Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Kasseti Expert märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Soss-Sepp
HV vaatleja
Soss-Sepp

liitunud: 06.05.2009




sõnum 27.03.2010 20:40:18 Kasseti Expert vasta tsitaadiga



Kas kellelgi on kogemusi Kasseti Experti poolt täidetud laserprinteri kassettidega?
Kui kvaliteetne on nende töö?

Printeri tootjad räägivad hirmujutte täidetud kassetide poolt tuksi keeratud printeritest, kuid milline on tegelikkus?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WildRanger
HV kasutaja

liitunud: 03.02.2007




sõnum 28.03.2010 01:08:42 vasta tsitaadiga

Ei hakka kohe kedagi laimama, aga enne kui tellid oota! Meie ettevõtte Rakveres tellib minu teada sealt. Olen tööl teisipäeval ja siis knnitan või lükkan ümber. Minu teada kassettid määrivad ja vilistavad korralikult.
_________________
Nobody is perfect but I m pretty f*cking close!
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rasmus
HV veteran

liitunud: 30.12.2002




sõnum 29.03.2010 00:08:54 vasta tsitaadiga

Olen nendega koostööd teinud erinevatel aegadel rohkemal või vähemal määral ja seda Rakveres. Üldine olukord selline, et hinna suhtes ollakse vägagi paindlikud. Eriti veel siis, kui tegemist on suuremate mahtudega, mitte 2-3 kassetiga kuus. Kvaliteediga on niimoodi, et nendepoolselt pole kunagi mingit jama tekkinud. Jama tekib alati mitteetteennustavate asjaolude tekkimisel - trumli kulumine, mehhaanilised vigastused jms, mis ei ole otseselt seotud sellega, et kassett on täidetud. Väga palju sõltub ka sellest, kus printer asub, milles kassett tööd teeb, paberist jms asjaoludest. Seega võiks öelda, et täitmise kvaliteet on olnud neil täielikult hinnale vastav ja kokkuhoid on piisav. Minu poolt täidetavate kassettidega kasutuses olevad printerid on kasutanud lahendust aastaid (rohkem, kui 3 aastat keskmiselt printeri kohta) ja mingisuguseid jamasid ei ole küll seepärast esinenud, et tegemist on täidetud kassetiga. Rahaline kokkuhoid (eriti veel printerites, mis prindivad palju - 1-2 kasti päevas) on kokkuhoid nii kõva argument, et ainuüksi 6-kuulise printimisperioodiga on kassettide täitmisest tuleneva hinnavahe abil printeri soetusmaksumus kenasti kaetud ja vajadusel võiks alati uue printeri osta. Reaalne seis on selline, et printerid, millel täidetud kassette kasutan, on vastu pidanud 3+ aastat kenasti ja probleemideta.

Rakvere osakonna teeninduse koha pealt võib kiidusõnu öelda selles osas, et ajaliselt ollakse väga paindlikud. Kuigi ma säilitasin endal toonerite varu, et vältida tühjenemisest tingitud ajalisi viivitusi, seda siiski aeg-ajalt juhtus ja sellistel juhtumitel on teenindus olnud hea. Helistan ette, et ma tulen, lepin kellaaja ning töö tehakse ootetööna ära ja mina õnnelik.

Kui tegemist on teie puhul suurte mahtudega, siis oleks vast mõistlik kokku leppida mingisugune proovipartii ja kui see sobib, siis saate ju koostööd alustada. Rakveres teen mina koostööd just nendega, kuna hinna ja kvaliteedi suhe on parim. Rakveres on teisigi kohti, kus hind on mõnevõrra odavam, kuid kvaliteet selle võrra oluliselt madalam ning ka vastupidi - kõrgem hind tagab küll kõrge kvaliteedi, kuid hinna ja kvaliteedi suhe muutub halvemaks, seega ei ole majanduslikult otstarbekas. Eriti mis puudutab printereid, mille trükikvaliteet ei ole ülioluline (palju igapäevaseid arveid välja printivad printerid näiteks), vaid eesmärgiks on see, et info oleks igati loetav ja korrektne. Mõni trumlikahjustusest tingitud täpikene siin-seal paberil ei ole nii tähtis sellises olukorras.

_________________
Rakvere parasiit
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Kasseti Expert
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.