Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Enermax Volcanus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2011 13:37:07 Ülevaade: Enermax Volcanus vasta tsitaadiga


Esmalt tänan ma Enermaxi, kes varustas mind selle korpusega. Enermax Volcanus on korpus Enermaxilt, mida tutvustati 2010 aasta juulis ning mis pakub konkurentsi just odavamate kastide hulgas.

Enermax Volcanus
Koduleht

Andmed:



Maksimaalne komponentide suurus:



Pakendi sisu:

  • Enermax Volcanus
  • Kasutusjuhend
  • Kõvaketta kinnitused
  • Kaks juhtmekinnitust
  • Erinevad kruvid
  • Väike kõlar


Pakend ja pakendi sisu:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler


Kast saabus mulle sellisena nagu esimeselt pildilt näha, pakend pole transportimisel viga saanud ja 9 päevaga jõudis Saksamaalt siia. Karp ise on täitsa tavaline pruuni värvi nagu tavalised pappkarbid ja stiili lisamiseks on paar leeki peale tehtud veel. Küljed on karbil mõlemalt poolt samasugused kuid otstes on erinev info, ühes otsas on kogu vajalik info mida sa tahad teada selle kasti kohta kui ostad kasti ja teisel pool kasti on mis kast sul täpsemalt on, kuna neid kaste on kahte sorti: ECA3180-B mis on ka minul, millel on kasti külje peal musta värvi leegid ja kinnitused sees ka musta värvi. Teine mudel ECA3180-BR mis on punaste leekidega ja kinnitused on seest punast värvi ja ventilaator põleb ainult punast värvi kui samas minu versioonil saab valida kumba värvi põleb.. Mulle endale isiklikult meeldib see variant rohkem mis ma sain kuna punased leegid jätavad juba sellise kahtlasema mulje ja ei sobitu nii hästi kastiga kokku kui need mustad leegid. Rääkides mis kastiga kaasa saab siis kasutusjuhendi, erinevaid kruve ja kinnitusi millega saab emaplaadi korpuse külge paigaldada. Kaasas on ka 2 plastmassist kaablikinnitust ja 2 krõpsudega kaablikinnitust mis on mugavad kuna saab lihtsalt ära võtta kui rohkem ei vaja ja pärast uuesti kasutada kui vaja.

Korpus:

Spoiler Spoiler Spoiler

Võttes kasti karbist välja on näha, et kast on piisavalt hästi ära pakendatud, et viga ei saaks transportimisel, samuti on kast suletud kile sees ja seega on ta veel omakorda kaitstud näpujälgede või vedelikkude eest transportimisel.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kui korpuse oled kile seest välja võtnud, siis on ka korpuse esiküljel veel omakorda kaitsev kile peale kleebitud, et transportimisel kriimustuste ja kõige selle eest kaitsta. Kuid rääkides kastist siis on näha, et paigaldada saab kuni 5 seadet 5.25 tollisesse dokki. Kuid mis natukene negatiivne on see, et puudub täielikult 3.5 tolline dokk ja miks ta minu jaoks negatiivne on see, et mul on ventilaatorite kontrollpaneel ja selle suuruseks on 3.5 tolli. Karbi külje peale oli kirjas, et üleminek 5.25 3.5 peale on valikuline ja minu kastiga seda kaasas polnud kuid arvatavasti kui tootjaga rääkida saab ka selle. Korpuse ees on 1xeSATA pesa, 2xUSB 2.0 pesa ja mikrofoni ja kõrvaklappide pesa, lisaks on tal veel valgusmuutmisnupp millega saab muuta kaasasoleva esiventilaatori valgust ja mis on ka ära seletatud pildil.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Nagu näha saab eesoleva paneeli täielikult eemaldada, alguses kui seda ära võtta tuleb kasutada päris palju jõudu kuna tuleb päris raskelt ära, samuti on ka see paneel eemaldatav mis on teisel pildil veel korpuse küljes, kuid täielikult seda just eemaldada hästi ei saa kuna osad juhtmed on tal külge tinutatud. Esipaneel on ka täielikult filtreid täis, et vähem tolmu korpusesse satuks, kuid mis natukene halb on see, et tagumistest ja külje avadest pääseb tolm ikkagist sisse.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Küljepaneelidel on siis musta värvi leegid ja vasakpoolsel paneelil on ka kaks õhutusavad kuhu saab paigaldada ka kaks 120mm või 140mm ventilaatorit mida kaasas ei ole. Samuti on mõlemal paneelile joonistatud musta värvi leek mis tegelikkuses väga just silma ei hakka, kuid kui sa väga tahad, et see silma hakkaks võib osta teise versiooni sellest kastist millel on punast värvi leegid.
Spoiler Spoiler Spoiler

Siit pildilt on ka juba näha, et tegemist sellise materjaliga mis kogub hästi näpujälgi, üks puudutus ja juba ongi näpujälg peal. Rääkides materjalist on tegemist materjaliga nimega SECC mis eesti keelde tõlgituna on teras, elektriliselt tsingitud, külmvaltsitud, paremat tõlget ma sellele ei oska leida, kui keegi teab võib märku anda. Korpuse peale saab siis paigaldada jälle 140mm või 120mm ventilaatori kuid mida järjekordselt kaasas pole, siitkohalt ka miinuspunkt kuna Coolermaster Gladiator 600 mis minul on ja on samas hinnaklassis on lakke juba paigaldatud üks 140mm ventilaator, kuid selle eest on Volcanusel ette paigaldatud 140mm ventilaator.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Mis mulle selle kasti juures meeldib on see, et toiteploki saab alla paigaldada kuid samas koheselt asja rikub ära see, et toiteploki saab ainult ühte pidi paigaldada kuna põhja pole avasi tehtud ja siinkohal ei saa mainimata jätta, et Coolermaster Gladiator 600'l on olemas põhjas ka augud, et saaks toiteplokki mõlemat pidi paigaldada, hetkel on niimoodi umbes, et toiteplokk võtab korpusest kuuma õhku millega ta ennast jahutab. Korpuse jalad on tavalised ja mingeid rattaid või asju tal pole ja kui vaja korpust libistada või liigutada ühest kohast teise toas saab nende jalgadega hakkama küll. Kuid rääkides veel kast tagumisest osast siis on kokku 7 laienduspesa mis on täiesti tavaline Miditower kastide puhul, kuid mis sellel kasti Cooler Master Gladiator 600'st paremaks teeb natukene on kindlasti see, et tal on 2 vesijahutustoru ava mida CM GLadiator 600'l pole. Samuti ei saa mainimata ka jätta, et taha saab paigaldada ühe 120mm ventilaatori ja mis on taga ka juba olemas.
Spoiler Spoiler Spoiler

Siin siis näha Volcanuse kasti seestpoolt, paigaldada saab kuni 5 kõvaketast ja 5 seadet 5.25 dokki. Paigaldus on nendel mõlemal lihtne kuna kui paigaldad kõvaketast ei ole see midagi keerulist kuna kaasas kinnitused mille lihtsalt paned kõvaketaste külge mis võtab paar sekundit ja siis lükkad lihtsalt ta korpuse kõvakettaboksi ja ongi paigaldatud. Sama lugu on ka 5.25 dokiga, ainuke erinevus on see, et ei pea näiteks DVD kirjutajale midagi külge panema vaid lükkad DVD kirjutaja sinna pessa ja siis siit poolt külje pealt lükkad selle plastmass kinnituse paremale poole ja ongi DVD kirjutaja paigaldatud. Siit on ka veel näha, et on kokku 3 auku kust läbi saab juhtmeid läbi vedada või neid korpuse taha peita. Samuti on eelpaigaldatud juba 6 kinnitust korpuse külge, et saaks koheselt kui kasti karbist välja võtad emaplaadi paigaldada korpuse külge, kuid lisaks kui tahad saab 3 emaplaadi kinnitust veel ise juurde panna. Emaplaadi kinnituskruvi augud on kõik ära tähistatud märgistustega A, MX, M ja mis on ka korpuse peal ära seletatud mis mingi täht tähendab, kas siis ATX standardit või MicroATX jne. Mis mulle selle kasti juures veel meeldis oli see, et kõvakettad on sellel kastil kinnitustega siiapoole ja on seega mugavam ligi saada ja juhtmeid parem vedada, mu teisel korpusel CM GLadiator 600 on kettaboks teistpidi nõnda, et kõvaketta ühendused jäävad paremale poole kasti ja seega on natuke halvem ligi saada ja juhtmeid vedada.
Spoiler Spoiler Spoiler

Siitpoolt on siis näha, et korpusel on kokku 3 auku juhtmete peitmiseks ja vedamiseks, samuti on ka taga suur auk, et kui paigaldad jahutust emaplaadile siis ei pea emaplaati korpusest välja võtma vaid saad siit tagant klambrid emaplaadile külge panna.
Spoiler Spoiler Spoiler

Siin siis lähemalt näha veel 5.25 dokki ja kõvaketta boksi.
Spoiler Spoiler Spoiler

Pildil näha kaasasolevat 120mm ventilaatorit mis korpusega kaasa tuleb, samuti on siin näha laienduspesade kinnitusi mis on plastmassist. Rääkides neist lähemalt siis niipalju, et need võtad lahti, paned videokaardi või mida iganes soovid sinna paigaldada ja paned uuesti selle plastmassi kinnituse peale ja hoiabki su lisakaarti kinni. Kuid igaks juhuks on raskemate kaartide jaoks kruvi kohad kui videokaart on raskemat sorti siis saab igaks juhuks videokaardi kruvidega tugevamini kinni panna. Kuid need kinnitused ise on kerged ära murduma kui neid avad või kui avad valesti neid ja seega siitpoolt ma ütleks, et tuleb olla ettevaatlik. Oma vanal korpusel CM Gladiator 600 olen ma neid kinnitusi mitu tükki kogemata ära lõhkunud kuid õnneks on olemas kruvi kohad ja pole midagi hullu sellest.
Spoiler Spoiler Spoiler

Pildil olev ventilaator on siis Enermax Vegas mis asetseb korpuse õhu sissevõtuavas mille suuruseks on 140mm. Mis sellel ventilaatoril veel huvitavat on ja mida ma pole varem näinud on see, et ventilaatori sisekülgedel on LED mikrokomponendid ja need põlevad punast ja sinist värvi.
Spoiler Spoiler Spoiler

Tegemist siis ventilaatoriga mis on korpuse tagumisel küljel, alguses võib jääda mulje, et tegemist LED ventilaatoriga kuid tegelikult ei ole ja on seega mõne jaoks kas positiivne või negatiivne jääb teie otsustada. Suuruseks on tal 120mm ja firmaks minu jaoks tundmatu Power Cooler, ise oleks oodanud mõnda teist Enermaxi ventilaatorit.
Spoiler Spoiler Spoiler

Siin siis näha kettad paigaldatuna, kui kettad allapoole paigaldada puhub ka 140mm ventilaator ketastele peale ja seega hoiab neid jahedana. Samuti on täpselt arvestatud sellega, et kui kõvakettal on juhtmed küljes siis korpuse kaas läheb korralikult külge.

Lõpptulemus:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler


Juhtmemajandus on natukene sassis kuid kui palju vaeva näha saab neid kindlasti rohkem ära peita, emaplaadil on 24 pinine toitejuhe ka lollis kohas, kui oleks seal kus mälud saaks toitejuhtme kenasti panna korpuse tagant läbi. Esimeselt pildilt on ka näha, et tagumine ventilaator mis kaasas on pole juhe sleevitud ja seega ripuvad need juhtmed mis tal on päris vastikult, lisaks pole tegemist PWM ventilaatoriga ja seega vurab ka täispööretel nagu ka Enermax Vegas mis kaasas on. Ventilaator mis ees on saab siis kahte värvi panna põlema ja erinevat moodi vilkuma, kuid nagu pildilt näha tundub sinine värv natuke ergem kui punane värv kui samas peaks sama palju LED'e põlema.


Lõppsõna:


thumbs_up.gif Hind
thumbs_up.gif Kaasasolev ventilaator Enermax Vegas
thumbs_up.gif Palju ventilaatori paigalduskohti
thumbs_up.gif Õhu filtrid
thumbs_up.gif Kaablivedamis augud
thumbs_up.gif Vesijahutus augud
thumbs_up.gif Kruvivaba paigaldus
thumbs_up.gif Emaplaadi taga olev ava jahutuse paigaldamiseks
thumbs_up.gif Alla paigaldatav toiteplokk



thumbs_down.gif Õhufiltrid puuduvad ülal, taga ja küljel
thumbs_down.gif 3.5 ja 2.5 dokk puudub
thumbs_down.gif Korjab hästi näpujälgi
thumbs_down.gif Põhja all puudub õhutusava toiteploki jaoks




Ainuke pood kus ma leidsin Eestist kus seda korpust müüakse on hetkel OX.ee hinnaga 90 eurot, aga see on seal ilmselgelt ülehinnatud kuna Neweggis maksab sama korpus 59 dollarit.


viimati muutis K3ndu 11.04.2011 13:48:52, muudetud 6 korda
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
omgwtf
HV Guru
omgwtf

liitunud: 22.10.2006




sõnum 10.04.2011 13:42:18 vasta tsitaadiga

Jube korpus icon_mad.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2011 13:45:35 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
Jube korpus icon_mad.gif


Ei meeldi leegid?icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aix
HV Guru
Aix

liitunud: 02.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2011 15:00:47 vasta tsitaadiga

Ülevaade asjalik, kuid grammatiliselt on päris palju häirivaid kohti
tsitaat:
..ja siis stiili lisamiseks on paar leeki peale tehtud veel.

tsitaat:
..ja ka ventilaator põleb ainult punast värvi kui samas minu versioonil saab valida..

tsitaat:
Rääkides mis kastiga kaasa saab siis saab..

tsitaat:
..kuid kui palju vaeva näha saab neid kindlasti natukene rohkem ära peita,..

jne, jne.
Final touch on puudu selle külje pealt.
Kommentaarid: 397 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 332
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1dumbpcuser
HV Guru

liitunud: 05.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2011 18:39:20 vasta tsitaadiga

4/4/5 ja kokku 5 icon_rolleyes.gif
_________________
M: AMD Ryzen 5 7600X Box
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hillar1993
HV kasutaja

liitunud: 01.11.2010




sõnum 10.04.2011 18:46:30 vasta tsitaadiga

mis ajast sind korpustega pillutakse ??
esimene korpus mis antud sulle ?

1dumbpcuser kirjutas:
4/4/5 ja kokku 5 icon_rolleyes.gif



icon_biggrin.gif kerge arvutus viga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2011 19:40:27 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
4/4/5 ja kokku 5 icon_rolleyes.gif


Ei võta just alati hinnet keskmist kui kokkuvõtva hinde panen, kuna seda kõike mida hindad asja juures ei saa päris kolme faktoriga hinnata, kuid kindlasti on suur roll ka nendel kolmel faktoril. Sellele korpusele sai just 5 pandud sellepärast, et mis ta hinnaks on tegemist piisavalt hea kastiga, et 5 punkti panna.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
1dumbpcuser
HV Guru

liitunud: 05.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2011 19:52:47 vasta tsitaadiga

Eks see ole ülevaataja asi, mis hinde kokkuvõttes panna...
Minu arvates on see üsna suur möödapanek, et korpuse all pole auke toitekale, 5-tärni korpus see minu arvates pole. Ja hinnale andsid 5 tärni, kui ülevaates ütled, et Eestis peab maksma selle korpuse eest 2 korda rohkem kui lombi taga icon_neutral.gif 90EUR eest saab eestis palju parema korpuse icon_rolleyes.gif

_________________
M: AMD Ryzen 5 7600X Box
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

liitunud: 12.07.2004




sõnum 10.04.2011 20:07:59 vasta tsitaadiga

Pedemajakas näeb välja, ei tekita erilist emotsiooni ka igav sisu. icon_neutral.gif
_________________
Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.04.2011 06:22:57 vasta tsitaadiga

K3ndu, kasuta piltide hostimiseks alati upload.ee, skripti leiad iga HV foorumi lehe alt.

Praegu näha vaid sellised pildid


Imageshack on saatanast ja tuleks ära keelata icon_idea.gif icon_biggrin.gif

Palun käi kõik pildid üle ning lae uploadi

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Miki-Hiir
HV veteran

liitunud: 04.03.2004




sõnum 11.04.2011 06:31:17 vasta tsitaadiga

See 5 tärni on 10 tärni skaalal? Vastasel juhul ju kokkuvõttes parim korpus, kuna kõrgemat hinnet kui 5 tärni pole.
Aga oleme ausad - tegemist on väga koleda korpusega, milliseid kasutatakse säästuarvutite kokkulappimisel. 5 tärni on ilmselgel liialdus.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2011 06:54:49 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
See 5 tärni on 10 tärni skaalal? Vastasel juhul ju kokkuvõttes parim korpus, kuna kõrgemat hinnet kui 5 tärni pole.
Aga oleme ausad - tegemist on väga koleda korpusega, milliseid kasutatakse säästuarvutite kokkulappimisel. 5 tärni on ilmselgel liialdus.


5 tärni on maksimum, välimus pole ilus jah, aga funktsionaalsus teeb oma töö oma hinna eest ära. Selle hinna kohta niipalju, et ma usun, et millalgi tuleb muudesse poodidesse ka see korpus müüki ja siis pole enam 90 eurot. Modikomp o ntavaliselt reageerinud kohe ülevaadetele ja müüki toonud asja, eks näeme kas seekord ka reageerib.

Tanel kirjutas:
K3ndu, kasuta piltide hostimiseks alati upload.ee, skripti leiad iga HV foorumi lehe alt.

Praegu näha vaid sellised pildid


Imageshack on saatanast ja tuleks ära keelata icon_idea.gif icon_biggrin.gif

Palun käi kõik pildid üle ning lae uploadi


Ma pole uploadi just sellepärast siiamaani pannud kuna, 100 päeva hoiavad aint pilti serveris minu mäletamist mööda?
Aga eks järgmises üle vaates panen uploadi siis kuna ma lugesin uuesti üle ja seal, et 100 päeva kuni viimasest vaatamisest, pildi suurust üritan ka väiksemaks teha järgmine kord.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.04.2011 06:56:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

60 päeva hoiavad aint pilti serveris minu mäletamist mööda?

Anonüümsed pildid kestavad kuni 90 päeva peale viimast laadimist
ja uploadis reganud kasutajate pildid vastavalt 200 päeva.

Uudiste osast laetud failid on 3 aastat (kui esmane kolm aastat täis
saab, siis rakendub tavaline aegumise periood).


EDIT: esimese pildi muutsin juba, mis paistab ka www.hv.ee lehel

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2011 07:07:47 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
tsitaat:

60 päeva hoiavad aint pilti serveris minu mäletamist mööda?

Anonüümsed pildid kestavad kuni 90 päeva peale viimast laadimist
ja uploadis reganud kasutajate pildid vastavalt 200 päeva.

Uudiste osast laetud failid on 3 aastat (kui esmane kolm aastat täis
saab, siis rakendub tavaline aegumise periood).


EDIT: esimese pildi muutsin juba, mis paistab ka www.hv.ee lehel


Regasin ära Uploadi ja täna peale kooli panen Uploadi pildid.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.04.2011 07:13:39 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif Logi sisse, aga pildid lae kindlasti ikka HV scripti kaudu
_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CoiL
HV Guru
CoiL

liitunud: 07.06.2006




sõnum 11.04.2011 09:02:56 vasta tsitaadiga

Kole korpus. Ja kas maksid selle eest tõesti 90€? icon_neutral.gif Mingi aeg tegin korpuste teemas kokkuvõtte odavatest hea funktsionaalsusega korpustest: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6353668#6353668 ...seal palju asjalikumad valikud imo icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2011 09:30:33 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Kole korpus. Ja kas maksid selle eest tõesti 90€? icon_neutral.gif Mingi aeg tegin korpuste teemas kokkuvõtte odavatest hea funktsionaalsusega korpustest: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6353668#6353668 ...seal palju asjalikumad valikud imo icon_rolleyes.gif


Ei maksnud 90 eurot, loe esimene rida mu ülevaatest läbi. icon_wink.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

liitunud: 12.07.2004




sõnum 11.04.2011 09:45:21 vasta tsitaadiga

CoiL, sul on nimekirjast puudu Compucase 66RC, mis kaalub natuke rohkem (compucased üldiselt rasked ehk korralik kere vähemalt) ja välimus/"funktsionaalsus" on head olles samas hinnaklassis, mis sul muud (~37€).
_________________
Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Auron
HV Guru
Auron

liitunud: 19.08.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.04.2011 12:18:32 vasta tsitaadiga

Täiesti lambikorpus. Neweggis võib ta küll 59$ maksta aga odavaim hind mis tal Eestis olla saaks oleks ikkagi 59€ ja reaalis ehk pigem 75€ ehk siis mõtetult kallis. Võtta AK lahti on odavatest korpustest küllalt ilusaid ja lihtsaid ka 25 eura eest saada. Ehk siis jään arvamuse juurde, et kui osta hea kast siis osta tõesti hea kast ja kui osta tavaline kast siis osta odav - ühe munaga kastid on mõttetud.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2011 13:40:34 vasta tsitaadiga

Must on iseenesest täiesti normis, aga punane on küll veidi üle pingutatud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 685 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 531
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
martin366
HV Guru
martin366

liitunud: 06.09.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2011 17:11:53 vasta tsitaadiga

Selle raha eest ülimõttetu kast ikka, aga nooh, kuidas kellelegi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2011 17:47:03 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
Selle raha eest ülimõttetu kast ikka, aga nooh, kuidas kellelegi icon_biggrin.gif


Jah ja OX.ee on Eesti kõige kallim e-pood ka. Ootame ikka kuni mõni normaalsete hindadega pood asja müüki toob siis saame õigest hinast rääkida.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

liitunud: 12.07.2004




sõnum 11.04.2011 17:53:04 vasta tsitaadiga

See on moderne basic kast, ei näe eriti põhjust, miks peaks hinnaklassist just selle võtma. Ilmselt 50€+ tuleb ta ikkagi ja seal leidub parematki.
_________________
Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heretic666
HV Guru
heretic666

liitunud: 13.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2011 17:45:45 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
Selle raha eest ülimõttetu kast ikka, aga nooh, kuidas kellelegi icon_biggrin.gif


See on ju enermax. Ei tasugi loota, et tema tooted low budget oleksid. Ise ma ka selle raha eest seda ei soetaks, aga see ei tee teda veel mõttetuks.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Enermax Volcanus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.