Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Tallinna Windows 8 koodilaager suutis tartlaste poolt esitatud väljakutsele vastata märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Laurikre
HV Guru
Laurikre

liitunud: 20.09.2003




sõnum 19.03.2013 21:49:54 Tallinna Windows 8 koodilaager suutis tartlaste poolt esitatud väljakutsele vastata vasta tsitaadiga

link :: BattleIT


Möödunud nädalavahetusel toimus Tallinna Polütehnikumis teine Windows 8 koodilaager, kus 24 tunni jooksul valmis palju vingeid äppe.


Ürituse idee oli sarnane Tartu omaga, kus esialgu tehti tutvust Windows 8 disainikeele ja kasutajakogemusega ning jätkati seejärel C# ja JavaScripti põhise äpiarenduse põhitõdedega. Loengud läbi, said kõik omal käel ära proovida, mida tähendab arendajale ja disanerile üht rakendust teha. Esimese asjana panid tiimid kokku oma visiooni sellest, milline peaks äpp lõpuks välja nägema, kuna vinge rakendus ilma modernse ja praktilise välimuseta pole kasutaja jaoks mõnus ning leiab end peagi hüljatud äppide maalt.

Kui esimesed eskiisid olid saanud heakskiidu, anti sõrmedele valu, et juba kesköisel vahekokkuvõttel särada. Kes tolleks ajaks vinget äppi valmis ei jõudnud, polnud viga, sest jäänud oli veel 12 tundi, et oma rakendust täiustada või suisa esimest korda tööle panna. Pühapäeva lõunaks aga oli valmis saadud 12 äppi, mille seast mentorid valisid parimaks Pakkumised.ee.

Pakkumised.ee on Windows 8 rakendus veebis asuvale keskkonnale, tänu millele jõuavad tarbijani hetkel kehtivad sooduspakkumised erinevatelt ettevõtetelt. Rakendus lubab hankida endale talonge esemete ja teenuste soodsamaks ostmiseks. Äppi peakuvas on koheselt meeldiv ülevaade kõige populaarsematest toodetest ja teenustest, nende hind ning soodustuse protsent. Teenuse kasutaja võib tootele vajutades lugeda täpsemat toote või teenuse kirjeldust ning vajadusel endale sooduskupong osta.

“Rakenduse arendus läks väga edukalt! Jõudsime peaaegu kõik algselt planeeritud funktsioonid teostada antud ajaga” – mainis ära rakenduse arendaja Kairo Koik.

Pakkumised.ee rakenduse arendajad olid pärast 24-tunnist projekti heas meeleolus, ning otsisid agaralt endale uut rakendust, mille kallal tööd tegema hakata. Järgmine suurem projekt on tiimil plaanis teostada juba sel nädalavahetusel toimuval Garage48 üritusel. Arendajateks olid Kairo Koik, Madis Peep ja Fred Moritz.




Loe edasi BattleITst.

_________________
Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me icon_smile.gif
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt


viimati muutis Laurikre 19.03.2013 23:59:05, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 131
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
olavsu1
külaline






sõnum 19.03.2013 23:58:02 vasta tsitaadiga

alumine "Loe edasi" link on metsapoole.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Tallinna Windows 8 koodilaager suutis tartlaste poolt esitatud väljakutsele vastata
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.