Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 04.06.2010 21:32:57 Ülevaade: Samsung Wave S8500 vasta tsitaadiga


Kogemata seda telefoni kindlasti välja ei saanud valitud. Praegu on päris palju Androidiga telefone ning Nokia peal viimased aastad elanuna on ka Symbiani keskkond koduseks muutunud. Peamised argumendid riistvara poolelt olid telefoni Super AMOLED ekraan, paljulubav protsessor ning käepäerane kitsam disain. Väga oluline oli ka USB pordi kaudu aku laadimise võimalus


Strateegilised andmed lühidalt:

* 1GHz protsessor
* 512 RAM
* 3.3″ 800×480 Super AMOLED
* 5mp LED välguga kaamera, mis filmib 720p videot
* 3G, FM raadio, Bluetooth, WiFi ja A-GPS koos geotag’imisega
* 2GB või 8GB mahutavus + kuni 32GB microSD kaart
* 1500 mAh aku
* 118g
* 118 x 56 x 10.9 mm

Telefon on kindlasti käepärasem minu arvates laiematest suguvendadest ning oli ka üks põhjustest miks sarnaste riistvaraliste parameetritega Galaxy S'i ootama ei jäänud. Sarnaselt Iphonele on liiga suur jurakas telefoniks minu jaoks.

Korpus on väga kvaliteetne, valmistatud metallist ning liitekohtadeta kui aku kate välja arvata. Klaas on sisuliselt tasapinnaline korpusega. Kuskilt ei nagise ega logise midagi, koostekvaliteedilt ei jää kuskilt otsast Nokia ning Ericssoni tippmudelitele alla.

Ekraan on tõepoolest klass omaette kuna TFT'le omast taustavalgustust ei ole, siis must on tõesti MUST. Värvid on väga kirkad, praegu on heledus keeratud poole peale, muidu läheks liiga kirkaks icon_smile.gif. Telefoni opereerimiseks pole ekraani pinnale praktiliselt mingit survet vaja avaldada, vähimgi puudutus registreeritakse.

Telefoni kasutamine on ... kiire. Väga kiire. Ooteaeg tähendab seda, et mõni sekund laeb mingit kasutaja käivitatud rakendust. Menüüdes ringi liikumine käib hetkeliselt, ekraani keeramine vertikaalist horisontaali toimub sujuvalt. GHz protsessori olemasolu on igal hetkel tunda.

Kuna igaühel on enda jaoks olulised vajadused ka funktsionaalsusele, siis minul esirinnas olid lisaks helistamisele MS Exchange serveriga ühildavus (meilid ja kalender), dokumentide avamise võimalus (doc, xls, pdf) ning Mobiil-ID tugi (n900 - FAIL). Sisseehitatud Twitteri ja Facebooki ning nendega tihedalt seotud ning haibitud SocialHub sisse ehitatud rakendused jätavad ükskõikseks.

XCH seadistamine oli tõeliselt lihtne ning 5 minutit peale telefoni karbist välja võtmist olid meilid ning kalendri kirjed telefonis juba. Samuti töötas tõrgeteta Bluetoothiga N95 pealt telefoni kontaktide import.

Mis toob tegelikult servest ka OP-sysi juurde.

Kõige suurem kõhklus oli mul Bada koha pealt. Muidu väga heade parameetritega telefoni oli topitud sisuliselt olematu elueaga ning sellest johtuvalt isegi eksperimentaalseks klassifitseeruv OS. Pärast kahte päeva kasutamist on kõhklused hajuma hakanud. Samsung on väga hästi Bada optimeerinud ning erinevalt Symbianist ei ole ma suutnud saada mingeid krüptilisi veateateid, pole suutnud telefoni kokku jooksutada ning pole toimunud ühtegi iseeneseslikku taaskäivitumist. Kõlab uskumatult aga nii on. FW versioon on S8500XXJEE

Aku on 1500mAh juures ootuspäraselt hästi vastu pidanud. 2 päeva pidevat kasutamist ning katsetamist tõmbas tühjaks, normaalse kasutuse juures peaks 4-5 päeva kestma küll, kestvustest on praegu käsil icon_smile.gif.

Kaamera on keskpärane, pildid pole teab mis tippklassist, selle jaoks on peegel icon_wink.gif, aga videod mis testiks said tehtud jätsid küll päris hea mulje 720p kohta, kordagi ei hakkinud.


Et kogu ülevaade ei tunduks vaimustunud ilase kiidulauluna, toon ka välja probleemid või vajakajäämised, mis senini silma on hakanud.


*Täpitähti ei ole. T9't samuti mitte. Võiks öelda, et natuke jama.
*EMT interneti seadistused ei installeeru automaatselt. WAP ja mobiili TV jms seaded sobivad aga internet tuli kästisi seadistada. PITA.
*XCH sünkroneerimise sagedust ei saa seadistada. Mis tähendab, et meil tuleb telefoni siis kui see saadetakse. Mis tähendab, et kui päevas tuleb kokku 50-100 meili, käib pidev andmeside. Kes kasutavad, teavad, mida see aku kestvusele teeb. PITA
* KIES (Nokia PC Suite analoog) install tuli mingi regioonijama tõttu venekeelne. Õnneks sain niipalju aru, kui oli vaja rakenduse keelt valida ning rakendus ise on inglise keeles. samuti WIN 7 all ühildub telefon KIESiga ainult siis, kui eraldi käivitada administratiivsete õigustega.
*Telefoni niigi vähesed nupud on taustavalgustuseta. Pimedas üsna kobamine tegelikult.
*GPSi pole saanud testida, sest MicroSD kaart on soetamata, GPS'i käivitada ei lase kaardi puudumisel.

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..


viimati muutis siim 05.06.2010 13:57:23, muudetud 6 korda
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

liitunud: 25.10.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2010 21:43:52 vasta tsitaadiga

Oleks võind hinna ka kuhugi märkida icon_wink.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 04.06.2010 21:56:37 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Oleks võind hinna ka kuhugi märkida icon_wink.gif


Eks asju mis mainimata jäid ole üksjagu, ei tahtnud hakata väga pikka romaani kirjutama icon_smile.gif

Hind jäi 7k piiresse

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2010 23:01:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aku on 1500mAh juures ootuspäraselt hästi vastu pidanud. 2 päeva pidevat kasutamist ning katsetamist tõmbas tühjaks, normaalse kasutuse juures peaks 4-5 päeva kestma küll

see on küll muljetavaldav thumbs_up.gif sõber läks oma HTC Desire'ga hommikul Saaremaalt Hiiumaale ja õhtul tagasi tulles oli võidujooks - kas telefon paneb enne pildi tasku kui koju jõudes kaablist särtsu saab võ mitte icon_lol.gif ta küll pläkutab võrdlemisi palju (müügimees) aga päris nii palju ikka akut vast ei koorma kui pidev katsetamine icon_smile.gif
tsitaat:

Täpitähti ei ole. T9't samuti mitte. Võiks öelda, et natuke jama.

kui saksa keelele ümber sätid, siis ka mitte? icon_eek.gif

üldiselt mulle meeldib ka see kitsas formaat üha enam ja enam ning Galaxy S'i maania hakkab vaibuma vaikselt. ja Wave'i väärtus tõuseb selle arvelt üha enam icon_smile.gif
aga 2 asja siiski jätkuvalt häirib:

1) Bada "veduvõtmine" - kas sellel OS'il ikka on tulevikku? kas Samsung käitub sellega samamoodi nagu kõigi teiste OS'ide ja feature-föönidega (loe: ei mingeid tarkvara uuendusi, või vähemalt selliseid mis töötaksid) või on võetud suund tänapäeva? INNOV8'ga sain ses suhtes vastu pükse, võtsin Symbian-lutsu lootuses, et sel on mingigi tulevikuperspektiiv aga essugi - teoreetiliselt peaks uuendus olemas olema, aga PCStudio on poolemane ja klienditeenindus (kui seda "tootetuge" klienditeeninduseks nimetada annab...) käsib telefoni Tallinnasse kolmeks nädalaks saata ja siis saab ehk midagi uuemat FW peale, kui praegune 2008 Sept. oma icon_confused.gif

2) 2GB vs 8GB - meile tuleb raudselt müüki ainult 2GB. ja see häirib, tõsiselt. ning kui see on nii, siis jätan selle telefoni ostmata, kohe kindlasti! kaardindus on liiga aeglane ja ebausaldusväärne. sisemälu on ikka kiirem (mis peaks teoorias Wave puhul märksa tuntavam olema, kui mu INNOV8'l) ja kui feilib, siis on vähemalt garantii. kui kogu elu on kaardil ja see feilib, siis jääb üle ainult mossitada ja uut kaarti ostma hakata thumbs_down.gif praegusel föönil on 2GB microSD nii igaksjuhuks sees, nagu mälupulk, et kui peaks olema tarvis juhuslikult. kõik vajalik on sisemälus (törts alla 3GB vaba 8'st).

_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.06.2010 00:42:53 vasta tsitaadiga

Kohendasin natuke ülevaate algust HV avalehele sobivamaks.
tsitaat:

Väga oluline oli ka USB pordi kaudu aku laadimise võimalus (NOKIA - FAIL)

mis mõttes nagu, uuemad Nokiad (isegi mu eelmise aasta E52) toetavad seda micro-USB kaudu icon_rolleyes.gif

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2010 01:09:35 vasta tsitaadiga

see peaks ju isegi EU nõue olema, et laadimine peab olema (või vähemasti minema mingiks hetkeks lähitulevikus?) micro-USB peal.
Nokia oli üks viimastest saabujatest rongile, aga ta siiski saabus ~1a tagasi icon_biggrin.gif

_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

liitunud: 18.01.2005




sõnum 05.06.2010 01:49:47 vasta tsitaadiga

arm2004,
tsitaat:

sisemälu on ikka kiirem (mis peaks teoorias Wave puhul märksa tuntavam olema, kui mu INNOV8'l) ja kui feilib, siis on vähemalt garantii. kui kogu elu on kaardil ja see feilib, siis jääb üle ainult mossitada ja uut kaarti ostma hakata

Sa ikka oled kursis, et nagu kõvakettal ka telefoni sisemälu contentil pole mingit garantiid.
Kui bäkkup tegemata siis pakaa asjad ja võid kurta või Samsungi presidendile icon_idea.gif
Üheselt ilma oled kogu oma nännist.
Protsentuaalselt peaks mälukaart kordades vähem filima, kuna on eraldiseisev objekt.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 299
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2010 02:58:03 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
arm2004,
tsitaat:

sisemälu on ikka kiirem (mis peaks teoorias Wave puhul märksa tuntavam olema, kui mu INNOV8'l) ja kui feilib, siis on vähemalt garantii. kui kogu elu on kaardil ja see feilib, siis jääb üle ainult mossitada ja uut kaarti ostma hakata

Sa ikka oled kursis, et nagu kõvakettal ka telefoni sisemälu contentil pole mingit garantiid.
Kui bäkkup tegemata siis pakaa asjad ja võid kurta või Samsungi presidendile icon_idea.gif
Üheselt ilma oled kogu oma nännist.
Protsentuaalselt peaks mälukaart kordades vähem filima, kuna on eraldiseisev objekt.

feilimise korral ongi ju see vahe, et ühel juhul asendatakse garantii korras ja teisel juhul oma rahakoti arvelt. sisu on niikuinii lännu.
kaardi puhul võib aga igasugust abuse'i rakendada. võta valel hetkel välja ja võibki olla PuPu. seda ei usu elusees, et sisemälu feilib rohlem, kui kaart!
või su statistikasse kuuluvad ka föönid, mis kaardivõimalust ei oma? icon_lol.gif

_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 05.06.2010 08:52:52 vasta tsitaadiga

Võtsin Nokia tümitamise pealt hoogu maha icon_smile.gif, aga toona n95 8gb ajas tigedaks küll, kohati jäi mulje, et ainuke tootja, kelle telefonid USB pesast toidet ei oska võtta.

Täpitähed on, kui trükkides pikalt tähel peal hoida. Õ-tähte ei saanud, sest telefon on optimeeritud skandinaavia turule ja Saksamaa seal kandis vist geograafiliselt ei asu. Küll saab valida sisestuseks Hiina keelt..

Mis puudutab Badat ja firmwaresid, siis http://samsung-firmware.webs.com/firmwares.htm annab uuendusi ainuüksi maikuusse 6-8 tk, arvatavasti seotud ka toote turule tulekuga ning agara vigade likvideerimisega. Loodetavasti hoiavad seda tempot natuke lahjemal kujul üleval. Üldse on jäänud mulje, et Samsung võtab oma uue platvormi turule tulekut tõsiselt

Veebis surfimine kusjuures võiks isegi panna negatiivse poole peale icon_smile.gif kuna resolutsioon on nii kõrge, siis tekst on ikka väga kribu. On küll erinevad võtted nagu pinch-zoom ja topest-toks teksti peal mis selle sobivalt sisse zoomivad, aga nikerdamist on üksjagu, näpud miskipärast tunduvad poole töntsakamad.

Paistab, et ka kestvustestist normaalkasutusega veel ei saa asja, liiga värske tehnikavidin icon_wink.gif

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2010 09:36:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mis puudutab Badat ja firmwaresid, siis http://samsung-firmware.webs.com/firmwares.htm annab uuendusi ainuüksi maikuusse 6-8 tk, arvatavasti seotud ka toote turule tulekuga ning agara vigade likvideerimisega. Loodetavasti hoiavad seda tempot natuke lahjemal kujul üleval. Üldse on jäänud mulje, et Samsung võtab oma uue platvormi turule tulekut tõsiselt

selliste FW'dega kaob garantii ja on oht tel brick'ida kui ei tea mis teed icon_rolleyes.gif mind just huvitab see ametlik uuendus.
mu saanile ka sada erinevat uuendust saadaval aga garantiist nagu loobuda ei tahaks. eriti kui ta oli juba algselt DOA ja ümbervahetamise asemel remonditi icon_lol.gif

_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 05.06.2010 11:18:07 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

kaardi puhul võib aga igasugust abuse'i rakendada. võta valel hetkel välja ja võibki olla PuPu. seda ei usu elusees, et sisemälu feilib rohlem, kui kaart!
või su statistikasse kuuluvad ka föönid, mis kaardivõimalust ei oma? icon_lol.gif


samsungil on rohi selle vastu icon_biggrin.gif

microSD kaardi sissepanek-väljavõtmine eeldab aku eemaldamist kindlasti, välismaistes foorumites on selle üle nurisetud aga paistab, et ka omad plussküljed (ei saa kaarti ennast telliseks muuta). Pealegi kui Kingstoni 16GB CLASS10 kaardile küüned taha saaks siis poleks seda kaardi näppimist tarvis rohkem kui 1x ning telefoni mälu kiirusega peaks olema täitsa võrreldav.

FW'dega on jah küsimärk, KIESis on sees igatahes "Upgrade Firmware", äkki läheb seekord siis teistmoodi

Tšehhid kirjutavad, et on saanud normaalse kasutusega 5-6 päeva ilma laadimata. Eks aku eluiga sõltu suuresti ka sellest, mida tehakse telefoniga: "monitoring consumption: 55 minutes play Asphalt worth 21% of batteries. It follows that a minute of playing Asphalt eats as much as 36 minutes standby just an idea ..."

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

liitunud: 18.01.2005




sõnum 05.06.2010 11:28:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

feilimise korral ongi ju see vahe, et ühel juhul asendatakse garantii korras ja teisel juhul oma rahakoti arvelt. sisu on niikuinii lännu.

Mis mõttes icon_eek.gif
Kõikidel flashmälu tootjatel on garantii ja rakendub ka Wabariigi seaduse kohaselt 24 kuuline pretensiooni esitamise aeg.
Kingston annab ametlikult ilma eri seadusele viitamata 24 kuud Eestis (tehast ei tea).
icon_idea.gif
Kui sina viskad minema ei tähenda et kõik peaksid. icon_razz.gif
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 299
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2010 12:22:33 vasta tsitaadiga

... usu mind, varsti sa kahetsed, et Androidiga telefoni ei ostnud icon_wink.gif Android on hetkel kõige kiiremini arenev mobiilne platvorm ja üsna üksmeelne lemmik vabatahtlike arendajate seas. Seetõttu on sellele saada väga palju värsket ja kasulikku tarkvara, mis on pealegi enamalt jaolt tasuta, ning seda tuleb lakkamatu lainena ühe juurde. Nutitelefonide vallas teebki vahe sisse peamiselt süsteemiplatvorm ja sellele saada olev tarkvara, kui kiiresti seda arendatakse ja uut kraami peale tuleb. Ma ise olen olnud muidu aegade algusest peale ehk pihuarvutitest saati, WinMo kasutaja, millele ei olnud veel mõnda aega tagasi tõsist konkurenti, kuid nüüd on selle areng kuidagi sumbunud, prioriteedid oleks nagu hajunud. Proovisin vahepeal ka Symbiani, kuid see peletas üsna kähku eemale oma üsna puise ülesehitusega ja liialt kommertsliku suunitlusega, rääkimata olematust arengust kõigi nende aastate jooksul. Androidist ei osanud esialgu midagi arvata, linuxikasutajana vaatasin pigem avatuma Maemo/MeeGo poole, kuid kahjuks on sellel, erinevalt Andoridist, veel üsna piiratud mobiilse riistvara tugi. Viimase aasta jooksul on olnud Androidi areng nii tormiline, et seda on suisa raske uskuda ja Google ambitsioonid selles vallas on puhas revolutsioon thumbs_up.gif Lühikese ajaga on konkurentsi tõustud sisuliselt tühjalt kohalt ja kui progress samas tempos jätkub ja teiste platvormide arendajad just viimasel hetkel jalgu kõhualt välja ei võta, siis on Android aasta-paari pärast konkurentsitu favoriit mobiilsetel seadmetel. See aga tähendab omakorda rohkem tuge ja ühilduvust kõigis valdkondades ...
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 05.06.2010 13:52:00 vasta tsitaadiga

Androidi nüanssidest olen ma teadlik ning ei kahtlegi, et nii Õuna, Nokia kui MS'i mobiilsed turuosad sööb isuga ära lähiaastatel.

Samas väita, et hakkan kahetsema ostu, ma vaidleks vastu. Lõppeks on tegemist ikkagi telefoniga, täiendavad rakendused on pigem sellised "nice to have" mitte "must be". Kindlasti annab rakenduste rohkus teatud määral paidlikkust, selle koha pealt ei vaidle vastu aga funktsionaalsus mida ma ootan (nuti)telefonilt tuleb isegi nii toorest OP'sysist nagu Bada mulle täna kätte.

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

liitunud: 08.11.2004




sõnum 05.06.2010 15:50:22 vasta tsitaadiga

mnjah 7k ja ainult 5mp kaamera
pole küll oluline see kaamera aga no sellise hinna juures võtaks valikusse kaks SE-d vivaz ja satio ühel on 8.1mp ja teisel 12.1mp kaamera
pole see kaamera oluline aga kui telefoni hind on 7k siis see kaamera seal 5mp on ikka jube vähe

mul mingi 3-4a vana telefon ja töötab .. aku peab ka nädal vastu ja ei kurda
telefon ikka helistamiseks , kuigi jah oleks tore kui on puutetundlik ekraan ja selle suuruseks on üle 3 tolli et kuskil bussi reisil vms igavust peletada ja sealt väiksest pildist mingit filmi vaadata vms
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2010 16:14:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

samsungil on rohi selle vastu icon_biggrin.gif

microSD kaardi sissepanek-väljavõtmine eeldab aku eemaldamist kindlasti, välismaistes foorumites on selle üle nurisetud aga paistab, et ka omad plussküljed (ei saa kaarti ennast telliseks muuta). Pealegi kui Kingstoni 16GB CLASS10 kaardile küüned taha saaks siis poleks seda kaardi näppimist tarvis rohkem kui 1x ning telefoni mälu kiirusega peaks olema täitsa võrreldav.

see pole rohi, see on nuhtlus icon_biggrin.gif ma lihtsalt ei usu kaartidesse, kui püsiandmekandjatesse icon_smile.gif

wanawoll, mitmel protsendil juhtudest tuleb välja, et kasutaja pole midagi valesti teinud kaardiga ning ta saab uue?

_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

liitunud: 18.01.2005




sõnum 05.06.2010 16:32:21 vasta tsitaadiga

arm2004, Pole olnud kokkupuudet katkise microSD ega M2 isendiga, ei tea.
Üks Sony MicroVault läks endal pimedaks ja 7 päeva pärast sain topelt mahus dongle vastu.
Täitsa ametlik ja meie ONOFF elektroonika poega sai asju aetud.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 299
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

liitunud: 27.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2010 21:54:46 vasta tsitaadiga

Palju nende homescreen paneelide limiit on? Panin ühte review-it vaadates tähele, et paljud widget-id suht suured ja lisades mitu suurt widget-it tekib uus paneel.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 05.06.2010 22:07:20 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Palju nende homescreen paneelide limiit on? Panin ühte review-it vaadates tähele, et paljud widget-id suht suured ja lisades mitu suurt widget-it tekib uus paneel.


Paneele on kokku 10 ning widgetid on tõesti nii suured disainitud, et üksikuid annab ühele ekraanile kaks panna. Paneelide arvu saab vastavalt oma suvale muuta.

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

liitunud: 27.08.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2010 22:07:52 vasta tsitaadiga

siim kirjutas:
DefXtreme kirjutas:
Palju nende homescreen paneelide limiit on? Panin ühte review-it vaadates tähele, et paljud widget-id suht suured ja lisades mitu suurt widget-it tekib uus paneel.


Paneele on kokku 10 ning widgetid on tõesti nii suured disainitud, et üksikuid annab ühele ekraanile kaks panna. Paneelide arvu saab vastavalt oma suvale muuta.


Menüüs ka 10 paneeli?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 05.06.2010 22:13:21 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:

Menüüs ka 10 paneeli?


Menüü paneele ei tea icon_biggrin.gif kuna ma pole rakendusi installinud niipalju, et vaikimis telefonil kolmas menüüpaneel täis saaks. Kuskilt nagu mäletan, et menüüpaneele oli vähemalt 5

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

liitunud: 18.01.2005




sõnum 05.06.2010 23:14:42 vasta tsitaadiga

siim, Räägi kas app jääb jooksma kuniks pole veetud sidebarile või ära killitud.
A'la player mängib mussi ja nüüd teen lahti telefoni raamatu,mis juhtub player appiga.
Sulgub, jääb ootele või peab ta kinni käsitsi panema, et ei käiks pinda kõneloendi näppimie ajal icon_question.gif
Ses suhtes oli S800 oksele ajav, kõik peab kini panema käsitsi ennem kui mingit uut asja avad,üheselt vana kasutusel olev app jääb jooksma.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 299
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 06.06.2010 12:35:20 vasta tsitaadiga

Küsimuse sidebari osast ei saa päris hästi aru, mida sa silmas pidasid. Muusika mängimise näite najal (kehtib enamuste rakenduste puhul vist) kui mängima midagi panna siis rakendusest väljumiseks on 2 moodust, kas kinni panna (kõne katkestamise nupp) või siis menüü avamise nupuga rakendus taustale tööle jätta. Just katsetasin, ning paistab, et sa saad samsungitega ka tulevikus oksendada icon_smile.gif sest muss mängis nii kaua kuni midagi kontaktidest otsisin ning läks pausi peale alles siis kui kõne algatasin, pärast kõne lõppu jätkas sama koha pealt kus enne pooleli jäi.

Ses suhtes tegemist multitegumiga OSiga, et kui rakendust kinni ei pane siis rakendus töötab nii kaua taustal kuni kas mälu otsa saab või ise kinni paned. Menüü nupul pikalt peal hoides tuleb Task Manager lahti, seal näitab kõiki töötavaid rakendusi ning saab neid kas otse kinni panna või siis rakendus esile tuua.

Muusika mängitamise koha pealt üldse häirib see, et pole (veel) widgetit millega saaks otse ekraanilt kontrollida muusikat (juba kahetsen et ei ostnud Androidiga mobiili icon_biggrin.gif)

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

liitunud: 18.01.2005




sõnum 07.06.2010 16:14:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Küsimuse sidebari osast ei saa päris hästi aru

Player jäi mängima ekraanil kui avsid selle,igakord peab käsitsi ekraanilt nö. ekraani ääres olevale side-bar-ile lohistama et tast lahti saada.
eelmises postis jäi üks 0 puudu,mudel on S8000 icon_razz.gif
tsitaat:

rakendusest väljumiseks on 2 moodust, kas kinni panna (kõne katkestamise nupp)

Seda oligi vaja teada,kuna eelneval mudelil ja Nokial jääb ta ikka mängima olenemata palju punast toru sõtkuda icon_neutral.gif
tsitaat:

(juba kahetsen et ei ostnud Androidiga mobiili )

Seda ma ootasin juba sinu teises postis peale telefoni kätte saamist beer_yum.gif

tsitaat:

Just katsetasin, ning paistab, et sa saad samsungitega ka tulevikus oksendada

Ootame i9000 (kaks nädalat veel) ära aga üldjoontes toimub jah selline näotu tegevus, sest enam ebaloogilisemalt ei ole võimalik softi ülesehitada icon_eek.gif


E: just näppisin põgusalt ja Bada on Bada noh otseselt esmapilgul pole uriseda eriti millegi üle.
Ekraan mmm... jah see on tõesti lagi hetkel thumbs_up.gif I9000 pidi olema täpselt sama niiet oodata on päris karmi asja.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 299
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siim
HV kasutaja

liitunud: 14.01.2002




sõnum 07.06.2010 18:15:24 vasta tsitaadiga

Täna tegin FW uuenduse ka telefonile. JF2 softiga on.

Paar südame atakki sai ka läbi põdetud, kuna win7 all flashimis tarkvara töötas piduselt, failide kirjutamine jäi katki ning telefon hakkas võtma disainitud tellise kuju (boot ekraanist edasi ei läinud). XP peal sai asja käima ning nii palju kogemust juurde, et julgeb seda tegevust ka tulevikus korrata.

Enam ei tööta muusika mängija töö lõpetamine kõne katkestusnupuga icon_smile.gif samas muutus natuke paidlikumaks andmeside pool, meilide käsitsi sünkimisel saab valida, millist sidekanalit soovid kasutada, kodus ja töö juures wifi levialas natuke ikka abiks, eriti kui ei ole piiramatu andmesidepakett.

Akut laadisin 72H tagasi. Nädalavahetusel sai enamjaolt veebis surfitud ja niisama näpitud, täna FW uuendamisega pool päeva mässatud ja õhtuks oli mahl väljas.

_________________
Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 mine lehele 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.