Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Asus G53SX-SZ064V ülevaade märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 20.10.2011 14:53:14 Asus G53SX-SZ064V ülevaade vasta tsitaadiga


Tekkis vajadus osta mänguri sülearvuti. Sai valitud ASUSE ROG seeria sülearvuti. Arvuti on väga hea jõudluse ja hinna suhtega. Kuidas nüüd oma valikut hindan? Sellest saate lugeda alljärgnevas minu esimeses ülevaates.

Miks just see arvuti? Kuna minu vanal 17" Toshiba Satellite X205-SLI1 sülearvutil ilmutasid end peale 3 aastat laialt tuntud nVidia GPU probleemid, hakkasin otsima uut. Uus sülearvuti pidi olema väiksem, vaiksem, parema jahutusega, nVidia GTX GPU-ga ja matt ekraaniga(õppetunnid/kogemused vana arvutiga). Arvutit kasutan mängimiseks, tööks, internetis käimiseks ja filmide vaatamiseks. Hinnapiiriks 1400.-. 2011 a. augusti algul ringi vaadates avastasin, et Eestis valikut samahästi kui polegi. Dell XPS valik lõpeb GT555 ga ja Alienware arvutid liiga kallid. Ordi arvutid lihtsalt liiga igavad.
Seetõttu jäigi sõelale Asus G53SX. Kindlasti tekib kellelgi küsimus, miks mitte 3D ekraaniga mudelit ei võtnud. Üheks põhjuseks see, et koostan vaikselt lauaarvutit kus 3D kasutama hakkan. Teine põhjus matt ekraan - ei taha rohkem ekraani nurgaga mängida icon_smile.gif

Nüüd ülevaate juurde:
Mudeli tehniline infrmatsioon:

Operatsioonisüsteem: Windows 7 Home Premium (64-bit)
Protsessor: Intel i5 2410M 2.3GHz (Turbo kuni 2,9 GHz)
Ekraan: 15.6'' WUXGA 1920x1080 Full HD LED (Non-Glare)
Mälu: 6GB DDR3 1333MHz
Kõvaketas: 750GB 7200RPM
Meediaseade: DVD-kirjutaja
Aku: 8-cell (5200 mAh)
Videokaart: nVidia GeForce GTX 560M 2GB DDR5 VRAM
Pesad: Audio Out/ kõrvaklapid; mikrofon; 3xUSB2: 1xUSB3; HDMI; 15 pin VGA pesa; LAN pesa; ExpressCard pesa (4-in-1 kaardilugeja)
Muud Lisaseadmed: 2 Megapixel veebikaamera; WLAN b/g/n; Multitouch puuteplaat; Valgustusega klaviatuur, Bluetooth 3.0

VÄLIMUS:

Esimesena torkab silma sülearvuti musta värvi välisdisain - Asus ise kutsub seda "Stealth Bomber". Arvuti muudub tahapoole paksemaks - see muudab trükkimise mugavamaks ja võimaldab paigaldada hea jahutuse. Jahutus ongi selle korpuse üks tugevamaid omadusi ja ASUS on seda väga hästi ära kasutanud. Tagaosas asuvad kaks suurt ventilaatori ava - üks CPU-le ja teine GPU-le. Nende kahe vahel omakorda asub aku. Ka on leitud hea tasakaal agressiivsuse ja tagasihoidlikuse vahel - ei võta esmakordsel nägemisel "põlvi lukust", kuid samas ei jäta ükskõikseks. Kõigil pindadel on matt töötlus, ei haagi näpujälgi. Kaanel on valges kirjas ASUS logo ning ROG(Republic Of Gamers) on üllatavalt tagasihoidlikult selle alla graveeritud. Kusagil pole plinkivaid/põlevaid tulukesi või logosid kui esipaneel olevad olekutuled välja arvata. Need asuvad siis ees keskel ja kokku on neid 4 - power, aku, HDD ja WIFI.

Laienduspesad ja toitepesa asuvad korpuse paremal küljel, DVD sahtel avaneb vasakule poole. Mina eelistaksin vastupidist varianti - kuid kõigega harjub.

Sülearvuti koostekvaliteedi kohta ei saa midagi halba öelda. Kõik detailid asuvad oma kohtadel nagu peavad, arvutit kasutada ja kanda on mugav. Jätab tugeva ja kvaliteetse mulje. Kaan pole lukustatav kuid fikseerub kindlat suletud asendisse. Ka hinged jätavad soliidse ja tugeva mulje.

Klaviatuur on nagu eelpool mainitud valgustusega. Klaviatuuril on olemas teatud vetrumine, ning samuti pole trükkimine hääletu - kuid see ei muutu häirivaks ja pole kindlasti põhjuseks miks seda arvutit mitte osta. ASUS on klaviatuuri alla paigutanud käetoe mis osutus ka väga mugavaks. Samuti on klaviatuurile mahutatud numpad - selle klahvide suurust on küll vähendatud kuid mugavus selle all ei kannata. Klaviatuuri valgustus toimib altpoolt ja on valget värvi - seda saab välja lülitada või valida endale sobivaim valgustugevus. Kuna klaviatuuri disainides on valgustusega arvestatud, siis ilma selleta on mõningates valgustingimustes isegi päeval sümboleid raske näha. Samuti ei valgusta ekraan neid pimedas piisavalt.

Puuteplaat toetab mitmikpuudet, on hea libeda pinnaga ja täpne. Hiireklahvud on konkreetse käiguga - vasak teeb klõpsu ja parem mitte(ei oska öelda kas see on nii mõeldud või on see defekt) Kuna ise kasutan enamuses välist hiirt siis puuteplaadi kasutusmugavust väga hinnata ei oska.

Lisanupud: Power, Klaviatuurivalgustus sees/väljas, värvigamma kiirvalik - käik konkreetne, ei loksu ja omavad valgustust. Need asuvad siis klaviatuuri kohal kõlarikattel. Power paremal ja ülejäänud vasakul.

EKRAAN:

Tegemist siis 1920 x 1080 Full HD resolutsiooniga TN paneeliga. Rõhutan, et tegu on matt ekraaniga - osadele kasutajatele on see oluline. Ekraani heledus on väga hea. Samuti on head värvid ja kontrastsus. Vaatenurgad on head, pole vajadust oma asendit muutes kohe ka ekraani sättida. Väga suurte nurkade all muidugi kaotavad värvid oma tooni. Kuna ekraan jätab kaanele suht laiad tühjad ääred siis oleks saanud paigaldada ka suurema ekraani.

SOORITUSVÕIME (PERFORMANCE):

Benchmarke tegema ei hakka, annan subjektiivse hinnagu. Ainukesed tarkvarajupid mida kasutan on Fraps ja GPU-Z.
CPU ja RAM
i5 protsessori kohta ei saa midagi paha öelda - minu jaoks täiesti piisab. Kes arvab, et jääb väheks, sellel on alati võimalus i7-ga mudel muretseda. Praeguse kasutuskogemuse põhjal on i5 ja GPU koostöö täiesti piisav.
Mälu on arvutis 6GB, maksimaalselt saab panna 8GB(siinkohal võib eksida). Minule ja enamusele teistele kasutajatele peaks sellest piisama. Mälu on DDR3 kiirusega 1333 MHz.

GPU: GTX 560 saab oma tööga hästi hakkama. Teadlikumale kasutajale infoks, et antud 2 GB mäluga GPU mälusiini laiuseks on 128 bit. 1,5 GB ja 3 GB versioonidel on see 192 bit. See kindlasi omab mingit mõju, kuid seni pole ma puudujääke tundnud. Keda aga versioonide jõu erinevused huvitavad leiab ehk võrdlusi internetist - minul võrdlusvõimalus puudub.
Kinlasti on kasutajatele tähtis teada, et antud mudeliseeria puhul ei kasutata Optimus tehnoloogiat. See tähendab seda, et aku säästmiseks ei kasutata CPU-s olevat GPU-d vaid 24/7 teeb tööd nVidia kaart. GPU küll alakiirendab end tugevalt kui teda ei vajata, kuid energiatarve on ikkagi suurem kui CPU sisesel GPU-lm Samas on see hea uudis mänguritele, sest jäävad ära foorumtes levinud probleemid kus teatud programmid ei suuda eraldiseisvat GPU-d kasutada.
Ise ei oska komenteerida, kuid foorumitest selgub, et GTX 560 on märgatavalt kiirem GT 555-st - isegi selles õnnetus 2 GB versioonis.

HDD:

Kõvakettaks on 750 GB 7200 rpm ketas. Tehaseseades on see jagatud kaheks partitsiooniks. Lisada on aga võimalik teinegi kõvaketas. RAIDi pole kahjuks võimalik kasutada.

HELI:

Kõlarid asuvad klaviatuuri kohal. Kindlasti on nad selle arvuti nõrgim koht ja on alla keskmise. Muidugi võrdlen neid oma endise arvuti korpusesisese nelja kõlari ja subwoofriga. Aga neid on laidetud ka teistes ülevaadetes. Kuna ise kasutan kõrvaklappe enamuse ajast, siis minule pole see probleemiks.

MÜRA/JAHUTUS:

Kindlasti on jahutus selle sülearvuti tugevaim koht - mänguriarvutite seas kindlasti üks etalone. Arvuti on isegi koormuse all väga vaikne ja temperatuurid püsivad mõistlikes piirides. Kuna sisse imetakse õhku korpuse alt, oleks mõistlik seda meeles pidada voodis Crysise lahinguid pidades.

AKU:

Enamasti kasutan juhe seinas varianti. Testiks vaatasin 2h20min filmi maksimumiläheduse heledusega ja kõrvaklappidega. Jäi veel 10 minutit varukski indikaatori järgi. Minule piisab. Kui aku kestvus oluline, siis tuleb teha performancis järeleandmisi - või otsida Optimus reziimi toetavaid tootjaid/mudeleid.


MÄNGUD:
Kuna hetkel mul mänguvalik kesine siis 3 proovitud mängu näited:
Call of Duty 4 MW - Native resolutsioon, slaiderid põhjas - ca 50-85 FPS
Crysis 2 - 1366x768, advanced setting - kindlalt üle 30 FPS
FEAR3 - Native resolutsioon, slaiderid põhjas - ca 40 FPS

Kasutusel siis Out Of Box seaded, driverid ja Windows 7 64 bit. Kui olen FRAPSI selgeks teinud siis panen täpsed FPS-id.

KOKKUVÕTE!

Plussid:
Tegu on väga võimeka 15,6" sülearvutiga mille plussid on hea ekraan, väga hea jahutus, kvaliteetne ja näpujälgi hülgav korpus, üle keskmise sooritusvõime ja talutav hind - 1175.-
Kui kellelegi on vaja i7 protsessorit, siis need mudelid maksavad 200.- rohkem. Kes tahab aga 192 bit mälusiiniga nVida GTX560M GPU-d - nendele on lettidele ilmunud ASUS Lamborghini - pluss 200 euri hinnale ja kauba peale "vägevam" korpus.

Miinused:
Kõlarid on kehvakesed, klaviatuuri annab parandada

Hinnang: SOOVITAN KA TEISTELE

Kuna see minu esimene ülevaade, siis konstruktiivne tagasiside oodatud.

PROBLEEMID:

1. Viga: Poest karp kätte, koju, juhe seine, vajutus power nupul - ja ei midagi
Lahendus: Garantiise - 5 nädalat ja korras
2. Viga: Klaviatuuri valgustus ei tööta - garantiisse? Tänan, ei (vaata eelmist postitust).
Lahendus: Foorumites tuhnides leidsin, et ma pole ainus hädaline - sama viga vaevab ka suuremat sõsarat ASUS G73. Foorumi abil sain korda. Kui kellegi sama mure aitan nõu ja vajalike failidega. Link foorumisse: http://forum.notebookreview.com/asus-gaming-notebook-forum/490250-asus-g73jh-keyboard-light-failure-after-bios-flash-209-a.html
3. Viga: Windows explorer stopped responding and restartung. Nii kui seda programmi kasutasin siis tõrge ka tekkis. Arvatavasti tekkis viga kaasapandud tarkvara eemaldamise käigus.
Lahendus: Aitas ASUS Web Storage eemaldamine
Manus
kyljelt
kyljelt
vasak pool
vasak pool
parem pool
parem pool
ventikas
ventikas
tagant pealt
tagant pealt
eest
eest



viimati muutis Kurat666 21.10.2011 00:04:34, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

liitunud: 07.09.2004




sõnum 20.10.2011 14:56:29 vasta tsitaadiga

Viska mõned pildid ka, kui aega saad icon_wink.gif

2. Viga - paku parem kohe abinõu välja icon_smile.gif

_________________
www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, lahedad kingitused jpm vajalikku hea peo korraldamiseks!
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.10.2011 15:51:54 vasta tsitaadiga

Kurat666, kasuta palun uploadi, skripti leiad teema alt.
_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 20.10.2011 16:23:50 vasta tsitaadiga

Muudatused teostatud!
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Taun0
HV veteran
Taun0

liitunud: 22.07.2003




sõnum 20.10.2011 16:24:08 vasta tsitaadiga

palju see jurakas kaalub?
_________________
www.elektron.ee
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 20.10.2011 16:49:31 vasta tsitaadiga

Taun0 kirjutas:
palju see jurakas kaalub?


Ise pole kaalunud, aga ca 5,9 kg peaks olema.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ents75
HV kasutaja

liitunud: 18.03.2005




sõnum 20.10.2011 21:56:05 vasta tsitaadiga

kena esimene ülevaade aga... no palun kasutage sõna "siis" vähem parasiitsõnana (alustan siis... tegu siis... jnejne) Mulle käib närvidele kuna ise siis kasutasin sama sõna kunagi söögi alla söögi peale icon_biggrin.gif No offence icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iDemon
HV Guru
iDemon

liitunud: 03.11.2006




sõnum 20.10.2011 21:58:43 vasta tsitaadiga

Endal sama masin. Üsna viisakas on tõesti.

Mängudega pole seni hätta jäänud .. / samas ega ma Metrot veel proovinud ei ole ka.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 16.08.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.10.2011 23:11:38 vasta tsitaadiga

Esilehe pildi linki ei kavatse keegi ära parandada? icon_smile.gif
_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 21.10.2011 00:06:27 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
Esilehe pildi linki ei kavatse keegi ära parandada? icon_smile.gif


Õpetage kuidas, parandaks vea hea meelega!

EDIT: Pilt sai lingitud. "SIIS" probleem sai ka parandatud - endale ei torganudki silma. Kui nüüd lugedes sellele tähelepanu pöörasin hakkas ennastki häirima icon_cool.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
386
Kreisi kasutaja
386

liitunud: 09.11.2003




sõnum 21.10.2011 01:28:48 vasta tsitaadiga

Mul ka sama masin nüüd juba kuu aega olnud.

Lisaksin et ostsin oma masin Arvutikeskusest. Seal ei soovita aga osta.
1. Kohapeal ei saanud kaardiga maksta. Soovitati rahaautomaati kuskil paar maja edasi. (ostsin siis ikka neti kaudu)
2. kui kaup letile toodi (järmine päev) siis sain šoki. Pappkast nägi välja nagu oleks laos sellega üks jalka turniir maha mängitud. Küsimuse peale et kas masin refubished vastas jah.... Siis uuris arvtiekraani ja vastas et ei ole. Kast nägi ikka hale välja, et isegi müüja esimese hooga eksis. Müüja soovitas sisse vaadata kas kõik on alles. Mida ei teinud. Sest selleks hetkeks oli juba teada et see masin oli olnud potensiaalsetel klientidele näppida ja kast ka avatud.
3. Pettumus oli, et mulle müüja oli eelmine päev valetanud. Mäletan täpselt, et eelmine päev küsisin, kas kast on kinnine.

Teenindus poes 2 palli 5-st. Samas oli see odavaim koht kust masin osta.

Kodus masinat vaadates nägin kergendustundega ainult paari sõrmejälgi kaanel. Ehk siis oli potentsiaalseid kliente vähe. Rasvased sõrmejäljed jäävad väga hästi peale. Ja kergelt maha ei tule (kas üldse tulevad?! Ma loobusin nende eemaldamisest).

Masin ise aga ostmist väärt. Valgustatud klaviatuur oli üllatus ja pilt masinal jummala terav. Ostu ei kahetse (ise omanud enne 4 läpakat) ja soovitan ka teistele, kes ostavad masinat videokaardi/rahakoti paksuse järgi.

PS Bloatwaret ka suht vähe ja elu ei sega

_________________
Minu klaviatuur vihkab mind...
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 16.08.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2011 07:39:42 vasta tsitaadiga

386 kirjutas:
1. Kohapeal ei saanud kaardiga maksta.
...
Samas oli see odavaim koht kust masin osta.

Tsitaadid su enda tekstist, vea otsad ise kokku. Sa ikka tead, et kaardimakse eest peab müüja pangale üsna kopsaka teenustasu maksma?
Üheski AK kaupluses ei saa ega ole kunagi saanud kaardiga maksta ning see on ka üks põhjustest, miks nad head hinda saavad pakkuda.

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dag
Kreisi kasutaja

liitunud: 11.09.2002




sõnum 21.10.2011 08:43:05 vasta tsitaadiga

Sul ekraanist üks pilt
- kuidas sa selle suure kella sinna said?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 16.08.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2011 08:48:15 vasta tsitaadiga

Dag kirjutas:
Sul ekraanist üks pilt
- kuidas sa selle suure kella sinna said?

Töölaua vidinateks nimetatakse neid. Esimene taoline, mille leidsin: http://www.htchome.org/en/features/

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 21.10.2011 08:50:42 vasta tsitaadiga

Dag kirjutas:
Sul ekraanist üks pilt
- kuidas sa selle suure kella sinna said?


Ma olen suur HTC ja Sense fänn, tahtsin samasugust kella ja ilmaennustust ekraanile. Asi on freeware ja koduleht http://www.htchome.org/en/
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HellWalKeR
HV kasutaja
HellWalKeR

liitunud: 20.11.2006




sõnum 21.10.2011 12:23:53 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
Taun0 kirjutas:
palju see jurakas kaalub?


Ise pole kaalunud, aga ca 5,9 kg peaks olema.

Nii palju küll pole, G73 kaalub ~3,9kg.
Raske ei ole aga pidevalt kotis vedades ühe õla peal annab tunda küll.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 21.10.2011 12:43:31 vasta tsitaadiga

HellWalKeR kirjutas:
Kurat666 kirjutas:
Taun0 kirjutas:
palju see jurakas kaalub?


Ise pole kaalunud, aga ca 5,9 kg peaks olema.

Nii palju küll pole, G73 kaalub ~3,9kg.
Raske ei ole aga pidevalt kotis vedades ühe õla peal annab tunda küll.


Eksisin jah andmetega - kodulehelt kontrollides on G53 kaaluks koos akuga 3.92 kg
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

liitunud: 27.01.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2011 12:45:25 vasta tsitaadiga

i7 prose ja FullHD molliga isendit on keegi eestima poodides müügil näinud?

Siiani kohatud kooslused on i7 & 1366x768 3D moluga, mida nagu ei sooviks... icon_neutral.gif

_________________
...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
Aeg maha 30
laurx

liitunud: 24.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2011 12:52:34 vasta tsitaadiga

asuse ja msi juppidega eestis hetkel pehmelt öeldes pissi majas. kui kellelgi see remonti tahtma peaks, läheb pikalt.
_________________
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
mõned sülerid, mis hetkel müüa on -> https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. Ei mingit otsa.ee d. kätte saad asap.
Kommentaarid: 1102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 704
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

liitunud: 27.01.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2011 12:56:42 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
asuse ja msi juppidega eestis hetkel pehmelt öeldes pissi majas. kui kellelgi see remonti tahtma peaks, läheb pikalt.


ot:
Tean jah, oma EEEPC Netbookile ootasin uut laadijat 3 nädalat, seda siis garantii korras....
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
h2ckinside
HV vaatleja

liitunud: 15.12.2008




sõnum 23.10.2011 22:52:17 vasta tsitaadiga

Ostsin omalegi asus g53 aasta alguses, st et isend on mul olnud juba 10 kuud, siiani pole probleeme olnud ja on vastupidav olnud.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 24.10.2011 08:22:00 GPU temperatuurid vasta tsitaadiga

Kuidas teil GPU temperatuurid on? Mulle tunduvad natuke kõrged.

Desktop idle: 40-50 C
Call of Duty Modern Warfare 4 - 80-85 C
Anno 1404 - 85 C

Kas on põhjust muretsemiseks?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HellWalKeR
HV kasutaja
HellWalKeR

liitunud: 20.11.2006




sõnum 24.10.2011 09:22:14 vasta tsitaadiga

G73JH läheb furmarki jooksutades 100+C.
Maksimum mis ma kätte saanud olen on mingi 110C, mängudes ikka tunduvalt vähem.
Siiani pole midagi häda. Vahepeal tasub lihtsalt seda venti puhastada, sest tolmu kogub hästi.

Talvel on hea kui külm on: mingi mäng tööle, jalad adapterile ja käed ventide juurde thumbs_up.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 22.12.2011 01:08:27 vasta tsitaadiga

HellWalKeR kirjutas:
G73JH läheb furmarki jooksutades 100+C.
Maksimum mis ma kätte saanud olen on mingi 110C, mängudes ikka tunduvalt vähem.
Siiani pole midagi häda. Vahepeal tasub lihtsalt seda venti puhastada, sest tolmu kogub hästi.

Talvel on hea kui külm on: mingi mäng tööle, jalad adapterile ja käed ventide juurde thumbs_up.gif


Selge. Kusjuures mu vana Toshiba SLI GPU ventilatsiooniava oligi täpselt hiirekäele suunatud -sealt tuli mängides ikka mõnuga sooja - talvel oli mõnus, suvel enam mitte icon_cool.gif Ja adapter oli nii suur, et sellel võis istuda.

EDIT: Väikene täiendus siis mängude jooksutamise kohta - BF3 ja GTA4, mis Crysis 2-le lisaks suht nõudlikud on, jooksevad täiesti hästi, reso ikka FHD - seaded MED. BF3-es väga harva kukub alla 30 FPS-i, GTA4-s natuke tihedamalt. Viimased draiverid ja patchid on peal. Teised mängud siis FPS-i madalamale pole saanud - neil siis seaded kas high või kõrgem - COD MW3 näiteks ja TDU2.


MIINUSED:Ja kõlarid on P*SK. Kõrvaklapid või välised kõlarid PEAVAD uures olema. Klaviatuurivalgustus hakkab tööle peale logini - mitte väga häiriv, kuid siiski pimedas ebamugav kuna klahvud sel juhul kehvalt loetavad. Jätkuvalt häirib, et ühenduspesad on paremal pool. Tahaks kuulda ASUS-e põhjendust sellele.
PLUSSID: :Selle raha eest mäguarvutit küll ja veel. Arvuti idles jätkuvalt vaikne, nõudlikemates mängudes vuhiseb isuga, aga mitte häirivalt.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HellWalKeR
HV kasutaja
HellWalKeR

liitunud: 20.11.2006




sõnum 22.12.2011 10:24:49 vasta tsitaadiga

Huvitav jah, et kõik pesad paremale topitud on. G73-l on ära jaotatud kenasti - pooled USB + netiots + heli on vasakul ning muu jama paremal.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Asus G53SX-SZ064V ülevaade mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.