Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Xigmatek Pantheon märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.07.2011 12:14:44 Ülevaade: Xigmatek Pantheon vasta tsitaadiga


Esmalt tänan ma Xigmateki'i kes varustas mind selle ülevaate eksemplariga. Xigmatek Pantheon on uus kast Xigmateki'ilt mida tutvustati 2010 aasta oktoobri lõpus. Tegemist on Midi Tower kastiga ja valikus on neli erinevat versiooni korpusest. Nagu mainitud on võimalik valida nelja versiooni vahel, esmalt on valida kas tahad, et korpuse eest jookseks taha hõbe joon või mitte ja teiseks on võimalik valida kas tahad aknaga versiooni või võrega versiooni. Võrega versioon on odavam ja on võimalik kaks ventilaatorit paigaldada kui samas aknaga versioonile ei ole võimalik ühtegi ventilaatorit paigaldada ja on kallim.



Xigmatek Pantheon
Koduleht

Erinevad versioonid:




Andmed:



Pakendi sisu:

  • Xigmatek Pantheon
  • Kasutusjuhend
  • 3 kaablivitsa
  • Erinevad kruvid
  • Juhtmehoidjad


Pakend ja pakendi sisu:


Pakend on väga värvikas mitte ei ole tavaline pruun pappkarp millel on natukene infot ka peale kirjutatud. Pakend esi ja taga külg on samasugused ja seega ei hakanud ma mõlemast küljest pilti tegema. Kuid minnes nüüd uuesti mis pakendi külgedel on, leiab koheselt korpuse enda pildi mis ei näita seda mis korpuse versioon karbi sees on vaid selle saab teada vaid väikese kleepsu järgi mis on pakendi peale kleebitud. Lisaks leiab esiküljelt veel väikese märgi, et korpusel on USB 3 tugi ja lisaks korpuse nime suurelt mille alla on kirjutatud ka väikse kirjaga põhiasjad mis selle korpuse heaks teevad või teistest eristab. Kindlasti peaks ka mainima, et korpus saadeti mulle sellisel kujul ja sellepärast sai pakend päris palju vigastada, kuid sees on õnneks korpusega kõik korras.


Pakendi pealt leiab korpuse sisemusest pildi ja selle kõrval kohe andmed mis on ka mul välja toodud Andmed all. Lisaks on veel kirjutatud omakorda korpuse nimi ja väikse kirjaga valged tekstid, mis oli esiküljel väikses kirjas on nüüd teistes keeltes.


Siin küljel on ära toodud siis nelja erineva versiooni pildid ja ka täitsa all on see väikene kleeps kuhu peale on kirjutatud mis versiooniga on tegu.


See on vast pakendi kõige huvitavam pool kuna siin küljel on ära toodud piltidega korpuse põhiasjad mis teeb selle korpuse heaks või mismoodi ta teistest eristub.


Korpus on pakendi sees kahe pehmenduse vahel, et pakendi sees ringi ei liiguks ja sellepärast kahjustada ei saaks. Lisaks on korpus veel ka väikese koti sees, et kaitseks omakorda vedelike eest ja mingil juhul ka kriimustuste eest. Pakendist midagi rohkem ei leia ja kõik mis lisaks veel kaasa tuleb on kõik korpuse sisse pandud.


Kõik asjad väljaarvatud kasutusjuhend on hästi ära pakitud, esmalt on asjad kõvaketta dokkis pappkarbi sees, võttes asjad karbi seest välja on nad omakorda veel väikese kilekoti sees kõik segamini. Peale korpuse tuleb kaasa siis kasutusjuhend, kolm kaablivitsa, juhtmekinnitused mida saab korpuse külge panna ja palju erinevaid kruve. Kahjuks või õnneks ei ole kõlarit kaasas kuid sellest ei tunne ka puudust kuna enamus emaplaatidega on nüüd väike kõlar kaasas.

Korpus väljast:


Korpuse esiosa on täielikult võrest tehtud, kui siis ainult korpuse ääred ja ülemine osa on plastmassist. Siit pildilt on ka näha neid hõbedaid jooni mis algavad korpuse alt ja lõppevad korpuse ülal tagumises osas. Mis mulle kohe meeldis korpuse juures oli see, et korpuse esiosas olevatel võredel on kõigil taga tolmufiltrid mis tähendab seda, et korpus peaks koguma aeglasemini tolmu kui ilma tolmufiltriteta. Kokku on võimalik paigaldada kuni 4 5.25 tollist seadet ja ülal olev viies on õhukene võre lihtsalt millel ma ei näe mingit eesmärki kui lihtsalt ilu pärast. Kõige alumisse 5.25 tollisesse dokki on võimalik paigaldada 3.5 tolline seade kuna selle jaoks on jäetud võresse koht. Liikudes veel allapoole on üks suurem võre millel on peale pandud ka Xigmatek'i logo. Sellist lahendust pole ma varem näinud kuid see alumine suur võre on eemaldatav iseseisvana väga lihtsalt ja just sellepärast, et korpusesse paigaldatakse kõvakettad eest. Lisaks on korpuse sees veel kaks hot swap kohta mis tähendab seda, et saab kaks kõvaketast arvuti töötamise ajal paigaldada juurde ja ka eemaldada kui kõvakettad seda toetavad.


Tegemist on siis korpuse vasaku küljega, kus on näha suur aken mis korpusel on ja ka kõvaketta jahutuseks mõeldud kahte ventilaatorit mis korpusega kaasa tulevad. Nagu ka pildilt juba näha on korpuse aken tehtud umbes sama stiiliga missugune on Xigmatek'i logo ehk siis selline X moodi kujutis. Aken nagu ikka on tehtud pleksiklaasist mis on korpuse kaane seest ka väga hästi lõppviimistletud nii, et ei ole teravaid ääri ja samuti on aken suhteliselt õhukesest pleksiklaasist.


Nagu pildilt ka juba näha on tegemist korpuse parempoolse küljega kus ei ole peaaegu, et midagi erku kui ainult see, et on väikene võre jälle kõvaketaste juures kust puhuvad ventilaatorid õhku välja. Mis asja miinuseks on see, et tolmufiltrid puuduvad kõvaketaste juures olevatel võredel mõlemal poolel ja seega tuleb sealt arvatavasti päris palju tolmu sisse.


Korpuse tagakülg on täielikult must nagu ka ülejäänud korpus mis on igati sobiv kuna seest musta värvi olevad korpused on minu arvates igati paremad kui värvimata, eriti veel siis kui korpusel on küljeaken. Alustades ülalt on korpuse täiesti ülal kaks auku kust saab läbi vedada vesijahutuse torud kuid mina kasutasin ühte auku selleks, et läbi vedada USB 3 juhet mis tuleb emaplaadi taha järjekordselt kinnitada. Tulles natukene allapoole on nagu ikka tavaks veel auk kus hakkavad olema emaplaadi tagumised pordid. Selle kõrval on kohe ventilaatori pesa kuhu saab paigaldada 120 või 140 mm ventilaatori. Laienduspesi on kokku 7 kuid oodanud oleks sellise kasti kohta 8 kuna kaheksa on juba saamas pigem standardiks suuremate kastide puhul ja tuleb just kasuks kui teha SLI'd või Crossfire. Nendest paremal on kohe vesijahutus augud mida on kokku lausa neli ja kust saab vesijahutuse jaoks torud läbi vedada, kuid selle kasti puhul saab sealt läbi vedada ka USB 3 juhtme. Minnes täitsa alla on seal toiteploki koht mis on jälle igati positiivne kuna toiteplokk saab korpuse alt külma õhku selle asemel, et oleks ülal ja võtaks korpusest kuuma õhk enda jahutamiseks.


Liikudes korpuse alla alustades paremalt on koheselt märgata väikest auku, mis on hea just sellepärast, et saaks kuskile näpud taha panna kui tahad esipaneeli maha võtta puhastamiseks. Liikudes edasi vasakule leiame kaks tolmufiltrit mida on lihtne eemaldada ja puhastada. Korpuse jalgadeks paistavad olema tavalised jalad, kuid mis libisevad väga hästi ka parketi peal võrreldes In Win Dragon Rider'iga mis ei libisenud üldse hästi.


Natuke ka lähemalt siis tolmufiltritest mis on nagu kahelt pildilt näha väga kergesti eemaldatavad. Selle jaoks, et tolmufiltreid puhastada piisab kui vaid korpust natuke külili kallutad ja juba saabki tolmufiltri kätte. Ise oleks oodanud, et tolmufiltri otsad natukene rohkem võibolla välja ulatuks, et ei peaks korpust üldse liigutama kui tahad tolmufiltreid puhastada.


Selline näeb korpust pealt välja, esmalt on tagumises osas eemaldatav võre jälle mis tuleb kergesti maha kui väikest klõpsu seal tõmmata. Lisaks on võimalik paigaldada kas vesijahutuse radiaator või siis kaks ventilaatorit suuruses 120 mm või 140 mm või siis üks suur 170mm ventilaator mis ei ole just standard suurus ja on raske kuskilt saada. Ja nagu ikka on paremal pool erinevad pordid ja nupud.


Minu arvates on see siiamaani üks kõige huvitavamaid esiportide ja nuppude lahendusi mis ma näinud olen. Tekib küsimus, et miks ja mina vastan selle peale sellega, et huvitavaks teeb ta minu arvates see, et ei ole just väga tihti korpuste endaga kaasas ventilaatori kontrollerid. Kuid alustades ülalt vasakust nurgast on seal suur Power nupp millest saab arvuti sisse lülitada. Kohe nendest paremal on kaks ventilaatori kiiruse reguleerimis nuppu mis mulle selle kasti juures väga meeldib. Kummagi nupu alla saab panna kuni kolm ventilaatorit ehk siis kokku saab nuppudega reguleerida kuni 6 ventilaatorit. Xigmatek on paberi peale pannud ka hoiatuse, et maksimaalne vool mis ühele ventilaatorile on lubatud on 10 W. Minnes nüüd edasi on keskel mikrofoni ja kõrvaklappide pesa millest paremale jääb E-SATA pesa, kuid puudub Firewire pesa mis on küll suhteliselt haruldane ja vähe levinud kuid mida osadel korpustel leiab. E-SATA all on kaks USB 2 pesa ja sellest vasakul sinist värvi on USB 3 pesa. Ja lõpuks on Power nupu alla veel Reset nupp millega saab arvutile restardi teha ja selle kõrval on veel omakorda LED nupp, millega saab kaasasolevate ventilaatorite LED tuled sisse ja välja lülitada. Mis asja negatiivseks teeb see, et kui vahetad kaasasolevad ventilaatorid välja ei saa enam LED'e sisse ja välja lülitada kuna kaasasolevate ventilaatoritel on küljes spetsiaalsed juhtmed veel lisaks.


Siin ka näide sellest, et taga olev kaas käib väga lihtsalt maha ja nagu ka näha ei ole tehase poolt ühtegi ventilaatorit sinna paigaldatud. Mis halb veel on võib olla see, et see tagakaas mis pealt ära käib ei ole tal ühtegi tolmufiltrit küljes ja seega tuleb sealt arvatavasti palju tolmu sisse kui arvuti ei tööta, kuna kui arvuti töötab puhuvad ventilaatorid tolmu ära kui sul sinna on paigaldatud mõni. Siit on veel omakorda näha seda hõbejoont mis algas korpuse eest ja lõppeb siin.

Korpus seest:


Võttes küljekaane maha vaatab sealt kohe vastu suur juhtmepatakas mis korpuse küljes koheselt on. Korpus ise on täielikult musta värvi nii seest kui ka väljast mis on igati kena, lisaks leiab veel neli juhtmevedamis auku millel on ka kumm augu sees ja ääres, et juhe katki ei läheks terava ääre vastu. Tehase poolt leiame me koheselt paigaldatud kaks ventilaatorit suurusega 120 mm ja mis põlevad valget värvi LED'idega. Ventilaatorid puhuvad õhku peale kõvaketastele ja viivad kõvaketta temperatuurid päris mitu kraadi alla kuid mis natukene jama asja juures on see, et see õhk puhub läbi korpuse ja kohe välja, kuid eest ei puhu ükski ventilaator õhku sisse. Liikudes vasakule leiame sealt veel ühe 140 mm ventilaatori mis põleb samuti valgete LED'idega. Rääkides ka kui pikk videokaart korpusesse mahub siis maksimaalne videokaardi pikkus on 290 mm.


Minnes korpuse parempoolsele küljele ja alustades ülalt vasakust nurgast leiab ka siit poolt 5.25 tolliste seadmete paigaldamiseks kinnituste. Kui tavaliselt on kiirkinnitussüsteem ainult ühel poolel kinnitus siis sellel korpusel on ta mõlemal poolel. Minnes allapoole on võimalik kõvaketaste jahutamiseks paigaldada veel lisaks kaks ventilaatorit suuruses 120 mm. Tagant leiab ka veel ühe suure augu emaplaadi all mis on selle jaoks, et saaks paigaldada jahutuse ilma emaplaati korpusest välja tõstmata.


Et oleks lihtsam paigaldada jalgu korpusesse mille peale emaplaadi paigaldad on iga augu juurde sisse pressitud ATX või mATX, et saaksid vastavalt oma emaplaadi suurusele need jalad paigaldada. Igati teretulnud asi kuid kuna emaplaadid on erinevad siis minu emaplaadil ühte kinnituskohta polnud mis sellel korpusel oli ja seega peaks ennem igaks juhuks ka üle kontrollima.


Selline on kõvaketta dokk kuhu saab paigaldada nii 3.5 tollised kettad kui ka 2.5 tollised kettad ja kokku on võimalik paigaldada kuni 6 ketast. Täiesti ülal on ka kaks hot swap kõvaketta kohta kuhu ühendad ennem juhtmed külge, kui arvuti tööle paned ja kui arvuti töötab saad kõvaketta või SSD ketta sinna paigaldada kui arvuti töötab ja ka eemaldada. Nagu ka varem juba mainitud puhub kõvaketaste peale kaks 120 mm ventilaatorit mis viivad kõvaketaste temperatuurid päris korralikult alla.


Kõvaketta paigaldus käib väga lihtsalt, esmalt paned kõvaketta kaasasolevasse sahtlisse painutades seda kuni sahtli kinnitused kõvaketta auku lähevad. Ja peale seda ei jää muud üle kui lihtsalt kõvaketas oma kohale lükata arvutis ja seda täiesti kruvivabalt. Mul kahjuks 2.5 tollist ketast ei ole ja seega pole mul selle jaoks pilte kuid Internetist uurides sain nii palju teada, et 2.5 tollise seadme jaoks ei ole asi nii lihtne ja tuleb kruve kasutada.


Selline on siis 5.25 tollise seadmete paigaldamise kinnitused, järjekordselt ma näen esimest korda sellist lahendust mida ma pole varem näinud. Mis ta teistsugune on see, et kinnitused on esiteks mõlemal pool ja kinnitusi kinnitatakse nõnda, et keeratakse seda nuppu päripäeva ja kui tahad lahti saada keerad nuppu jällegi vastupäeva.


Selline näeb välja siis korpuse lagi, siinkohal saab valida, et kas tahad ventilaatorid paigaldada korpuse sissepoole või väljapoole radiaatori kohta. Kuid kui kasutada 120mm ventilaatoreid ja 140 ventilaatoreid peaks loogiliselt võttes olema võimalik paigaldada kuni 4 ventilaatorit lakke.


Nagu ka juba varem mainitud on taga 140 mm ventilaator mis põleb valget värvi LED'idega kuid mida on võimalik välja lülitada. Sellest alla jääb kohe laienduspesad mille saab kinnitada kruvidega mida on võimalik keerata näppudega, kindlasti hoiavad need kruvid videokaarte ja muid lisakaarte paremini kinni kui kiirkinnitussüsteem.


Tegemist on siis korpuse põhjaga ja alustaks ma paremalt kus on toiteploki ava. Toiteploki ava ääres on pehmenduse moodi asi mis peaks hoidma ära vibreerimise mida toiteplokk võib tekitada ja seekaudu hoiab ära ebameeldiva heli tekkimise. Toiteplokk seisab omakorda veel nelja kummijala peal mis peaks veel omakorda vibratsiooni vähendama. Toiteploki kõrval on kohe ka koht kuhu on võimalik paigaldada 120 mm või 140 mm ventilaator ja mille õhk tuleb läbi tolmufiltri nagu ka toiteploki oma.

Lõpptulemus:

Süsteem:

Emaplaat: Asus M4A89GTD PRO
Protsessor: AMD Athlon X3 435 2.9 GHz (@3.49 GHz, 240x14.5, 1.4V, L3 Cache 6MB)
Jahutus: Noctua NH-D14
RAM: G.SKill Sniper DDR3 PC-12800 1600MHz (@1600 MHz, 1.5V, 9-9-9-24)
Videokaart: Asus HD 6870 DirectCU 1GB (@950/1100 MHz. 1.2V)
HDD1: Hitachi 250GB HDP725025GLA380 7200rpm SATA
HDD2: Samsung 200GB HD200HJ SATA
Toiteplokk: Corsair HX520
Windows: Windows 7 Ultimate 32-bit
Korpus: Xigmatek Pantheon



Tegemist on küll väga hea korpusega kuhu saab kaableid ära peita kuid kuna mul on ikka tõsiselt palju neid juhtmeid siis lõpuks polnud enam neid juhtmeid kuskile peita ja jäi ikka kerge pundar toiteploki ette. Korpuse põhja paigaldasin ma veel ühe 120 mm ventilaatori mis võtab õhku korpuse alt ja lisaks paigaldasin ma veel kaks 120mm ventilaatorit lakke vesijahutuse radiaatori kohta. Enamus juhtmeid sai küll taha ära peidetud kuid kuna uutel videokaartidel on toitejuhtme kohad külje peal siis neid oli praktiliselt võimatu kuhugi peita ja seega jäid nad ka sinna nõnda rippuma. Ventilaatori kontrolleri mis korpusega kaasas on tahab kõigest ühte molexit ja toidab seekaudu ära kõik ventilaatorid. Mis mulle ei meeldinud veel oli see, et tagumise ventilaatori juhe oli väga lühikene ja USB 3 juhe oli ikka väga väga pikk, ei oska täpset pikkust öelda, aga vähemalt 2 korpuse pikkuse jagu oli seda juhet, kuid see sai õnneks peidetud sinna kus asetseb kaks ventilaatorit laes. Videokaardi paigaldus oli lihtne ja kui videokaart pesas tuli ainult paari näpuliigutusega kruvid kinni keerata ja juba oligi videokaart tugevasti kinni. Mis natukene oleks võinud muidu parem olla see, et ruumi korpuse lae ja protsessori jahutuse vahel oleks võinud rohkem olla kuna ventilaatori juhet oli pärast natukene tüütu sinna panna kuna ruumi oli väga vähe.


Alustades tagant leiab sealt väga palju juhtmeid lõpuks kui oled kõik tagant läbi vedanud. Lisaks paigaldasin ma veel ühe 120mm ventilaatori millega ma jamasin tükk aega kuna proovisin ventilaatori paigaldada kruvidega mis ventilaatori endaga kaasa tulid. Lõpuks avastasin ma, et pikad kruvid mis olid korpusega kaasas olid hoopis kõvaketta boksi külge ventilaatori paigaldamiseks ja peale seda oli paigaldus väga lihtne. 5.25 tollise seadme paigaldus oli samuti väga lihtne kuna lükkasid ainult eest sisse ja kui olid eest sisse lükanud oli seade tugede peal ja siis ei jäänud muud üle kui ainult kiirkinnitustega seade kinni keerata. Kuid rääkides veel juhtmemajandusest olid juhtmevedamis augud lõpuks väga palju juhtmeid täis mul ja küljekaas ei tahtnud lõpuks enam väga hästi peale minna. Nagu näha sai toiteploki juhtme pikenduse pärast ka protsessori toitejuhe korpuse ülalt läbi veetud ja sama käib ka protsessori jahutuse ventilaatorite kohta mille juhtmed sai ülalt vahest läbi pandud. Kasutasin ma ka paari juhtmehoidjat mis korpusega kaasa tulid ja tegemist igati heade asjadega kui ei ole väga palju juhtmeid.


Siin ka väike näide sellest kui palju paistab küljeaknast korpuse sees olev sisu. Paistab ära protsessori jahutus, videokaart, emaplaat ja tükike ka toiteplokki kuid samuti paistab ka juhtmepundar mis toiteploki juurest tuleb.


Valged LED'id mis külje peal on paistavad küll välja kuid päise päeva ajal eriti eredad pole. Pigem paistavad need hästi silma pimedas ja kui päeval tagumise ventilaatori LED tuled üldse ei paista välja siis pimedas on ka neid näha. Kui kedagi peaks ka huvitama siis ventilaatori LED tulede intensiivsus sõltub sellest kui kiiresti ventilaator töötab, ehk siis kui kontrollerist keerad pöördeid maha on LED tuli nõrgem ja kui juurde on LED tuli ka tugevam.


Kui arvuti tööle panna siis on ka korpuse peal kaks tulukest, vasakpoolne sinine tuli põleb koguaeg ja tähistab seda, et arvuti töötab. Parempoolne tuli on punane ja tähistab kõvaketta aktiivsust ja seega kui see vilgub on pimedas nagu politseiauto.


Lõppsõna:


thumbs_up.gif Hind
thumbs_up.gif Ventilaatori kontroller kuni 6 ventilaatori jaoks
thumbs_up.gif 3 valge LED'iga ventilaatorit kaasas
thumbs_up.gif Kaks hot swap dokki
thumbs_up.gif USB 3 pesa
thumbs_up.gif Kaablivedamis augud
thumbs_up.gif Tolmufiltrid õhu sissevõtu kohtades
thumbs_up.gif Eest paigaldatavad kõvakettad
thumbs_up.gif Vesijahutuse võimalus
thumbs_up.gif Mahutab ka väga kõrged protsessori jahutused
thumbs_up.gif LED tuled võimalik sisse ja välja lülitada
thumbs_up.gif 4 erinevat varianti müügil
thumbs_up.gif Kaal



thumbs_down.gif USB 3 juhe liiga pikk
thumbs_down.gif Ventilaatorid lärmakad täispööretel
thumbs_down.gif Ette ei ole võimalik õhu sissevõtu ventilaatorit paigaldada
thumbs_down.gif Tolmufiltrid puuduvad kõvaketta ventilaatorite juures
thumbs_down.gif AMD HD 6990 ja nVidia GTX 590 ei mahu korpusesse




Korpused on tellitavad Arvutikeskuses ja Modikompis, hinnad on vastavalt 103.10€ ja 99.90€. Vaata lähemalt Hinnavaatlus'est.


viimati muutis K3ndu 15.07.2011 07:28:08, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Creat_1
HV veteran
Creat_1

liitunud: 29.11.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 02:12:17 vasta tsitaadiga

hea ülevaade thumbs_up.gif
Ise sellist korpust ei ostaks, sest originaal on tunduvalt parem icon_smile.gif (mõtlen siis CoolerMaster CM690 II advanced korpust, mille pealt see maha tehtud)

Asi mis väga häirib selle korpuse juures on see loll kõvaketaste süsteem thumbs_down.gif Milleks sellist jama vaja? See temperatuuri võit on tühine võrreldes airflowga mida suudaks pakkuda korralik 140mm vent eest sisse tõmmates icon_razz1.gif Pealegi enamus inimestel arvutid kuskil laua ääres ja küljed kinni... seega vendi augud külgedel oleks kaetud icon_razz.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 08:40:50 vasta tsitaadiga

Creat_1 kirjutas:
Asi mis väga häirib selle korpuse juures on see loll kõvaketaste süsteem thumbs_down.gif Milleks sellist jama vaja? See temperatuuri võit on tühine võrreldes airflowga mida suudaks pakkuda korralik 140mm vent eest sisse tõmmates icon_razz1.gif Pealegi enamus inimestel arvutid kuskil laua ääres ja küljed kinni... seega vendi augud külgedel oleks kaetud icon_razz.gif


Sellega ma nõustun , kuna hetkel põhimõtteliselt korralikult õhku kuskilt sisse ei tule, kui aint natuke põhjast ja vb natuke ka eest.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
von Wu
HV Guru
von Wu

liitunud: 11.10.2007




sõnum 13.07.2011 12:58:29 vasta tsitaadiga

Kõvaketaste jahutus võiks jah selline olla nagu nt. NZXT H2-l. Esipaneelil on kergesti eemaldatavad vendid (kontaktide, mitte juhtmetega), mille taha käivad kõvakettad.
NZXT korpusel aga kahjuks hot swap võimalus puudub. Ülevaate järgi Xigmatekil vähemalt kahe ketta jaoks see süsteem olemas. thumbs_up.gif

"Unikaalne eest paigaldatavad kõvakettad" on vale väide, sest ka mõnel teisel korpusel saab neid eest sisestada.
Kommentaarid: 864 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 652
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Chidori
HV Guru
Chidori

liitunud: 18.09.2007




sõnum 13.07.2011 16:58:26 vasta tsitaadiga

Toode on Tellitav:
http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/0/97770
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maalane
HV kasutaja
maalane

liitunud: 15.02.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 18:13:03 vasta tsitaadiga

päris krõbe hind seal ak's
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Creat_1
HV veteran
Creat_1

liitunud: 29.11.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 18:34:15 vasta tsitaadiga

maalane kirjutas:
päris krõbe hind seal ak's


hind tõesti krõbe icon_eek.gif kallim kui CM690 II Advanced icon_eek.gif icon_eek.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 19:08:39 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Kõvaketaste jahutus võiks jah selline olla nagu nt. NZXT H2-l. Esipaneelil on kergesti eemaldatavad vendid (kontaktide, mitte juhtmetega), mille taha käivad kõvakettad.
NZXT korpusel aga kahjuks hot swap võimalus puudub. Ülevaate järgi Xigmatekil vähemalt kahe ketta jaoks see süsteem olemas. thumbs_up.gif

"Unikaalne eest paigaldatavad kõvakettad" on vale väide, sest ka mõnel teisel korpusel saab neid eest sisestada.


Eks selge, pole ennem lihtsalt ühelgi korpusel märganud, et oleks eest laetavad kettad olnud.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
xtr
HV Guru
xtr

liitunud: 20.12.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 20:25:55 vasta tsitaadiga

Tubli ülevaade thumbs_up.gif
Pildi pealt ei saa hästi aru, kas SLI/Crossfire lahendus kahe videokaardiga mahuks kenasti sellesse korpusesse või jääb alumine videokaart toiteplokile liiga lähedale?

_________________
M: Apple Magic Keyboard with Touch ID ja Magic Trackpad 2
M: Tasakaaluliikur
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 247
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004



Online

sõnum 13.07.2011 21:01:27 vasta tsitaadiga

xtr, http://www.upload.ee/image/1486315/DSC02655.JPG
Pildilt on näha et emaplaat lõpeb selgelt enne PSU'd ära ja kuna emaplaat asub süvendis, siis ei ole võimalik et sinna mõni veidralt pikk (standardiväline) sisse mahuks.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
von Wu
HV Guru
von Wu

liitunud: 11.10.2007




sõnum 13.07.2011 21:08:05 vasta tsitaadiga

Mis asi seal ülemises PCI-E pesas on?
Kommentaarid: 864 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 652
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.07.2011 07:38:44 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Mis asi seal ülemises PCI-E pesas on?


Mingi Asus paneb selle kaardi kaasa emaplaadiga, kui ei tee Crossfire siis peab panema videokaardi alumisse pesasse ja selle kaardi ülemisse.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2011 07:29:22 vasta tsitaadiga

Hinnavaatlus'es ka olemas korpus nüüd.

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Korpused/181890/
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Xigmatek Pantheon
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.