Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
xtriz
Kreisi kasutaja
|
21.06.2008 20:23:31
|
|
|
Ok, nüüd tegin enda teise mängu läbi ja King raskusastmega ja pean tõdema et oli väga huvitav. Läksin Bismarckiga Domination victoryt püüdlema ning poole peal tahtsin juba alla anda - minu Egiptuse rünnak hakkas ära vajuma ning Indialaste piirid laienesid rindejoone ning minu originaallinnade vahele ja suht lootusetu tundus, lisaks deklaleerisid mulle ka Venelased sõja... Aga siis ehitasin paar paati, tõin nende abil armee teisele poole ja andsin Egiptusele taha Siis võtsin selle India linna, mis laiutas, sain endale paar Panzeri armeed, mis olid kõvasti ära upgradetud ja põhiliselt ainult kahe kõvasti upgradetud Panzeri armeega (+veel mõned üksikud tangid) võitsin Kreeka ja Venemaa ära.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
|
M3rcury
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
|
24 |
|
tagasi üles |
|
|
xtriz
Kreisi kasutaja
|
22.06.2008 12:35:17
|
|
|
Jah, seda küll. Olen ise muidu õigekirjapede, aga see lipsas kuidagi.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
|
9 |
|
tagasi üles |
|
|
Peltz
HV kasutaja
|
22.06.2008 19:56:42
|
|
|
Sid Meier kirjutas: |
We've heard from some Civ PC fans that a mobile version of Civ is a dream come true--and could possibly ruin their lives |
_________________ "Do you know what the 'Chain of Command' is? It's the chain i'm going to beat You with untill You understand who is in command!"
"And you have the right to say, No!" |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
|
22 |
|
tagasi üles |
|
|
wirx
HV Guru
|
13.07.2008 21:15:03
|
|
|
Demo sai krdi kiirelt läbi...tellisin andricost ära, hetkel oli laokaup...800.- pole palju PS3 mängu eest maksta ka
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
|
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
|
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
14.07.2008 13:33:05
|
|
|
Sai ka King raskus astmega läbi tehtud, kõik oleneb väga palju alguse kohast ja kui lähedal sul teised on, esimene mäng sain suht ruttu tappa, sakslased tahtsid miskit tehnoloogiat ja kui ma nad kukele saatsin selle jutuga siis hakkas alles saksa vägesid hirmasti kohale voorima. Teine mäng läksa aga kudiagi lihtsalt, pranslastega oli natuke tegemist alguses aga nii kui sa "Knight" uniti leiutatud siis polnud enam kelleski vastast. Lõpu poole juba valisin millist moodi võita mängu.
King jättis pärast teist mängu natuke lihtsa mulje, kuni Knight unititeni oli huvitav edasi läks väga lihtsaks ja pinge kadus ära aga õnneks on veel raskemaid raskus astmeid täna proovib siis King raskus astmest järgmisega mängida
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
|
28 |
|
tagasi üles |
|
|
wirx
HV Guru
|
25.07.2008 00:19:40
|
|
|
käisin ise teisip andricos mängul järgi..muidu oleks kolmap alles kätte saanud.
Ma ise lootsin, et fullis on videosi rohkem...aga pmst tundub täpselt sama asi olevat nagu demo-gi, va see 1250a jõudmine...50gb bluray peal siis 1gb kasutusel
King raskusaste on selline ajaviiteks mõnus klõpsimine...järgmistega läheb minusugusel algajal juba raskemaks.
Aga IMO parim civ läbi aegade siiski ja 1080p pilt on ka kena
Edit: mõned päevad treeningut ning sai kenasti paari tunniga kõige raskema raskusastmega singel playeri läbi...nii, et enne economicali võitu olin ülejäänutest ka domination ning culturalis ees...ise omasin ainult 2 linna
Selline miinus on ka, et kui mängida kusagil nüüdisaja lähedal ja kaardil on mingi 50+ linna ja kõik sõdivad, siis enamus ajast läheb animatsioonile võitlustest või siis linnades valmivate ehitiste muutmisele jõle tüütu...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
|
70 |
|
tagasi üles |
|
|
Schumi
HV kasutaja
|
27.10.2008 00:01:53
|
|
|
Mega lahe mäng on, 5/5. Sai hiljuti oma PS3 kogu täiendatud ning pole pidanud pettuma.
Mõned varasemad seeria fännid on veidi kurtnud, aga mulle väga meeldib uus värvikirevam graafika.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
|
1 |
|
tagasi üles |
|
|
kalapala
HV kasutaja
|
27.10.2008 15:27:31
|
|
|
Mulle tundus kuidagi liiga lihtne, põhimõtteliselt tegin teise mänguga kõige raskema raskusastmega kõik võidu tüübid ära. Natuke ikka liiga lihtsustatud tundus see mäng võrreldes varasematega, kuigi sellest mikromajandamisest ei tunne väga puudust, aga diplomaatia osas võiks küll rohkem võimalusi olla. Need animatsioonid ja advisorid muutuvad ka tüütuks. Kõige rohkem käis see pinda, et vastased võivad sõja ajal ehitada sinu alale linnasid ja pärast ei saa nendest enam lahti, st. pole võimalik linnu hävitada. Suht nõme on, kui oled linnale hea koha otsinud ja linn on juba suureks kasvatatud ja siis mingi tropp tuleb ja topib oma küla kohe sinna kõrvale
|
|
tagasi üles |
|
|
Inimene123
HV kasutaja
|
27.10.2008 16:47:01
|
|
|
mulle jättis väga hea mulje. sai kord PSN-ist tõmmatud demo ning hakkas kohe väga meeldima. mulle meeldib uuem ja värvikirevam graafika, samuti see et mängutempot on kiirendatud.
|
|
tagasi üles |
|
|
ex6
Kreisi kasutaja
|
27.10.2008 17:32:11
|
|
|
kalapala kirjutas: |
Need animatsioonid ja advisorid muutuvad ka tüütuks. |
100% nõus sellega... Eriti kopp on ees nende advaisorite pudikeelest... "Fallom fallom!"
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
|
54 |
|
tagasi üles |
|
|
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
27.10.2008 19:58:15
|
|
|
kas keegi neid uusi mappe on ka proovinud mida xbox livest saab alla tõmmata?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
|
28 |
|
tagasi üles |
|
|
ex6
Kreisi kasutaja
|
27.10.2008 20:19:53
|
|
|
Game of the week-i mõtled? Mõned korrad olen neid mänginud küll... täitsa OK oli.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
|
54 |
|
tagasi üles |
|
|
Inimene123
HV kasutaja
|
27.10.2008 21:13:52
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
kas keegi neid uusi mappe on ka proovinud mida xbox livest saab alla tõmmata? |
PSN-ist olen küll lahedaid kaarte saanud.
|
|
tagasi üles |
|
|
|