Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Silverstone PS05 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2011 14:44:29 Ülevaade: Silverstone PS05 vasta tsitaadiga


Esmalt tänan ma Silverstone kes varustas mind selle ülevaate eksemplariga. Silverstone PS05 on korpus Silverstone Precision seeriast mida tutvustati 2010 aasta märtsis ja mis on suunatud just odavamate korpuste sekka. Silverstone PS05 on seest ja väljast täielikult must ja saadaval on aknaga ja ilma aknata versioon, kuid testis on mul aknata versioon.



Silverstone PS05
Koduleht


Andmed:

  • Model No.
    SST-PS05B (black)
    SST-PS05B-W (black + window)
  • Material
    Plastic & mesh front panel and steel body
  • Motherboard
    ATX, Micro ATX
  • Drive Bay
    External 5.25" x 4
    3.5" x 2
    Internal 3.5" x 4
  • Cooling System
    Front 1 x 120mm fan slot
    Rear 1 x 120mm exhaust fan(PS05B)
    1 x 120mm LED exhaust fan (PS05B-W)
    Top 2 x 120mm fan slot
    Bottom 1 x 120mm fan slot
  • Expansion Slot
    7
  • Front I/O Port
    USB2.0 x 2
    Audio x 1
    MIC x 1
  • Power Supply
    1 x Optional standard PS2 (ATX)
  • Expansion Card
    11"
  • Limitation of CPU cooler
    160mm
  • Limitation of PSU
    Unlimited
  • Net Weight
    6.2 kg
  • Dimension
    190 mm(w)x 466mm(h) x 485mm(d)


Pakendi sisu:

  • Silverstone PS05
  • Kasutusjuhend
  • Erinevad kruvid


Pakend ja pakendi sisu:


Selline näeb pakend välja nii eestpoolt kui ka tagantpoolt. Pakend on pruuni värvi pappkarp, mis on just tavaks odavatel korpustel kus hoitakse selle pealt raha kokku. Kuid nagu ka juba pildilt näha on pakendi esiküljel korpuse eestvaates joonis, missugune korpus välja näeb. Veel on korpuse nimi ja mis seeriast korpus on, ja siis veel omakorda on väiksemas kirjas ära toodud põhiasjad, mis selle korpuse heaks teeb või teistest eristab.
,

Selline on pakendi vasakpoolne külg ja siin on veel omakorda üheksas keeles ära toodud samad asjad mis olid pakendi esiküljel kirjas, väiksemas kirjas. Lisaks on all veel kleeps kus on kirjas kui palju korpuseid on, kui palju kaalub koos pakendiga ja kui palju ilma pakendita. Nagu juba pildilt näha kleepsu pealt, kaalub korpus 6.2 kg mis on selline kergemat sorti korpus juba.


Pakendi parempoolsel küljel on kirjas kogu info mida sa võiksid teada tahta, kui sa lähed korpust ostma näiteks poodi ja nendel on korpus kohapeal olemas. Mida pole veel maininud on see, et pakendi külgedel on ka kohad, kust saab kätega kinni hoida ja mis ma pole osadel korpuste pakenditel märganud millegi pärast.


Võttes korpuse pakendist välja, on korpus pakendatud nagu tavaks juba ikka, et on kahe penoplasti tüki vahel ja omakorda veel kilekoti sees, et kaitseks kriimustuste ja vedelike eest.


Peale korpuse tuleb veel kaasa kasutusjuhend mis on nagu raamat, mida saab sirvida ja lehitseda. Veel tuleb kaasa erinevaid kruve mida läheb mõnel võibolla vaja asjade paigaldamisel korpusesse ja see väikene must asi on veel omakorda mingisugune kinnitus toiteploki jaoks, millel on kruvi augud. Kuid nagu ikka ei ole korpusega kaasas kõlarit, mis on negatiivne asi, kuna osade emaplaatidega ei tule samuti kõlarit kaasa ja kui arvuti tööle ei lähe ja peaks piiksuma ja ütlema sulle sellega midagi, siis sina ei kuule neid piikse.

Korpus väljast:


Selline näeb korpus välja eest ja võiks öelda, et tegemist on juba suhteliselt vana disainiga, et on ülal neli 5.25 tollist dokki ja all kaks 3.5 tollist seadme kohta. Sellise paigutusega korpused olid juba väga ammu ja meenutab juba neid vanu valgeid Microlinki ja Ordi korpuseid. Kuid ikkagist asja pluss on see, et on vähemalt olemas 3.5 tollised kohad, mis tähendab seda, et saab paigaldada ventilaatori kontrolleri või mõne muu esipaneeli. Kuid miks neid kaks tükki on jääb mõistatuseks, kuna selle asemel oleks võinud hoopis rohkem kõvaketta kohti teha, kuna hetkel on neid kõigest neli. Kuid minnes edasi on äärtes välimuse ja stiili pärast ilmselt lisatud sellised vahed, et paistaks ägedam ja, et ei oleks lihtsalt sile äär. Ja minnes allapoole on võre kust pääseb õhk sisse ja võre peal on omakorda veel Silverstone logo, Silverstone logo ja 3.5 tollitse seadmete vahel on ka väikene sinine tuli, mis läheb arvutit tööle pannes põlema.


Korpuse ees olev paneel tuleb väikese tõmbe peale väga hästi maha ja nagu näha ei ole esipaneeli küljes ka ühtegi juhet, mis on hea just selleks puhuks, kui tahad näiteks esipaneeli küljes olevat tolmufiltrit puhastada. Kuid nagu pildilt näha on ventilaatori ja 3.5 tollise doki vahel üks oranž ja äärtes kaks sinist tuld, millest sinised tuled näitavad seda, et arvuti töötab ja oranž tuluke vilgub vastavalt kõvaketta aktiivsusele. Kuid minnes edasi ,nagu näha on 5.25 ja 3.5 tolliste seadmete ees veel plaadid ja kui tahad mõnda seadet paigaldada peab need eest ära väänama. Kuid mis mind mõtlema pani on see, et miks need augulised on, kuna esipaneeli küljes olevad plastikkaitsmed ei lase õhku niikuinii läbi. Liikudes uuesti alla on ette võimalik paigaldada 120 mm ventilaator, mis tehase poolt ei ole paigaldatud. Lisaks on ventilaatori ees ka tolmufilter, mida on võimalik ära võtta ja ära puhastada.


Korpuse kummaski küljes ei ole ühtegi võre ja seega ei ole võimalik külgede peale ühtegi ventilaatorit võimalik paigaldada. Kuid valikus on ka aknaga versioon ja siis on korpuse vasakul küljel aken. Välimuse poolest on näha jälle sik sake, et korpus poleks ilmselt liiga igav ja lisab sellega natukenegi välimust juurde.


Tagant paistab ka juba, et korpus on nii seest kui ka väljast täiesti must, kuid selle musta värvi sisemuse mõte kaob ära kui sul ei ole korpusel akent. Minnes edasi on täiesti ülal koht, kust saab ülemise paneeli lahti teha lükates näpuga seda lahti. Selle all on 120 mm ventilaatori koht ja mis on samas ka ainukene koht korpuses kuhu on tehase poolt paigaldatud ventilaator. Selle kõrval on kohe koht, kust tulevad välja emaplaadi tagumised pesad ja lisaks on ventilaatori all ka kaks auku, kust peaks saama läbi vedada vesijahutuse torud, kui neid natukene suuremaks teha. Nagu ikka on korpusel seitse laienduspesa, mis on samuti tavaline just sellises suuruses korpuste puhul ja lõpuks koht toiteploki jaoks all, mis on samuti väga levinud nüüd, et toiteplokk on all.


Väga huvitavalt on lahendatud laienduspesade kinnitused, et kinnitused ei ole mitte korpuse sees vaid hoopis korpusest väljas. Pildilt on näha, et see plastmass jurakas mis taga on, ongi kinnitus millega saab laienduspesade kaarte kinnitada, ja mille avamine ja uuesti kinni panemine ei ole raske.


Korpus pealt näeb välja natukene sarnane Xigmatek Pantheon'iga millel on samuti tagaosas võre ja mille saab eemaldada, et saaks paigaldada sinna ventilaatorid. Korpuse külgedelt oli näha neid vahesi, et lisada korpusele välimust ja samad on ka korpuse peal.


Selline näeb välja korpuse peal olev ala kus on sisselülitamis nupp ja restardi nupp ja ka erinevad pesad. Kuid alustades ülalt vasakult on esmalt USB 2 pesa, siis tuleb mikrofoni pesa ja peale seda kõrvaklappide pesa, millel on omakorda USB 2 pesa veel kõrval. Kõrvaklappide ja mikrofoni pesa on musta värvi, erinevalt nendest standard värvidest roheline ja roosa, mis võib olla pimedas natukene eksitav ja võib tekitada raskusi, et esimese korraga kõrvaklapid ja mikrofoni õigesse pessa paned. Ja liikudes alla on vasakul restardi nupp ja paremal on arvuti sisse ja väljalülitamise nupp. Samuti rääkides veel pesadest on asja juures negatiivne see, et USB pesad ei ole USB 3 pesad vaid USB 2 pesad.


Nagu ma ka juba varem mainisin on korpuse peale võimalik paigaldada kaks 120 mm ventilaatorit. Samuti on pealmine paneel väga lihtsasti eemaldatav ja ja lisaks on paneelide all ka tolmufiltrid, mis on igati positiivne. Kuid mis asja juures jällegi halb on see, et korpusel pole üheski kohas 140 mm ventilaatorite kohti ja tuleb kasutada ainult 120 mm ventilaatoreid.


Põhja all on neli kummijalga mille peal korpus seisab, lisaks on põhja all veel toiteploki jaoks koht, et saaks toiteploki ventilaatoriga põhja poole paigaldada, kuna ta saab korpuse alt õhku. Toiteploki kõrval on veel üks 120 mm ventilaatori koht mis on samuti väga tervitav nähtus ja mida just väga paljudel korpustel ei leia.

Korpus seest:


Siin siis lõpuks pilt korpusest seest ja rääkides nüüd natukene ka korpuse andmetest, siis on korpus 190 mm lai mis on kitsavõitu kast, pikkust on 485 mm ja kõrgust 465 mm. Kaalub korpus ainult 6.2 kg ja Silverstone jutu järgi mahub ära kuni 279 mm videokaart. Protsessori jahutustest on maksimaalne kõrgus kuni 160 mm, mis tähendab seda, et peaks ära mahtuma enamus jahutused, kuid mõndade suuremate jahutustega võib tulla probleeme, et küljekaan ei lähe peale. Kõikide asjade paigaldus on kruvivaba peale emaplaadi ja toiteploki paigalduse. Nagu juba varem mainitud on ainukene ventilaator korpuses tehase poolt taha paigaldatud, peale selle on võimalik veel korpusesse paigaldada lisaks 4 ventilaatorit. Nagu ka pildilt näha ei ole kaablite peitmiseks ja vedamiseks peaaegu, et ühtegi auku, mis on kindlasti väga suur miinus kasti juures, on küll ülalt alla tulev ava kust saab mõned kaablid läbi vedada kuid ikkagist ei ole sellest väga palju abi.


Korpuse tagant on näha seda ülalt alla tulevat ava kust saab kaablid läbi vedada, kuid nagu juba mainitud ei ole sellest väga abi. Toiteploki ülal on ka auk kust saaks osad kaablid läbi vedada, kuid kui oled korpusesse paigaldanud ATX emaplaadi siis katab emaplaat ka selle augu ära. Emaplaadi taga on ka suur auk mis tuleb kasuks kui tahad mõnda aftermarket protsessori jahutust paigaldada.


Nagu pildilt juba näha on väga positiivne asja juures see, et on tähtedega ära märgistatud missugused augud on vastavalt emaplaadi standardile. Kuid siinkohal jääb natukene selle mõte arusaamatuks, kuna mingeid jalgu ei pea korpuse külge panema, kuna emaplaat toetab juba korpuse küljes olevatele jalgadele. Mis veel igati hea asi selle korpuse juures on see, et piltidelt ei ole küll näha kuid korpuse keskel kus on kruvi koht, on pandud hoopis selline jalg mis ulatub emaplaadi kruviaugust välja ja seega aitab kaasa sellele, et oleks emaplaati lihtsam paika panna ja, et ei liiguks kruvikohtadest ära.


Selline näeb välja korpuse 3.5 tolliste kõvaketaste koht ja mis peaks kohe mainima on see, et 2.5 tollised SSD kettaid ei saa korpusesse paigaldada, kuna pole sellist kohta korpuses ega ka sahtlil kuhu tavaliselt kõvakettad paigaldad. Kuid kõvaketaste paigaldus on järjekordselt väga lihtne, kuna tõmbad sahtli korpusest välja, võtad sahtlitelt kinnitused küljest ära, paned kõrvaketta sahtlisse ja kinnitused uuesti sahtli külgedele ja siis ei ole muud kui ainult sahtel uuesti korpusesse lükata. Siinkohal peab veel ära mainima, et sahtli kinnitused külgedel on näppudega eemaldatavad ja paigaldatavad ja seega kruvikeerajat ei ole vaja, samuti on sahtli sees kummid mis vähendavad vibratsiooni mida kõvakettad tekitavad. Minnes nüüd väliste 3.5 tolliste seadmete juurde mis asuvad kõvaketaste ülal, siis on nende paigaldus samuti kruvivaba kuna on vaja lihtsalt seade lükata oma kohale ja siis ainult külje peal olevad kinnitused kinni lükata.


5.25 tolliste seadmete paigaldus on isegi veel lihtsam kui 3.5 tolliste seadete ja kõvaketaste paigaldus, kuna tuleb lihtsalt ees olev plastikkaitse ära võtta ja oma kohale lükata. Peale seda ei pea isegi ühtegi kinnitust külje peal liigutama, kuna on automaatselt lukustuv süsteem. Kuid, et seade uuesti lahti saada tuleb lihtsalt külje peal olevat kinnitust vajutada ja seadet lükata. Kokku on võimalik paigaldada kuni neli 5.25 tollist seadet, mis on minu arvates natukene liiast ja selle asemel oleks võinud olla hoopis rohkem kõvaketta kohti.


Siin ka seest näha, et laes on kaks kohta 120 mm ventilaatorite jaoks ja lisaks on taga juba üks 120 mm ventilaator.


Selliseid auke mis ventilaatori all on, olen ma ka ennem osades kastides näinud, kuid ei saa ma aru miks need nii väikesed on, kuna tavaliselt on vesijahutuse torud ikkagist suuremad ja sellisel juhul peab augud ise suuremaks tegema. Siin ka seest laienduspesade peale vaade ja nendega on ka üks jama, kuna kui oled laienduspesa katte ära võtnud ei ole seda võimalik enam tagasi panna, mis tähendab mingil määral seda, et sealt tuleb tolmu korpusesse.


Igati hea nähtus selle korpuse puhul on see, et ükskõik kust korpusesse tuleb uut värsket õhku, on ka tolmufiltritega kaetud ja sama lugu on ka korpuse põhjaga. Korpuse põhjas on kokku kaks tolmufiltrit, üks on toiteploki jaoks ja teine 120 mm ventilaatori jaoks mida saad ise paigaldada ja mis tehase poolt kaasa ei tule. Kuid mis jama jälle asja juures on see, et kui tahad tolmufiltreid puhastada, pead toiteploki korpusest ära võtma või siis ventilaatori uuesti lahti võtma. Parem oleks võinud olla tolmufiltrid korpuse all, et saaks filtreid puhastada ilma asju eemaldamata nagu oli seda Xigmatek Pantheon'i puhul.

Lõpptulemus:

Süsteem:
Emaplaat: Asrock P45TS
Protsessor: Intel Core 2 Duo E7400 2.8 GHz
Jahutus: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: A-Data 4Gb DDR2 800 mhz
Videokaart: Palit ATI Radeon HD 4670 512MB
Videokaardi jahutus: Spire Slimod II 282
HDD1: Seagate Barracuda 160GB ST3160811AS
Toiteplokk: Ez Cool 400W
Windows: Windows 7 Ultimate 32-bit
Korpus: Silverstone PS05


Lõpptulemus sai päris sassis kuna ei ole võimalik kuskilt juhtmeid läbi vedada, ja samuti aitas juhtmete sassiolekule kaasa ka emaplaadi halb toitejuhtme pistiku paigutus. Ainukesed juhtmed mis sai vähegi natukene eestpoolt ära vedada olid kõvaketta juhtmed.


Tagant on selline vaatepilt, et juhtmetest on korpus tühjavõitu ja on näha ainult paari juhet. Tagant on veel omakorda näha, et auk emaplaadi taga on isegi vaata, et liiga väike mõne emaplaadi jaoks, kuna täiesti ülal kust tulevad jahutuse otsad läbi on liiga ülal. Ja kui peaks olema mõni suurem tagaplaat, siis ei pruugi olla üldse lihtne seda paigaldada korpuse tagant. Kuid liikudes allapoole on näha siit ka seda auku, kust on võimalik juhtmeid läbi vedada kui sul on Micro-ATX emaplaat, kuid kui sul on ATX emaplaat hõivab emaplaat kogu augu ära ja siis ei olegi võimalik sealt ühtegi kaablit või juhet läbi vedada.


Siin ka näide sellest kuidas tuli põleb korpuse ees kui arvuti tööle panna, kuid siin peab ka ära mainima, et seda ei ole võimalik välja lülitada ja ainuke võimalus on juhe emaplaadi küljest lihtsalt ära tõmmata.

Lõppsõna:


thumbs_up.gif Hind
thumbs_up.gif Tolmufiltrid ees, all ja ülal
thumbs_up.gif 5 ventilaatori kohta
thumbs_up.gif Kaks 3.5 tollist välisseadmete kohta
thumbs_up.gif 2 vesijahutus auku
thumbs_up.gif Kruvivabad laienduspesad
thumbs_up.gif Kruvivaba 3.5 ja 5.25 tolliste seadmete paigaldus
thumbs_up.gif Mahutab kuni 160 mm protsessori jahutused
thumbs_up.gif Üleni musta värvi ka seest
thumbs_up.gif Kaal
thumbs_up.gif



thumbs_down.gif Kaablite vedamiseks ja peitmiseks pole ruumi ega auke
thumbs_down.gif Ainult üks ventilaator tuleb korpusega kaasa
thumbs_down.gif AMD HD 6990 ja nVidia GTX 590 ei mahu korpusesse
thumbs_down.gif USB pesad ei ole USB 3
thumbs_down.gif Laienduspesade võredest ainult kaks tükki võimalik uuesti paigaldada
thumbs_down.gif Toiteploki tolmufilter jääb toiteploki alla
thumbs_down.gif 2.5 tolliseid kettaid ei saa paigaldada korpusesse




Hind ja saadavus:

Eestis on korpus müügil hetkel kõige odavama hinnaga Hinnavaatluses 54.90€


viimati muutis K3ndu 26.07.2011 16:31:09, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 26.07.2011 14:52:39 vasta tsitaadiga

Kõvaketaste/optiliste ketaste ala taha ei saa vedada juhtmeid peitu?

viimati muutis mikk36 26.07.2011 14:54:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

liitunud: 07.09.2004




sõnum 26.07.2011 14:53:51 Re: Ülevaade: Silverstone PS05 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:

thumbs_down.gif AMD HD 6990 ja nVidia GTX 590 ei mahu korpusesse <- need kaardid väga ei käi sellistes säästukorpustes nii ehk naa icon_wink.gif
thumbs_down.gif Toiteploki tolmufilter jääb toiteploki alla <- ma hetkel ühe pildi järgi ei hammusta läbi, mida sa mõtled selle all?

_________________
www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, lahedad kingitused jpm vajalikku hea peo korraldamiseks!
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2011 14:53:52 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Kõvaketaste ala taha ei saa vedada juhtmeid peitu?


Mingil määral saab, aga enamus juhtmed mis olid oleksid liiga lühiksed selle jaoks, et neid sinna taha veel vedada.

softis, no tolmufilter on korpuse põhjas ja see on korpuse sees mitte korpuse väljas nagu oli seda Xigmatek Pantheon'il. Ja kui paigaldad toiteploki siis enam tolmufiltrit kätte ei saa kui ainult toiteploki eemaldades.


viimati muutis K3ndu 26.07.2011 14:55:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 26.07.2011 14:54:56 Re: Ülevaade: Silverstone PS05 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
K3ndu kirjutas:

thumbs_down.gif AMD HD 6990 ja nVidia GTX 590 ei mahu korpusesse <- need kaardid väga ei käi sellistes säästukorpustes nii ehk naa icon_wink.gif
thumbs_down.gif Toiteploki tolmufilter jääb toiteploki alla <- ma hetkel ühe pildi järgi ei hammusta läbi, mida sa mõtled selle all?
K3ndu kirjutas:
Kuid mis jama jälle asja juures on see, et kui tahad tolmufiltreid puhastada pead toiteploki korpusest ära võtma või siis ventilaatori uuesti lahti võtma. Parem oleks võinud olla tolmufiltrid korpuse all, et saaks filtreid puhastada ilma asju eemaldamata nagu oli seda Xigmatek Pantheon'i puhul.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

liitunud: 07.09.2004




sõnum 26.07.2011 15:19:27 vasta tsitaadiga

Aa... Nüüd sain aru. Mul lihtsalt 690 II Adv on ka filter PSU all, aga kuna nagunii enamus tolmu tuleb alt, siis tolmukaga hea ilma filtrit eemaldamata välja imeda. Ülejäänud pressin suruõhuga välja. thumbs_up.gif
_________________
www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, lahedad kingitused jpm vajalikku hea peo korraldamiseks!
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 17.08.2002




sõnum 26.07.2011 15:59:51 vasta tsitaadiga

Täiesti masendav on lugeda teksti, kus enamus komad puuduvad. K3ndu, kui sa ise piisaval tasemel grammatikat ei valda ja komasid kasutada ei oska, võiksid lõpuks ometi lasta kellelgi oma tekstid üle vaadata ja neis komavead parandada. Ma pisiasjade kallal norima ei hakka, aga see komadeta tekst on tõepoolest täiesti kohutav.
_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2011 16:32:49 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
Täiesti masendav on lugeda teksti, kus enamus komad puuduvad. K3ndu, kui sa ise piisaval tasemel grammatikat ei valda ja komasid kasutada ei oska, võiksid lõpuks ometi lasta kellelgi oma tekstid üle vaadata ja neis komavead parandada. Ma pisiasjade kallal norima ei hakka, aga see komadeta tekst on tõepoolest täiesti kohutav.


No vaatasin teksti üle uuesti ja lisasin komasi juurde.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

liitunud: 27.04.2003




sõnum 26.07.2011 19:13:25 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
djstallion kirjutas:
Täiesti masendav on lugeda teksti, kus enamus komad puuduvad. K3ndu, kui sa ise piisaval tasemel grammatikat ei valda ja komasid kasutada ei oska, võiksid lõpuks ometi lasta kellelgi oma tekstid üle vaadata ja neis komavead parandada. Ma pisiasjade kallal norima ei hakka, aga see komadeta tekst on tõepoolest täiesti kohutav.


No vaatasin teksti üle uuesti ja lisasin komasi juurde.

Neid on sealt ikka puudu veel, nii et vähe pole. Aga tore, et kirjutad selliseid asju anyways. icon_wink.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Helbeke
HV kasutaja
Helbeke

liitunud: 05.01.2002




sõnum 26.07.2011 19:20:31 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
Täiesti masendav on lugeda teksti, kus enamus komad puuduvad. K3ndu, kui sa ise piisaval tasemel grammatikat ei valda ja komasid kasutada ei oska, võiksid lõpuks ometi lasta kellelgi oma tekstid üle vaadata ja neis komavead parandada. Ma pisiasjade kallal norima ei hakka, aga see komadeta tekst on tõepoolest täiesti kohutav.


+1

_________________
i like my sugar with coffe and cream
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Silverstone PS05
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.