Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Roccat Alumic märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2011 10:53:38 Ülevaade: Roccat Alumic vasta tsitaadiga


Esmalt tänan ma Roccat'it kes varustas mind selle ülevaate eksemplariga. Roccat Alumic on uus hiirematt Roccatilt mida tutvustati selle aasta veebruaris. Tegemist on huvitava hiirematiga kuna ta on raske ja kahepoolne, lähemalt vaatame seda selles ülevaates.


Roccat Alumic
Koduleht

Funktsioonid:

  • DOUBLE-SIDED MOUSEPAD
    featuring Speed & Control surfaces, each with an individual design
  • ANODIZED ALUMINUM CORE
    with warp-protection – guaranteeing maximum stability & durability
  • INCLUDING GEL WRIST REST
    ergonomic, fatigue-free comfort for long gaming sessions
  • NON-SLIP RUBBER FEET
    provide ultra-strong grip on any desk
  • HIGH QUALITY MATERIALS
    compact – measures 331×272mm with a thickness of 3mm
  • EASY-TO-CLEAN SURFACE
    allow anything causing friction to be removed in a flash


Pakendi sisu:

  • ROCCAT™ Alumic
  • ROCCAT'i geelpadi


Pakend:




Pakend on nagu tavaks ikka ja jälle Roccatil, sinine tekst ja musta värvi taust. Muidu on esikülg huvitav ja mulle on alati meeldinud Roccati hiiremati pakendid just sellepärast, et tal on pakendi küljes väiksed tükid hiirematist. Need on selle jaoks, et saad ise käega katsuda kas sulle meeldib see materjal või ei. Pakendi esiküljel on siis kolm väikest logo mis kindlasti huvi pakuvad, need on, et tegemist on kahepoolse hiirematiga, materjaliks alumiinium ja, et tegemist on hiirematiga mis ei paindu ja ei võta mingit kuju sisse pinge all olles. Teisel ja kolmandal pildil on näha lähedalt neid kahte näidist mis on pakendil küljes, et saad katsuda neid poes kas sulle meeldib see materjal või ei.



Tagumine külg on jälle selline nagu Roccatil tavaks, üheksas keeles on välja toodud mis head sellel hiirematil kõik on. Samas on need punktid ka mul välja toodud Funktsioonide all kuid nagu ikka ei ole pakendil eestikeelset teksti. Tagumisel küljel on veel huvitavalt välja toodud selle hiiremati mõlema külje eelised, et ühel hiiremati poolel on rohkem kontrolli hiire üle ja teisel poolel on hiir rohkem kiirem kuid pole nii kontrollitud hiire liikumine. Kolmandal pildil on näha mis hiirtega on seda hiirematti testitud ja pean ütlema, et ka minu hiir on siin nimekirjas [ Roccat Kova [+]] ja seega peaks olema väike eelis või lootus, et sobib paremini selle hiirematiga kokku kui teised hiired mida pole siin nimekirjas.

Roccat Alumic:


Siin on siis näha Roccat hiirematti mõlemat poolt, algselt kui juba pakendit hoiad käes tundus pakend olevat juba tõsiselt raske ja kui sai pakendist välja võetud on tegemist ikka tõsiselt raske hiirematiga. Ütleks, et kaalub lausa mitu korda rohkem kui tavaliselt selles suuruses hiirematid. Kuid mis huvitav selle hiiremati juures on see mida ka juba mainitud kuid tegemist on hiirematiga millel on kaks poolt. See on võimaldatud sellepärast, et tegemist ei ole riidest hiirematiga vaid alumiiniumist. Alumiinium on küll kerge metall kuid ikkagist kaalub see hiirematt päris palju. Hiiremati paksuseks on 3mm ja seega on suhteliselt õhukesena teda hoitud sõltumata sellest, et tegemist alumiiniumist hiirematiga. Hiiremati mõlemal pool on Roccati logo kuid minu arvates on sinisemal poolel olev Roccati logo ilusam. Pildilt on veel näha, et tuleb kaasa ka geelpadi mida saab kasutada käetoena.

Pildilt ei ole küll hästi näha kuid geelpadja peale on sisse trükitud Roccati nimi. Geelpadja all on algselt kile alla kleebitud kuid kui kile ära võtad siis tuleb sealt alt välja kummist põhi. Kummist põhi on selleks hea, et ta ei libise absoluutselt laua peal ja paistab, et selle peale on ka mõeldud.

Mõlemal pildil on hiiremati peal näha hiirt Roccat Kova [+] millega ma testin seda hiirematti. Samuti ma pean ütlema, et minule pole kunagi geelpadjad istunud ja ei kasuta ma ka selle hiirematiga kaasas olevat geelpatja. Kindlasti on see suur pluss, et geelpadi pole hiiremati külge monteeritud ja seega segaks kasutamist inimestel kellele ei meeldi geelpadi. Rääkides suurusest on Roccat Alumic suuruseks 331x272mm mis teeb ta suhteliselt keskmise suurusega hiirematiks. Kuid kaaluklassis võtab kindlasti Roccat Alumic esikoha kuna pole mina ennem elus nii rasket hiirematti näinud kui seda on Roccat Alumic.

Hiiremati neljas nurgas on kummist jalad mis hoiavad hiirematti kohal ja, et hiirematt ei libiseks kohapealt minema. Asi on hästi läbi mõeldud kuna ükskõik kumba pidi hoiad hiirematti teevad kummijalad oma töö ära ja isegi tõsise mängimise juures ei liigu hiirematt paigast ära. Ma ei kujutaks ettegi kui neid kummijalgu küljes poleks kuna, siis see hiirematt vist laua peal aint sõidakski.

Siin on väikene võrdlus ühe suurima hiirematiga mis ma näinud olen ehk siis Roccat Taito Kingsize. Nagu näha on Roccat Alumic umbes kolmveerand ta suurusest. Roccat Taito Kingsize on küll suurem hiirematt kui seda on Roccat Alumic on ta ikkagi kergem hiirematt. Mis üks suur pluss veel selle hiiremati juures on see, et nagu pildilt näha on Roccat Taito Kingsize ääred hakanud vaikselt juba ära kuluma ja hargnema. Siis Roccat Alumic puhul seda probleemi arvatavasti ei tule kuna pole midagi hargneda ja ega ka midagi nii kangesti kuluda.

Testimine:

Hiired millega testisin:

  • Roccat Kova [+]
  • A4Tech X7


Hiirte testimine hiirematil on kindlasti natukene raske töö selles suhtes, et seda mida sa tunned hiirega testides on natukene raske kirjutada kuna igal ühel on erinev käsi ja erinev tunnetus hiirtega. Esmalt ma pean ütlema kohe, et minule meeldib rohkem see kontrollitud pool ehk siis see pool mis on musta värvi. Meeldib ta sellepärast, et selle poole üle on tõesti rohkem kontrolli kui seda on sinine pool ja vahe on märgatav päris tõsiselt. Kuid mis selle hiirematiga kohe silma jäi oli see, et Roccat Kova [+] hiirega selle hiiremati peal mängides, töötades või üldse liigutades tekitab see päris palju heli. Võrreldes riidest hiirematiga on alumiiniumist hiirematt hoopis rohkem heli tegevat kui hiirt liigutad ta peal. Kui ma testisin, aga A4Tech X7 hiirega selle hiiremati peal ei teinud see hiir nii palju häält kui tegi seda Kova [+]. Asi on kindlasti selles missugused on puutepunktid hiirte all. A4Tech X7'l on hiire all 4 pehmed ovaalset tavalist puutepunkti mis hiirematiga kokku puutub. Samas kui Kova [+] on ka neli puutepunkti kuid mis on hoopis pikemad jalad kui A4Tech X7'l ja siit tuleb ka arvatavasti see erinevus. Kuid kokkuvõtteks natukene siis ma tundsin , et X7 libiseb hiiremati peal paremini kui Kova [+]. Minnes nüüd testima siis sai hiirt testitud esmalt mänguga Portal 2. Igas mängus kasutasin ma hiiremati musta poolt kuna Kova [+] sobis lihtsalt minu arvates paremini kokku selle poolega kui sinise poolega. Rääkides nüüd kuidas mängus selle hiirematiga on siis, ei saa kurta selle hiiremati üle kuna ruumi on piisavalt hiirematil ja isegi kõige madalama sensitiivsuse peal ei tohiks tulla probleeme selle hiirematiga suurusega, et jääb ruumi väheks. Portal 2's sihtimisega probleeme ka ei tulnud kuna kasutasin hiiremati kontrollitud poolt ja hiir ei libisenud liigselt, et oleks sihtmägist rohkem mööda lasknud. Kui kasutada hiiremati kiiruse poolt siis võib tulla probleemiks see, et hiir libiseb liiga palju ja lased sihtmärgist mööda kuid eks see hiiremati pool ole ka jälle natukene inimeses kinni mida keegi eelistab. Mängides on mu hiire DPI 800 ja sellest on piisavalt selle hiiremati jaoks. Veel proovisin ma selle hiirematiga mängu World Of Tanks ja samuti peab ütlema, et tegemist on väga hea ja täpse hiirematiga kuna ei libise hiir liiga palju ja kontroll on täielikult hiire üle.

Lõppsõna:


thumbs_up.gif Tugev materjal
thumbs_up.gif Kahepoolne erineva pinnasega
thumbs_up.gif Hiir libiseb hästi ja on kontroll hiire üle
thumbs_up.gif Ilus
thumbs_up.gif Kummijalad
thumbs_up.gif Geelpadi mida saab ise paigutada vastavalt soovile
thumbs_up.gif Piisavalt suur



thumbs_down.gif Kaalub palju
thumbs_down.gif Hind
thumbs_down.gif Roccat ID-kaarti ei ole kaasas




Rääkides hinnast siis Raccat Alumic soovituslik hind on 39.99€ ja Eestis pole ma teda veel märganud, et kuskil müüakse.


viimati muutis K3ndu 24.04.2011 12:27:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

liitunud: 27.03.2004




sõnum 24.04.2011 20:18:16 vasta tsitaadiga

Kuidas Razer Exactmatiga võrreldes on ? icon_razz.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mario.
HV Guru

liitunud: 25.07.2004




sõnum 24.04.2011 20:24:19 vasta tsitaadiga

Raskemat. Vali ükskõik missugune klaasist matt ja see on hulga raskem. Mitte, et miski siin määrav oleks.

Millega see tükk alumiiniumi kaetud on? Klaas? Plast?
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2011 21:12:31 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Millega see tükk alumiiniumi kaetud on? Klaas? Plast?


Tead see on hea küsimus. Kuskil kodulehel ei kirjutata mis materjal on ja ise ka nii materjali spets pole, et oskaks öelda.

tsitaat:
Kuidas Razer Exactmatiga võrreldes on ?


Ei oska öelda kuidas sellega on kuna pole näinud seda hiirematti oma silmaga.icon_razz.gif

Exactmat kaalub 550g~ kanti kuid Alumic kaalu ma ei leidnud kuskilt kui seda mõtled.

EDIT: Leidsin, Alumic kaalub 331 g.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
shizny
HV kasutaja
shizny

liitunud: 04.11.2003




sõnum 24.04.2011 21:23:06 vasta tsitaadiga

mu exactmat on speed poole peal väga ilusti siledaks sõidetud, ning hiir töötab veel edasi sellel poolel ilma probleemideta.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heretic666
HV Guru
heretic666

liitunud: 13.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2011 21:47:22 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Kuidas Razer Exactmatiga võrreldes on ? icon_razz.gif


See roccat tundubki selle exactmati kloon üsnagi.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Erx15
HV kasutaja
Erx15

liitunud: 09.08.2008




sõnum 24.04.2011 23:24:12 vasta tsitaadiga

Mis asi see Roccat ID kaart veel on?
Samas ma ei saa aru kuidas kaal miinuseks on? Ega sa matiga ju toas ringi tatsa, matt püsib ikka laual ühel kohal.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2011 07:49:32 vasta tsitaadiga

Erx15 kirjutas:
Mis asi see Roccat ID kaart veel on?
Samas ma ei saa aru kuidas kaal miinuseks on? Ega sa matiga ju toas ringi tatsa, matt püsib ikka laual ühel kohal.


Ma võtsin seda sellest nurgast, et käin iga kuu pmst LAN'il ja seega on teda natukene raskem kaasas kanda kui kerget ja kokkurullitavat matti.

ROCCAT ID-kaart: http://www.roccat.org/Roccat-World/ROCCAT-World/Register/
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gap
HV Guru
Gap

liitunud: 20.03.2006




sõnum 25.04.2011 13:30:34 vasta tsitaadiga

Kunagi natuke aega tagasi sattusin youtubest vaatama mingit vist oli Saksamaal ? toimuvat tehnikmessi ,siis just reklaamiti seda sama matti ka seal ja tundus huvitav endale see matt ...endal on kasutuses olnud aasta aega olnud Roccat Sota matt ja olen natsa pettunud selle kvaliteedis kuna see matt hakkas mul nagu,nüüd juba mingi 3-4 kuud tagais juba nagu... kuidas seda seletada icon_rolleyes.gif nagu kummi kiskuma või ei ole nagu laua küljes kinni nagu välja veninud või oleks nagu niiskust saanud vms.. loodan et saite aru...aga seda Roccat Alumic vaadates tundub küll ilus matt disaini poolest ja seda enam et see matt on nagu ma aru saan alumiinimuist siis ta ei tohiks mitte kunagi kummi minna vms icon_rolleyes.gif

Millal see matt meile ka siis müüki jõuab ?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2011 13:57:17 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Kunagi natuke aega tagasi sattusin youtubest vaatama mingit vist oli Saksamaal ? toimuvat tehnikmessi ,siis just reklaamiti seda sama matti ka seal ja tundus huvitav endale see matt ...endal on kasutuses olnud aasta aega olnud Roccat Sota matt ja olen natsa pettunud selle kvaliteedis kuna see matt hakkas mul nagu,nüüd juba mingi 3-4 kuud tagais juba nagu... kuidas seda seletada icon_rolleyes.gif nagu kummi kiskuma või ei ole nagu laua küljes kinni nagu välja veninud või oleks nagu niiskust saanud vms.. loodan et saite aru...aga seda Roccat Alumic vaadates tundub küll ilus matt disaini poolest ja seda enam et see matt on nagu ma aru saan alumiinimuist siis ta ei tohiks mitte kunagi kummi minna vms icon_rolleyes.gif

Millal see matt meile ka siis müüki jõuab ?


Võid kaupmeeste käest küsida, Photopoint ja Modikomp on tavaliselt esimesed kes toovad selliseid asju müüki mida teised firmad ei müü.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

liitunud: 30.10.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.04.2011 22:19:32 vasta tsitaadiga

sa oled siis veebruarsti saadik kasutanud? Razeri eXactmat kulus u poole aastaga ära- siledamale poolele tekkis laik mille peal hiir enam nii hästi ei jooksunud. Huvitav, kas see matt kestab kauem.
Ilmselt üks miinus veel sel matil (nagu kõikidel kõvadel mattidel) - hiire glizid kuluvad kiirelt alt ära. Kulunud glitzid annavad rämedalt tunda kaa kõval matil tegelikult ning nende vahetus keeras iga jumala kord minu tunnetuse metsa.

Btw, kallis hind on suhteline - Razeri Megasoma maksis Eestisse tellimisega üle 1k eegu : /

Muus osas väga viis ülevaade thumbs_up.gif


edit: frikin typpos

_________________
minu lugupeetus


viimati muutis hannes36 30.04.2011 12:24:15, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.04.2011 22:50:26 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
sa oled siis veebruarsti saadik kasutanud? Razeri eXactmat kulus u poole aastaga ära- siledamale poolele tekkis laik mille peal hiir enam nii hästi ei jooksunud. Huvitav, kas see matt kestab kaume.
Ilmselt üks miinus veel sel matil (nagu kõikidel kõvadel mattidel) - hiire glizid kuluvad kiirelt alt ära. Kulunud glitzid annavad rämedalt tunda kaa kõval matil tegelikult ning nende vahetus keeras iga jumala kord minu tunnetuse metsa.

Btw, kallis hind on suhteline - Razeri Megasoma maksis Eestisse tellimisega üle 1k eegu : /

Muus osas väga viis ülevaade thumbs_up.gif


Ei ole Veebruarist saati kasutanud vaid nädal kaks alles.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

liitunud: 30.10.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.04.2011 23:37:08 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:


Ei ole Veebruarist saati kasutanud vaid nädal kaks alles.


Huvi pärast tahaks teada kaua see kestab. Peale Icemati ja Steelseries SX'i vist polegi kulumatuid matte.

_________________
minu lugupeetus
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.04.2011 09:26:47 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
K3ndu kirjutas:


Ei ole Veebruarist saati kasutanud vaid nädal kaks alles.


Huvi pärast tahaks teada kaua see kestab. Peale Icemati ja Steelseries SX'i vist polegi kulumatuid matte.


Eks ma anna märku siin teemas kui kunagi peaks ära kuluma.icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 30.04.2011 12:54:56 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
K3ndu kirjutas:


Ei ole Veebruarist saati kasutanud vaid nädal kaks alles.


Huvi pärast tahaks teada kaua see kestab. Peale Icemati ja Steelseries SX'i vist polegi kulumatuid matte.
Razer Mantis Speed on üle aasta juba kasutuses ja pole probleemi icon_confused.gif
Mis tingimused peavad olema täidetud et matt poole aastaga ära kuluks?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

liitunud: 30.10.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.04.2011 15:07:46 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
hannes36 kirjutas:

Huvi pärast tahaks teada kaua see kestab. Peale Icemati ja Steelseries SX'i vist polegi kulumatuid matte.
Razer Mantis Speed on üle aasta juba kasutuses ja pole probleemi icon_confused.gif
Mis tingimused peavad olema täidetud et matt poole aastaga ära kuluks?


Ma pigem mõtlesin kõvemaid matte. Riidest matidel see kulumine nii kiire ei ole ja vahe on ka vähem tuntav. Exactmat läks poole aastaga tänu kõvale pelamisele - olin ühest online fps'st suhteliselt sõltuvuses icon_neutral.gif

_________________
minu lugupeetus
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 30.04.2011 15:32:12 vasta tsitaadiga

Mis eelised on kõval matil pehme mati ees?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

liitunud: 30.10.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2011 14:16:02 vasta tsitaadiga

Tunduvalt libedam ja kui on väga kindel käsi, siis võib ka eeldada et täpsem... Kiiruse/libisemise vahe on suht meeletu. Kõvamatil teed hiirele väikese tokse ja hiir libiseb põhimõteliselt üle mati icon_smile.gif High sensiga eelistaksin kõvemat. Osad neist on kahepoolsed, saad n,ö 2in1 mati.
Kõvamati puhul on väikesi vigu tegelikult hulgim - väike puru hakkab häirima. Metalli baasil matid on tavaliselt jahedad ja see hakkab kätt häirima. Kulumine on üks suurim miinus.

Pigem on asi tunnetuses, isiklikult meeldis mulle kõige rohekm Razer Destructor - plastiku seguga, kahjuks ühe poolne, ei olnud külm ja kestis tunduvalt kauem kui exactmatid. Üks variant odavalt kõvamatt saada on DIY 'Icemat'. Tellid piisavalt krobelise pinnaga matistatud karastatud klaasi. Liimid mingid kummipadjad alla, et ei libiseks ja saad ise ka ära värvida. Endal oli üks, maksma läks u ~200eek. Hiire glitze sõi põhimõteliselt lõunaks. icon_evil.gif

_________________
minu lugupeetus
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2011 14:17:16 vasta tsitaadiga

Unustasin ka jah ülevaatesse mainida, et tegemist külma matiga ja kui talv tulemas on arvatavasti veel külmem.icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

liitunud: 30.10.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2011 15:08:26 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Unustasin ka jah ülevaatesse mainida, et tegemist külma matiga ja kui talv tulemas on arvatavasti veel külmem.icon_biggrin.gif

päris aus olla, siis on see minu silmis kõige suurem miinus. Talvel läks asi nii hulluks, et kandsin randmepaela v rätti ümber käe, muiu hakkas käsi valutama icon_neutral.gif

_________________
minu lugupeetus
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2011 15:20:44 vasta tsitaadiga

Ma ise kõll ei kasuta, aga kaasas ju geelipadi mis lahendab selle probleemi, aga kuna ise istun arvutilauast natukene allpool siis geelpadi ebamugav.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

liitunud: 30.10.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2011 16:41:15 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Ma ise kõll ei kasuta, aga kaasas ju geelipadi mis lahendab selle probleemi, aga kuna ise istun arvutilauast natukene allpool siis geelpadi ebamugav.


no fps'i puhul hoiab see ju rannet ka paigal ja imo häirib sihtimisel. Maitse asi jällegi, ise ei ole kunagi kasutanud.

_________________
minu lugupeetus
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004




sõnum 03.05.2011 17:24:18 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
Tunduvalt libedam ja kui on väga kindel käsi, siis võib ka eeldada et täpsem... Kiiruse/libisemise vahe on suht meeletu. Kõvamatil teed hiirele väikese tokse ja hiir libiseb põhimõteliselt üle mati icon_smile.gif High sensiga eelistaksin kõvemat. Osad neist on kahepoolsed, saad n,ö 2in1 mati.
Kõvamati puhul on väikesi vigu tegelikult hulgim - väike puru hakkab häirima. Metalli baasil matid on tavaliselt jahedad ja see hakkab kätt häirima. Kulumine on üks suurim miinus.

Pigem on asi tunnetuses, isiklikult meeldis mulle kõige rohekm Razer Destructor - plastiku seguga, kahjuks ühe poolne, ei olnud külm ja kestis tunduvalt kauem kui exactmatid. Üks variant odavalt kõvamatt saada on DIY 'Icemat'. Tellid piisavalt krobelise pinnaga matistatud karastatud klaasi. Liimid mingid kummipadjad alla, et ei libiseks ja saad ise ka ära värvida. Endal oli üks, maksma läks u ~200eek. Hiire glitze sõi põhimõteliselt lõunaks. icon_evil.gif
Kareduse osas vast väga probleemi pole, endal hiir mis töötab ka täiesti puhta/sileda klaasi peal, piisaks ka minimaalsest karedusest et garanteeritult koguaeg toimida, tõenäoliselt sobiks ka kui kare pind on sileda all.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

liitunud: 30.10.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2011 17:32:13 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Kareduse osas vast väga probleemi pole, endal hiir mis töötab ka täiesti puhta/sileda klaasi peal, piisaks ka minimaalsest karedusest et garanteeritult koguaeg toimida, tõenäoliselt sobiks ka kui kare pind on sileda all.

Piisavalt kare, et hiir libiseks normaalselt, puhta klaasi peal väga hästi ei jookse ju. Kuigi tuleb tunnistada, et päris 'õige' pinnaga see minu homemade icemat ka polnud icon_sad.gif vahetasin suht kähku välja. Lisaks kippus hiir skippima kaa.

_________________
minu lugupeetus
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.05.2011 11:28:31 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
K3ndu kirjutas:
Ma ise kõll ei kasuta, aga kaasas ju geelipadi mis lahendab selle probleemi, aga kuna ise istun arvutilauast natukene allpool siis geelpadi ebamugav.


no fps'i puhul hoiab see ju rannet ka paigal ja imo häirib sihtimisel. Maitse asi jällegi, ise ei ole kunagi kasutanud.

Sama siin.Pole kunagi geelipatja kasutanud.Minu matil on see olemas aga keerasin 90 kraadi ja nüüd see ülavalpool.Mul küll kahe poolega tugev plastik aga ikka hakkas talvel külm icon_smile.gif
Eelistan seda krobelisemat poolt.Teine pool on palju siledam aga see ei istu mulle eriti.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Roccat Alumic
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.