust reklaam jura täis installitud.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2012 00:17:31 vasta tsitaadiga

sandvik kirjutas:
Isiklikult arvan et pole see kõvaketas nii aeglane midagi et tavakodanik meeletut vahet märkaks.Pigem on miljon protsessi korraga käimas.Ja originaalis on igasugust reklaam jura täis installitud.

Puhas Win8 install ning vahetevahel võtab ikka hinge kinni küll, kui mitu protsessi käimas.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
teretalv
HV veteran

liitunud: 15.01.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2012 00:13:52 vasta tsitaadiga

ise ostsin samuti lauaarvuti asemele acer aspire v3-771g suvel, sai kõrini lauaarvutitest, milleks osta lauakas kui saab odavama kiirema ja vähem voolu võtva ja ruumi kokku hoidva masina, maksis 672 eurot ja hind langes ning peale seda kadus toode nimekirjast igalpool ära, et kui mingi asi inimestele taskukohaseks muutub pannakse asemele uus halvem ja kallim arvuti, tüüpiline eesti ärimudel kuidas kasumit teenida, enda arvuti pidin ka tellima sest ega nii head ja odavat poes letil naljalt ei pakuta, ostsin 17 tollise, võiks veel suurem olla, kaasas kandmist ei sega, lisaks ostsin välise klaveri ja hiire, plaan veel 4 gb mälu osta ja ssd ketas lisaks panna kus süsteem runnib, loodan et garantii ei katke sellisel juhul kui peaks vajadus tekkima
Originaalis on kohutavalt palju nuhkvara ja kiirust alla tõmbavaid tilulilusid juurde pandud et kasutaja on ikka sunnitud panema peale pira süsteemi et nautida windows 7 tegelikku kiirust, 5 sekungiga arvuti kinni ja lahti thumbs_up.gif

_________________
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2012 17:54:29 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
Originaalis on kohutavalt palju nuhkvara ja kiirust alla tõmbavaid tilulilusid juurde pandud et kasutaja on ikka sunnitud panema peale pira süsteemi et nautida windows 7 tegelikku kiirust, 5 sekungiga arvuti kinni ja lahti thumbs_up.gif

Ei pea, tõmba Microsofti kodukalt ametlik ISO ning aktiveeri oma koodiga, minul igatahes töötas.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renzo245
HV vaatleja

liitunud: 01.03.2011




sõnum 11.02.2013 13:24:34 vasta tsitaadiga

Mis temperatuurid CPU-l on mängides?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.02.2013 16:44:13 vasta tsitaadiga

Panin HWMonitori poole mängu pealt tööle, seetõttu ka kõrged Min-temperatuurid. Mängisin ca. tunnike WoTi
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004



Online

sõnum 11.02.2013 18:38:14 vasta tsitaadiga

krist2an, keskkonna temperatuur milline?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.03.2013 17:15:06 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
krist2an, keskkonna temperatuur milline?

Ehh... ma pakun suvalt, et ca 22-23 kraadi, istub laua peal. Ivy Bridge ongi kuum prose, pole ainult Aceri häda. Sellest on netis palju juttu, aga alati vastatakse, et 3210m'i max temperatuur on 105 kraadi, seega pole probleemi thumbs_up.gif. Kusjuures jahutus ei tööta selliste temperatuuride juures veel täiskiiruselgi.

E: Veidi vingumist ka: vasakul pool on ainult 1 USB pesa. Arvestades, et mul on juhtmega hiir kogu aeg küljes, jäävad vabad USB-pesad vaid paremale poole. Kui aga sinna midagi panna, on need juhtmed-asjad hiirel ees. Pisiasi mille peale alguses poleks tulnudki. Aga senimaani olen ikkagi rahul thumbs_up.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

liitunud: 08.01.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2013 12:01:44 vasta tsitaadiga

Sai ka see masin võetud aga i3 3110 prosega ja 730 graafikaga. Hinnaks oli 450€ ja peaks mainima et selle rahaeest on asja rohkem kui küll. Klaviatuur on tõesti asjalik ilma igasugu vetrumiseta, väga minimaalselt läheb korpus kuumaks, ja jõudlust on ka rohkem kui küll. Algul piilusin ka i5 mudelit aga selle hinnavahe ei kaalunud minujaoks üles seda väikest kiiruse vahet. Pistsin 250gb Samsa 840 seeria ssd ka sisse ja jookseb nagu vana mees tõesti. Ainuke miinus tõesti mis võiks välja tuua on see sama et näpujälgi võtab tõesti päris ohtralt külge, aga noo seda ei võtaks ka otseselt suure miinusena kuna masina tööd see ei sega. Proovisin ubuntut ka windows 8 kõrvale ajada ja ka see töötab kenasti, ei tea ainult kas üldse või kuidas see optimus siin töötama peaks.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2013 20:43:07 vasta tsitaadiga

Minu oma läks praegu garantiisse igatahes, sest Toshiba kõvakettal tekkis järsku hulk bad sectoreid. Samuti oli jahutus vist päris tolmu täis juba, temperatuurid läksid kole kõrgeteks viimasel ajal. Aga muidu töötab nagu esimesel päeval thumbs_up.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
teretalv
HV veteran

liitunud: 15.01.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.07.2013 16:21:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Minu oma läks praegu garantiisse igatahes, sest Toshiba kõvakettal tekkis järsku hulk bad sectoreid. Samuti oli jahutus vist päris tolmu täis juba, temperatuurid läksid kole kõrgeteks viimasel ajal. Aga muidu töötab nagu esimesel päeval thumbs_up.gif

oma arvuti eest peab hoolt ka kandma, ma puhastan läpaka alust lauda ja läpaka ventika võre tolmuimejaga vahetevahel, aitab küll ja kohe ventikas jääb vaiksemaks ka mis tähendab kohest temperatuuride langust, kui tolmu palju siis tuleb seda teha sest muidu hävineb tehnika ära

_________________
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Noormees16
HV kasutaja

liitunud: 18.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2013 13:59:39 vasta tsitaadiga

Vot näe, sellepärast tulevad Acerist halvad sõnad kuna keegi ei puhasta neid ja siis läheb garantii laksule , oodatakse kaua ja vingutakse. Ei ole palju palutud ja oodatud, et teeksite oma kaaslasele puhastust. Minu Acer Aspire 5755G i7 ja GT540 oli ka näinud kõvasti mängimist , aga garantiis ei käinud MITTE kunagi . Novembris 2 aastat ka täis .... Mina oma Acerit vedasin alati kaasas jalgsi käies, ära ole selline möku .

Mis kodaniku timoki jutu peale ikka saan öelda... Ka minul on sülekaga kaasas hiir, toiteadapter ja muud trini träni... Raske pole ta ju üldse... Pikemat aega kõndides loe:~2h hakkab tasapisi ikka õlg ära väsima aga seda ka võibolla sellest, et kott on juba väga vana ning õlarihm on kulunud ja pehmendust enam polegi.

Aceri kohta ei ole mitte ühtegi halba sõna öelda, garantii käib korralikult ja arvuti hind on ikka kordades madalam... Ostad omale pornotuuning Alienware üle 1K ning Aceri saad sama sisuga ~800 € ... Alienwared küpsevad varemgi maha ning nagu öeldakse, siis arvuti kestab niikaua kuni seda ka kasutatakse ja hooldatakse...seega praegu uuele omanikule tuti-tuti ,et ei viitsinud oma sülearvutit puhtana hoida.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.11.2013 13:18:14 vasta tsitaadiga

Aeg Acer lahti kruvida... BF4 mängides läks CPU 100 kraadini ning videokaart 94 kraadini icon_lol.gif Kusjuures mul on kuri kahtlus, et termopasta vahetati garantiiremondi ajal ära (kõvaketta vahetus). Vähemalt saatelehel oli kirjas, et lisaks remondile viidi läbi ka arvuti puhastus ja temperatuurid on sellest ajast kõrgemad icon_rolleyes.gif MX-2 vahele ning siis saab pelada jälle. Muidu ei saa millegi üle kurta, arvuti on vaikne, võimas ning probleeme pole esinenud.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Acer V3-571G mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.