Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Silicon Power Armor A15 1TB väline kõvaketas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2013 18:20:42 Ülevaade: Silicon Power Armor A15 1TB väline kõvaketas vasta tsitaadiga


Silicon Power Armor A15 seeriat tutvustati eelmise aasta novembris, ning valida on 500GB, 750GB ja 1TB suuruste vahel. Tegemist on 2.5 tollise välise kõvakettaga, mis on ümbritsetud kummist korpusega, ning mis talub ka kukkumist.

Silicon Power Armor A15
Koduleht


Andmed:

  • Mõõtmed:136.0 x 82.5 x 19.8mm
  • Kaal: 200g
  • Toetatud ühendused:USB 3.0 / 2.0
  • Toide:DC 5V
  • Töötemperatuur:5℃~ 55℃
  • Hoiustamis temperatuur:-40℃~ 70℃
  • Toetatud operatsioonisüsteemid: Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Linux 2.6.31 või hilisem, MacOS 10.5 või hilisem ( USB 2.0 tugi ainult )
  • Värvus: Must
  • Kolm aastat garantiid


Pakend ja pakendi sisu:


  • Silicon Power Armor A15
  • USB 3.0 kaabel
  • Kasutusjuhend


Pakend ja pakendi sisu:


Pakend on oma disainilt parajalt hästi tehtud, kuna kõik vajalik on näha pakendi esiküljelt. Esiküljel on näha tähtsamad andmed, mis välise kõvaketta juurde kuuluvad kui ka ketas ise.


Pakendi tagant leiab veel andmeid välise kõvaketta kohta kui ka nimekiri asjadest, mis kaasa tulevad. Silicon Power'i puhul ajab mind alati imestama see, et lubatakse liidese kiirust tootele. Kuid konkreetset kiirust, mis toode välja suudab anda - mitte. Teine asi mis selle pakendi puhul kukalt kratsima paneb, on välja toodud faili formaadid mis on toetatud.


Pakendi külje peal on ka välja toodud, kui palju mingit tüüpi faile suudab ketas ligikaudu mahutada.


Pakendist peale kõvaketta enda väga palju just ei leia. Peale välise kõvaketta tuleb kaasa veel USB 3.0 juhe arvuti ja välise kõvaketta ühendamiseks. Ning kaasas on veel ka üldine kasutusjuhend väliste kõvaketaste kohta.

Väline kõvaketas:


Võttes esmalt välise kõvaketta pakendist välja, hakkab koheselt silma erk roheline värvus karbi äärtes. Mõõtmetelt ei ole see just väga suur ega ka kõige väiksem 2.5 tolline väline kõvaketas. Mõõtmetelt on ta natukene suurem kui mu telefon - Samsung Galaxy S2. See tähendab, et peaks muretult mahtuma ka tasku. Kuna tegemist on Silicon Power'i Armor seeria kõvakettaga, siis kannatab see ka käest kukkumist. Selle jaoks on korpus 90% ulatuses pehmest kummisest materjalist. Tänu sellisele materjali valikule on ka väiksem võimalus, et see väline kõvaketas käest ära libiseks. Kuid siinkohal on ka väike miinus see, et korpus püüab ülihästi tolmu. Karbi üks pool, kus asetseb nupp ja ühenduspesa - on tehtud plastmassist. Kui karp peaks selle osa peale maanduma, ei pruugi see lõppeda just väga hästi. Mahtude osas on valikus 500 GB, 750 GB ja 1 TB mudelid, ning täna testimiseks on mul 1 TB mudel. Karbi sees on Seagate Momentus 5400 RPM ketas, mille täpsem mudelinimetus on ST1000LM024. Karbi teisele poole on peale trükitud ka kõvaketta suurus, ning erinevad märgistused, et seda toodet tohiks müüa. Suuruse osas on väline kõvaketas üritatud teha võimalikult väikseks ja kompaktseks. Kätte mahub ta mugavalt ja kaalu poolest ei ole ta samuti midagi rasket.


Karbi plastmassist osa peale on pandud ka üks nupp, mida vajutades varutakse välise kõvaketta andmed arvutisse. Samuti näitab nupu taga olev sinine tuli kas kõvaketas töötab või on läinud uinakusse. Sinise tule vilkumisega antakse ka märku, et kõvakettale kas kirjutatakse midagi või loetakse sealt pealt. Kui väline ketas aga ühendada USB 2.0 pessa, hakkab põlema hoopis punane tuli. Kui siis faile kettale kirjutad või loed neid, hakkab ka see punane tuli vilkuma.


Ühes karbi otsas on ühendus, millist pole ma varem kuskil näinud. Kuid natukene uurimist internetist ja selgub, et tegu on USB 3.0 Micro-B ühendusega. Pesa kõrval on ka pikk rida numbrite ja tähtede kombinatsioonist, mille alusel saab ilmselt toote garantiisse saata. Kõik see roheline osa mis asetseb ühenduspesa poolel on tehtud tegelikult plastmassist. Kõvaketta teine pool on täiesti tühi, ning see pool on vähemalt pehme materjaliga kaetud.


Kaasa tuleb ka kaabel kus ühes otsas on tavaline USB 3.0 ots ja teises otsas USB 3.0 Micro-B ots. Kaabel oma pikkuse poolest pole just kõige pikem, ega ka kõige lühem. Oleks pigem eelistanud, et kaasas on üks eriti lühike ja siis üks pikem kaabel. Kes muretseb, et kui kaabel peaks ära kaduma ja kuskilt asendust leida on raske. Siis natukene uurimist internetist ja sellised kaablid on Eesti poodides täiesti saadaval. Hinnad on kuskil 7 euro kandis. Micro-B ühenduse küljes on ka kaks väikest klambrit, mis aitavad tal paremini kinnituda pessa.


Ühendades välise kõvaketta Windows operatsioonisüsteemi taha, jääb 1000 GB alles kasutamiseks 931 GB.

Tarkvara:


Silicon Power'i kodulehelt saab tõmmata Silicon Power'i kõvaketastele mõeldud tarkvara nimega SPwidget. Tarkvara sisaldab endas erinevaid lisafunktsioone, mis võivad kasutajale kasulikuks tulla. Siinkohal tuleb ka ära mainida, et tarkvara läheb tööle ainult Silicon Power'i seadmelt. Kui panna tööle lihtsalt arvutis või teiselt mälupulgalt, ei lähe tarkvara edasi ja ütleb, et peab olema õige seade.

Kui tarkvara töötab on paremas nurgas terve tulp erinevaid funktsioone, ning lisaks saab veel seda nimekirja alla kerida. Alustades ülalt, siis saab My Documents kaustast teha varukoopia või siis üldsegi see kaust sünkroniseerida. Järgmine nupuke on tavaline kausta varukoopia või sünkroniseerimine. Kolmandas valikus saab kausta krüpteerida ja need parooli alla panna. Neljas valik on lemmikutest varukoopia tegemine, mis peaks võtma Internet Explorer'i lemmikutesse lisatud lehed, ning need siis mälupulgale salvestama. Samuti on seal nupp, et need lemmikud saaks mälupulgalt uuesti arvutisse eksportida. Viies valik on e-mailide varukoopia tegemine, mis toetab Outlook'i ja Outlook Express'i. Nagu ka teiste funktsioonidega, on ka siin olemas nupp, et mälupulgalt saaks eksportida need meili klienti uuesti. Kuues punkt menüüs on koht, kus saab kõvaketta karbi füüsilisele nupule määratleda erinevaid funktsioone. Järgmine punkt on PC-lock mis võimaldab arvuti lukustada kas parooli, aja või siis kõvakettaga.

Järgmised punktid on juba sellised, mis ei ole väga lisafunktsioonid vaid lihtsalt sellised väiksemad detailid tarkvara juures. Järgmine nupp on Norton Antivirus ja see suunab kodulehele seda tõmbama. Peale seda tuleb nupuke, et saaks vaadata mälupulga kohta käivat infot. Rohkem pildilt neid nupukesi ei paista, kuid veel on olemas uudised, tarkvara uuendamine, keelevalik ja mäluseadmete skänneerimine.


Natuke lähemalt ka Task backup menüüst. Nimelt saab siin teha erinevaid varundamise käske, ning need määrata ka kõvaketta karbi füüsilise nupu alla. Teha saab mitmeid erinevaid käske, kuid alati saab aktiivne olla ainult üks käskudest. See milline käskudest aktiivne on märgitud rohelise ringiga käsu nimetuse ees. Käsku tehes saab valida millist kausta varundada, ning ka seda kuhu varundatakse. Lisavalikute all on veel ka eelmise varunduse kustutamine, varunduse otsetee töölauale ja andmete pakkimine.

Testimine:


  • Välist kõvaketast testisin ma Silverstone SST-EC04'ga
  • Programmid millega testin:
    CrystalDiskMark 3.0.2 x64
    HDTach 3.0.4.0
    Atto Disk Benchmark


CrystalDiskInfo:


Tegemist pole just testiga, vaid lihtsalt pilt infost ketta kohta. Karbi sees on Seagate Momentus 1 TB ketas, mis teeb 5400 pööret minutis, ning millel on 8 MB vahemälu. Huvitav on see, et otsides internetist tootekoodi, leiab nii Samsungi kettaid kui ka Seagate kettaid. Põhjuseks on ilmselt see, et Seagate ostis Samsungi paar aastat tagasi ära. Siit saab ka välja lugeda, et kasutusel on SATA 2 kontroller. Kui on soov see karp laiali lammutada ja SSD asemele panna, ei saaks ilmselt kogu kiirust kätte. Teiseks pudelikaelaks võib tulla ka USB 3.0 kontroller, mis karbis kasutusel on.

CrystalDiskMark:


Lugemiskiiruseks 115 MB/s ja kirjutamiskiiruseks 113 MB/s. Tulemused on väga üllatavad, arvestades seda, et tegu on 5400 rpm kettaga. Kui on vaja väiksemaid faile kopeerida ja liigutada, kukub kõvaketaste puhul kiirus ikka väga nulli. Siinkohal pole ka see ketas mingi erand. USB 3.0 liides siinkohal piduriks ei tule, ning varu on pea neljakordselt veel. Kuid kohe kindlasti tuleb pudelikaelaks USB 2, mis suudab praktikas läbi lasta kuskil 35 MB/s.

HD Tach:


Burst kiiruseks sai see ketas kätte 133.2 MB/s, mis on väga lähedal SATA 1 liidese kiirusele. Kui ketta alguses on lugemiskiiruseks ~115 MB/s, siis ketta lõpuks on see kiirus langenud ~48 MB/s peale. Seega on kõvaketta keskmiseks kiiruseks 86.6 MB/s. Access time on päris nutune võrreldes mälupulkade ja SSD'ga - 17.7ms.

HD Atto Disk Benchmark:



Failide kopeerimine:


Kopeerides ühte üksikut faili ketta peale, saab kiiruseks ~94 MB/s. Ning kui fail uuesti ketta pealt ära kopeerida, saab kiiruseks umbes 108 MB/s.

USB 2.0 kiirus:


Nagu arvata oli, saab ketas USB 2.0 maksimaalse kiiruse kätte ja see on ka kõik. Kiirus on stabiilselt 35 MB/s juures ja ei kõigu ei üles ega alla.

Lõppsõna:


thumbs_up.gif Hea lugemiskiirus
thumbs_up.gif Hea kirjutamiskiirus
thumbs_up.gif USB 3.0
thumbs_up.gif Hea USB 2.0 kiirus
thumbs_up.gif Kukkumiskindel
thumbs_up.gif Hääletu
thumbs_up.gif Saadaval 500 GB, 750 GB ja 1000 GB mudelid
thumbs_up.gif 3-aastane garantii
thumbs_up.gif Füüsiline nupp kõvaketta varundamiseks



thumbs_down.gif Ainult USB liides ühendamiseks
thumbs_down.gif Osa välisest karbist on plastmassist
thumbs_down.gif Korjab tolmu väga hästi




Hind ja saadavus:

Eestis on see toode täiesti saadaval, ning kõige odavam hind on 1 TB mudelil hetkel 77.90 €.

1 TB: Link
750 GB: Link
500 GB: Link
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lopes39
HV Guru
lopes39

liitunud: 08.11.2004




sõnum 01.02.2013 18:57:47 vasta tsitaadiga

huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

liitunud: 24.12.2002




sõnum 01.02.2013 19:21:51 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad

Sa vist ei kujuta ette kui mitu korda on see 1tb usb pulk mis iganes kaasas kantavast kettast kallim. icon_smile.gif

Üks oluline asi on aga reviewst puudu. Kas ketas ikkagi on kukkumiskindel? icon_biggrin.gif

_________________
Experience is gained immediately after it is needed.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2013 19:25:30 vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
lopes39 kirjutas:
huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad

Sa vist ei kujuta ette kui mitu korda on see 1tb usb pulk mis iganes kaasas kantavast kettast kallim. icon_smile.gif

Üks oluline asi on aga reviewst puudu. Kas ketas ikkagi on kukkumiskindel? icon_biggrin.gif


Oleks veekindel, seda testiks küll, aga kukkumist testida oleks natuke kahju. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2013 19:41:28 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
.:MDK:. kirjutas:
lopes39 kirjutas:
huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad

Sa vist ei kujuta ette kui mitu korda on see 1tb usb pulk mis iganes kaasas kantavast kettast kallim. icon_smile.gif

Üks oluline asi on aga reviewst puudu. Kas ketas ikkagi on kukkumiskindel? icon_biggrin.gif


Oleks veekindel, seda testiks küll, aga kukkumist testida oleks natuke kahju. icon_biggrin.gif

Suhteliselt mõttetu ülevaade siis? Kogu selle ketta+karbi eripära ongi selle (hetkel veel) väidetav põrutuskindlus. Ilma selleta oleks tegemist täiesti tavalise, aga keskmisest kallima ja veidrama välimusega välise kõvakettaga. Ma just lootsin lugeda selle kohta, kuidas sa selle maha kukutad vms.
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dex
HV veteran
dex

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2013 19:51:39 vasta tsitaadiga

Veits imelik kommentaar HV gurult. Mõtle natuke kõvaketta ehituse peale ja siis kujuta endale ette kui põrutuskindlaks sellist asja üldse teha kannatab.


Betamax kirjutas:
K3ndu kirjutas:
.:MDK:. kirjutas:
lopes39 kirjutas:
huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad

Sa vist ei kujuta ette kui mitu korda on see 1tb usb pulk mis iganes kaasas kantavast kettast kallim. icon_smile.gif

Üks oluline asi on aga reviewst puudu. Kas ketas ikkagi on kukkumiskindel? icon_biggrin.gif


Oleks veekindel, seda testiks küll, aga kukkumist testida oleks natuke kahju. icon_biggrin.gif

Suhteliselt mõttetu ülevaade siis? Kogu selle ketta+karbi eripära ongi selle (hetkel veel) väidetav põrutuskindlus. Ilma selleta oleks tegemist täiesti tavalise, aga keskmisest kallima ja veidrama välimusega välise kõvakettaga. Ma just lootsin lugeda selle kohta, kuidas sa selle maha kukutad vms.

_________________
Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 01.02.2013 20:00:17 vasta tsitaadiga

dex, mida täpsemalt siis toote kirjelduses reklaamitakse?

Igatahes, kuna ülevaatajat põrkekindlus ei huvitanud, siis:
tsitaat:
In compliance with US MIL-STD-810F (transit drop test), it was tested for
(1) Product dropped directly onto a concrete floor (or harder surface)
(2) On a drop-test machine, the product freefalls from a height of 122cm and from the freefall
(3) There are 26 contact points (8 corners, 12 cut surfaces and 6 major surfaces) that were tested.
Spoiler Spoiler Spoiler
Antud seade läheb esimese kategooria alla.
MIL-STD-810F spetsifikatsioon


viimati muutis mikk36 01.02.2013 20:03:03, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2013 20:02:04 vasta tsitaadiga

dex kirjutas:
Veits imelik kommentaar HV gurult. Mõtle natuke kõvaketta ehituse peale ja siis kujuta endale ette kui põrutuskindlaks sellist asja üldse teha kannatab.


Betamax kirjutas:
K3ndu kirjutas:
.:MDK:. kirjutas:
lopes39 kirjutas:
huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad

Sa vist ei kujuta ette kui mitu korda on see 1tb usb pulk mis iganes kaasas kantavast kettast kallim. icon_smile.gif

Üks oluline asi on aga reviewst puudu. Kas ketas ikkagi on kukkumiskindel? icon_biggrin.gif


Oleks veekindel, seda testiks küll, aga kukkumist testida oleks natuke kahju. icon_biggrin.gif

Suhteliselt mõttetu ülevaade siis? Kogu selle ketta+karbi eripära ongi selle (hetkel veel) väidetav põrutuskindlus. Ilma selleta oleks tegemist täiesti tavalise, aga keskmisest kallima ja veidrama välimusega välise kõvakettaga. Ma just lootsin lugeda selle kohta, kuidas sa selle maha kukutad vms.

Selliste ülevaadete eesmärk ongi näidata, mida toode reaalselt suudab (antud juhul välja kannatab) ja kas ning millisel määral tootja reklaamitud väited vett peavad.
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indu
HV veteran
indu

liitunud: 03.02.2005




sõnum 01.02.2013 21:14:07 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Selliste ülevaadete eesmärk ongi näidata, mida toode reaalselt suudab (antud juhul välja kannatab) ja kas ning millisel määral tootja reklaamitud väited vett peavad.

Aga osta ära ja testi icon_smile.gif

_________________
http://www.lossirestoran.eu/
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dex
HV veteran
dex

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2013 21:36:05 vasta tsitaadiga

No ja mis Sa siis teada saad, elab hetkel üle kahe meetri kõrguselt betooni peale kukkumise ja siis sureb kolme kuu pärast kahtlastel asjaoludel.
_________________
Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

liitunud: 08.11.2004




sõnum 02.02.2013 02:42:03 vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
lopes39 kirjutas:
huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad

Sa vist ei kujuta ette kui mitu korda on see 1tb usb pulk mis iganes kaasas kantavast kettast kallim. icon_smile.gif

Üks oluline asi on aga reviewst puudu. Kas ketas ikkagi on kukkumiskindel? icon_biggrin.gif


pole midagi ettekujutada
ma tean et 1TB usb on mingi 1700 dollarit vms
kui arvestada flash mälude aregu kiirust siis küll need varsti enam nii kallid ka pole

kui 32GB pulk on juba 20 eurot mis mõni aasta tagasi oli nii umbes 100 eurot
siis küll need 1TB pulgad ja ssd-d ka hinda kukkutavad mõne aastaga

pealegi on nad suuruselt väiksemad ja põrutus kindlamad kui kettad mille sees on tuhat erinevat liikuvat elementi
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.02.2013 14:10:50 vasta tsitaadiga

dex kirjutas:
No ja mis Sa siis teada saad, elab hetkel üle kahe meetri kõrguselt betooni peale kukkumise ja siis sureb kolme kuu pärast kahtlastel asjaoludel.

Ja siis tulebki siia vastavasisuline postitus, et näed - karp, ketas või mingi muu jubin andis otsad.
indu kirjutas:
Betamax kirjutas:
Selliste ülevaadete eesmärk ongi näidata, mida toode reaalselt suudab (antud juhul välja kannatab) ja kas ning millisel määral tootja reklaamitud väited vett peavad.

Aga osta ära ja testi icon_smile.gif

Antud kasutaja minu mäletamist mööda neid ise ei osta icon_wink.gif Seega mingigi kukkumisvideo/info võiks seal küll olemas olla. Eriti, kui arvestada, et toode on saanud (järjekordselt) praktiliselt maksimumpunktid icon_rolleyes.gif
Midagi sellist pean silmas:
Spoiler Spoiler Spoiler


Anyways, ärge pange mind tähele. Lihtsalt vingun niisama, kuna otsin oma 2,5-tollisele portatiivsele kettale keskmisest vastupidavamat asendust (kasvõi karbi näol), kuna ketas kogu aeg seljakotis või auto pagasiruumis kaasa loksumas.
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DVDRW
HV Guru
DVDRW

liitunud: 13.10.2003




sõnum 06.02.2013 12:18:09 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Oleks veekindel, seda testiks küll, aga kukkumist testida oleks natuke kahju. icon_biggrin.gif

Kui ketas maha kukutada ja katki läheb, siis saab ju garantiist uue, niiet pole siin midagi põdeda icon_wink.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

liitunud: 24.12.2002




sõnum 06.02.2013 12:44:18 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
.:MDK:. kirjutas:
lopes39 kirjutas:
huvitav et 1TB usb pulk on olemas mis on kordades väikse kui mis iganes kaasas kantav kettas siis nagu miks neid sellisel kujul ei toodeta nagu on need välised kettad

Sa vist ei kujuta ette kui mitu korda on see 1tb usb pulk mis iganes kaasas kantavast kettast kallim. icon_smile.gif

Üks oluline asi on aga reviewst puudu. Kas ketas ikkagi on kukkumiskindel? icon_biggrin.gif


pole midagi ettekujutada
ma tean et 1TB usb on mingi 1700 dollarit vms
kui arvestada flash mälude aregu kiirust siis küll need varsti enam nii kallid ka pole

kui 32GB pulk on juba 20 eurot mis mõni aasta tagasi oli nii umbes 100 eurot
siis küll need 1TB pulgad ja ssd-d ka hinda kukkutavad mõne aastaga

pealegi on nad suuruselt väiksemad ja põrutus kindlamad kui kettad mille sees on tuhat erinevat liikuvat elementi

Ma räägin siiski tänapäevast. Mitte sellest, mis aastate pärast võib olla...

_________________
Experience is gained immediately after it is needed.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pinTero
HV veteran
pinTero

liitunud: 10.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2013 10:56:08 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:

Antud kasutaja minu mäletamist mööda neid ise ei osta icon_wink.gif Seega mingigi kukkumisvideo/info võiks seal küll olemas olla. Eriti, kui arvestada, et toode on saanud (järjekordselt) praktiliselt maksimumpunktid icon_rolleyes.gif

ACME ladu võiks ju ülevaate kirjutajale ühe testimiseks saata. Täna potsatas hulgiklientide postkasti ketast tutvustav ACC uudiskiri, mille sisuks on kasutaja K3ndu kirjutatud ülevaade - seda koos viitega HV postile! icon_biggrin.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 130
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Silicon Power Armor A15 1TB väline kõvaketas
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.