Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech diNovo Media Desktop Laser märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 00:57:30 Ülevaade: Logitech diNovo Media Desktop Laser vasta tsitaadiga


Kaua sai otsitud endale head klaviatuuri ja hiirt. Hea on suhteline mõiste, aga minu jaoks üsna konkreetse sisuga. Mida mina otsin klaviatuurilt ja hiirelt? Klaviatuur peab olema low-profile, ilma juhtmeta, mugav. Mugav on veelgi laiem ja suhtelisem mõiste, aga sellest hiljem.

Low-profile, kuna ma olen lihtsalt nii harjunud. Peale pikemaaegset vaid läpakakasutamist tundub kõrgete klahvidega klaviatuur võõras. Ebamugav on sõrmi nii palju liigutada. icon_rolleyes.gif Juhtmeta, kuna siis saan tugitooli siruli visata või telekat teise ekraanina kasutades näiteks MSN's chatida. Arvestades mu laua taga valitsevat juhtmete pundart on nende arvu vähendamine vaid tervitatav. Ning selle igavesti tüütu juhtmete takerdumise probleemi likvideerimine. Mugav on suhteline mõiste, nagu ma ennegi mainisin. Kuna ma kasutan päevad otsa oma töö tõttu arvuteid, olen ma veendunud, et nende kasutamine peab seetõttu olema mugav ja isegi ütleks väsimust peletav.

Hiir peab olema täpne, piisavalt suure lahutusega, kätt toetav ning otse loomulikult samamoodi juhtmeta. Täpne igal pinnal. Kuna hiirematt on minu jaoks võõras sõna, peab see töötama kasvõi põlvel või spoonist kirjutuslauaplaadil, mis enamikule hiirtele miskipärast meelepärane pole. Suure lahutusega, kuna kasutan 22' ekraani ja väikese resolutsiooniga hiir jääb kiirusega hätta. Kunstlikult kiirust juurde panna pole mõtet, kuna kaotan kiiruses. Kätt toetav - raske seletada. Mitte nagu 99.- plönn, mis lihtsalt "on" Hiir peab käega sobima nagu ühte valatud, mitte pöial ja näpud maas järgi lohisemas. Arvestades kuivõrd siiber mul Microsoft Basic Optical Mouse'st on, pole ka ime. Eelistatavalt peaksid mõlemad olema Bluetooth taga, kuna USB'de arv pole kummist ja rohkem HUB'e oleks tüütu kuskile mahutada.



Ja peale eelnevaid nõudmisi jäigi järgi vaid üks valik. Logitech diNovo Media Desktop Laser. Klaviatuuri osas on mul võrdluseks Logitech UltraX ja IBM T42. UltraX kui tuntud suhteliselt hea toode ja T42 kui üks parima laptopiklaviatuuriga masinaid läbi aegade. Kuna ülalpoolnimetatud rott kriitikat ei vääri, ei hakka sellega ka võrdlema vaid annan ainult arvamust edasi.

Kust nüüd alustada? Klaviatuur on vaikne esiteks. Kui UX ja T42 annavad vajutusel üsnagi kõrgetoonilise klõpsatuse. Rõhutan tooniga, mitte tugevusega. MD on madalama tooniga, mis ei kõla nii häirivalt. Rõhutan veelkord, et ükski neist klaviatuuridest pole tegelikult vastikult klõbisev ja valju, võrdlen neid ainult omavahel. Samamoodi kiirel trükkimisel klahvi üles lastes. Hetkel taustaks muusikat kuulates pole trükkimist absoluutselt kuulda. Teistega on asi ikka pingutamata märgatav, aga mitte häiriv.

Klaviatuurikäik on jäik. Just parajalt jäik. UX on veel jäigem, et trükkimine muutub pika aja peale sõrmedele isegi kurnavaks. T42 on samas pisut liiga pehme, mis vähendab täpsust. Võibolla on vedrud lihtsalt kulunud, on ju teine juba pea 2,5a vana. See on samas subjektiivne arvamus, kuna mõnele meeldib just väga kerge käiguga klaviatuur. Maitse asi.

Meedianuppe on lademetes. Sleep, WWW, e-mail ja sünkroniseerimine ühes ääres ning meediakontroll teises ääres. Lisaks on F1-F12 all Fn'ga ligipääsetavad kiirnupud. Fn ei asu erinevalt läpakatest Ctrl kõrval vaid Esc ja F1 vahel, kus ta tunduvalt vähem ette jääb. Lisaks vahetab ta nuppe ümber nö igaveseks, mitte vajutuse ajaks. Vajutad Fn, saad kasutada kiirnuppe. Vajutad uuesti Fn, aktiviseeruvad tavanupud. Muidu on klaviatuur täissuuruses rootsi layout'iga. Erinevused on vaid multifunktsionaalne eraldi numpad ning Insert ringipaigutamine Scroll Lock asemele. Viimane asub MediaPadil.

Numpad ehk Logitechi keeles MediaPad on täiesti eraldiseisev. Dubleeritud on meediakontrolli nupud, mis on päris hea. Ei pea suurt klaveripoolt tugitooli võtma, pisikesest jubinast piisab. Samuti oskab asi töötada iseseisva kalkulaatorina. Sellise hinna eest mõjub see pisut mõnitamisena, aga olgu ta siis. icon_rolleyes.gif Navigatsiooninupud on samuti esindatud, töötades scroll lockina pluss mõned lisavõimalused ala Back, Foward, Winkey jne. Asja kroonina on sellel kolmerealine displei, ca 20 tähte reas. Standardseades näitab WinAMP'i liugu, graafiliselt mängitud ja mängimata osa, nagu WA enda kerimisriba ning kogupikkust. Lisaks karjatab NumPad, kui keegi MSN's räägib või sisse logib ning jätab sellekohase teate ekraanile vilkuma. Selle eemaldamiseks on kohe eraldi nupp Clear Screen. Mediapadil on ka üks häiriv konstruktsiooniviga, tal pole jalgu. Kuigi ma hoian teda niikuinii põhiklaviatuurist eemal, peaks displei paremaks jälgimiseks olema jalad, kuna madala nurga alt on displei raskesti jälgitav.

Tuletan meelde, et suur osa eelnevatest asjadest on SetPoint tarkvara kaudu muudetavad. Pole veel leidnud midagi, mis mind häiriks või mida muuta tahaks, seetõttu seisab teine lihtsalt taustal. Üks suur aga ikkagi. Kuigi kompletk töötab Bluetooth 2.0 EDR peal, ei oska SetPoint oma donglet Vista x64'le selgeks teha ning näitab seda kui tavalist USB HUB'i kus taga on HID seadmed. Kuna mul on niikuinii BT tugi masinal olemas, ei oska x64 versioon erinevalt x86 omast (T42 peal Logitech V270 või Logitech MX900 muu tugijaamaga) ära kasutada. Käsitsi saaks kindlasti seadmed oma tugijaama taha suruda, aga kui asi töötab niimoodi out-of-the-box, ei näe mõtet lõhkuda. If it aint broken, don't fix it.

Vahepalaks niipalju, et ma olen täielik Bluetooth-p*de. Hea standard, mida eelistan igal sammul suletud ja ebastandardsetele konkurentidele. Isegi hinnalisa ei suuda mind loobuma sundida, kui ma tean, et läpakal ei pea USB'i mingit lisajubinat surama, et seadmeid kasutada. Mitme telefoni sünkroniseerimine, GPS, hiired ja klaviatuurid ning üks seade neid toetamas. This must be heaven. Kahju tõdeda vaid, et kvaliteetseid BT hiiri ja klaviatuure nii vähe saada on.

Hiir on vana tuttav Logitech MX1000, aga BT ühendusega. Hiir täpselt minu jaoks. Täpne isegi spooni peal, millega optilised rotid hästi hakkama ei saa. Kiirust piisavalt, et kerge käetõmbega ületada terve ekraan ning vajalikus kohas pidama saada. Mängur ma pole nii et 2000dpi vms hiired pole minu jaoks. Kuna MX1000 on levinud ja minu mälu järgi ka siin korra arvustatud hiir, ei hakka sellest uuesti jahuma.

Pilte kahjuks hetkel pole, kuna kaamera pesitseb 150km lõuna poole. Huvilised vaatavad sellele lingile ise:
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/164&cl=gb,en

Kas ma juba mainisin, kui stiilne see klaviatuur välja näeb? Erinevalt odavast hõbedasest UX'st on see täiesti matt. icon_biggrin.gif
Maksis küll kopsakad 2600 raha, aga arvestades heade klaviatuuride ja hiirte hindu, lisame siia vähelevinud Bluetooth toe, stiilse kujunduse, polegi nii hull. Ma ei ütleks, et ta iga penni väärt oleks, aga kurat küll, korraliku arvuti taga 75.- hiirt kasutada on silmakirjalik. Jõudsid korraliku arvuti kokku panna, jõuad korralikud sisend-väljundseadmed kah osta. Nagu auto ilma bensiinita...

Sai nüüd pikk jutt kokku kirjutatud, loodan et mu esimene HV avalik arvustus meeldis. Vastan meeleldi küsimustele.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 162
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 11:19:28 vasta tsitaadiga

... siin ka minu juba paari aasta tagused muljed:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=224226
... kasutan seda komplekti siiamaani tööarvuti küljes ja pole miskit kehvemaks muutunud, töötab kenasti ja pole ka pea üldse kulunud ...

_________________


viimati muutis DigeBeni 10.07.2007 11:19:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 11:31:57 vasta tsitaadiga

Whoops. Ilmselt pole ma ainus segane, kes müstilisi summasid sisendseadmete peale kulutab. icon_rolleyes.gif
Hetkel on jama majas, kuna Logitechi draiver peksis Vista x64 täna hommikul BSOD loopi. 10 minutiga sain süsteemi tööle tagasi, aga hetkel suudab vaid Safe Mode all klaviatuure ja hiiri tuvastada. Tegelikult asi siiski ei tööta, kuna ma ei saa parooli sisse trükkida. Õhtul peale töö debugima.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 162
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 11:51:14 vasta tsitaadiga

... noh, hinna poolest saaks, küll sitema hiirega, kuid sama klaveri, ka 1k odavamalt:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Klaviatuurid/31813/
... või kui raha raisata, siis on ka edevamaid klavereid olemas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=313880

... Vista all ei ole proovinud, kuna ei võta seda süsteemi enne kasutusele, kui see just mingil põhjusel hädavajalikuks ei osutu icon_rolleyes.gif

_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lotharius
rallisibul
Lotharius

liitunud: 06.11.2005




sõnum 10.07.2007 14:36:56 vasta tsitaadiga

Täiega meeldib ka see klaver, aga krt jama et seda eraldi müügil pole, kena ja hea hiir juba olemas seega ple komplekti ka mõtet osta icon_neutral.gif
_________________
Geek it til it MHz
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 113
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 14:38:37 vasta tsitaadiga

Klaver ei ole sama. See on kitsama paigutusega tõeline nö läpakaklaver. Nii olen ma vähemalt lugenud. See hiir pole midagi nii sitt. Sitem, aga mitte sitt.,läpakal on sellesama BT versioon taga. Kodus spooni peal kipub hüppama, aga muidu kobe asjapulk.

diNovo Edge maksab ca 2,7k ainuüksi klaviatuuri eest. Koos hea hiirega tahab hinnalipik 4k ligi joosta, mis on liiga palju.

Arvatavasti loobin SetPointi välja ja panen seadmed BT dongle taha. Eks näes, kas funktsionaalsus väheneb.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 162
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 15:06:45 vasta tsitaadiga

... minuteada pole selle odavama komplekti klaveril küll mingit vahet, kust üldse selline info pärineb ?

... odavama komplekti hiir on õudusunenägu, kui seda heaks pead, siis ilmselt pole sa häid hiiri proovida saanudki, kodus meediarvuti taga mul sama hiirega S510 komplekt:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Klaviatuurid/33253/
... ja tööl ühe lapatsi taga eraldiseisev BT versioon:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Hiired/39146/
... jube thumbs_down.gif

... Edge tõin lihtsalt näiteks välja, kui siin jutt juba klaveri kalliduse peale läks ...

_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 15:33:56 vasta tsitaadiga

Tead, ma ei mäletagi, aga kuskilt jäi kõrva. Uurisin järele ja paistab, et eksisin ikkagi.

Logitech V270 on mul praegult käpa alla üle Bluetoothi ja töötab väga hästi. Kiire, üsna täpne ja pisike. S510 hiir on mul ühe kliendi juures eraldiseisvana ja minu arvates on just see paras BS. Maitse asi.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 162
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 15:38:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

diNovo Edge maksab ca 2,7k ainuüksi klaviatuuri eest. Koos hea hiirega tahab hinnalipik 4k ligi joosta, mis on liiga palju.

nagu sa ise ütlesid, "Jõudsid korraliku arvuti kokku panna, jõuad korralikud sisend-väljundseadmed kah osta. " icon_razz.gif
ma igatahes ülirahul oma diNovo EDGE + MX1000 BT kombinatsiooniga thumbs_up.gif
tava-diNovo juures minu jaoks kõige häirivam see eraldiseisev numpad. niigi juba 3 pulti koguaeg jalus, ei taha üht lisarisu jalgu icon_biggrin.gif
aga see hakkas huvitama, et mis need all paremas nurgas olevad "ringid" teevad?
ning kui keegi teab, siis kuidas ma saan 3 BT seadet ühe dongliga tööle? olen proovinud sadat erinevat kombinatsiooni, aga lõpptulemusena on ikka 3 donglit taga (lisaks, telefoniga andmete vahetamise ajal MX1000 jukerdab, klaveri touchdisc töötab normaalselt). hiire ja klaveri donglid muidu täpselt ühesugused, aga klaveri omal lisakiri "EDR", et kas see muudab midagi? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 15:53:24 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

tava-diNovo juures minu jaoks kõige häirivam see eraldiseisev numpad. niigi juba 3 pulti koguaeg jalus, ei taha üht lisarisu jalgu icon_biggrin.gif
aga see hakkas huvitama, et mis need all paremas nurgas olevad "ringid" teevad?

...

ning kui keegi teab, siis kuidas ma saan 3 BT seadet ühe dongliga tööle?


... see ei tohiks ju rohkem häirida, kui praegu Edge, kuna numpadi kasutama ei pea ...

... minu diNovo on BT-pulga taga, koos veel 3 seadmega, pole probleemi, ilmselt pead oma BT-pulga kasutusjuhendit lugema, kuidas saab sellega rohkem seadmeid paaritada. Logitechi enda BT-pulga viskasin kohe minema, kuna selle levi ei olnud rahuldav ja ei saanud ma peale Logitechi enda kola sellega midagi muud liidetud icon_rolleyes.gif

_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 18:36:46 vasta tsitaadiga

Nii, pool tundi jukerdasin, Logitechi oma soft minema visatud, palju pahandust likvideeritud ja süsteem töötab jälle. Ainus kaotatud funktsionaalsus on vist MediaPadi ekraan ja piiksumine. Ühendatud eraldi Broadcomi BT dongle taha läbi Winni enda BT stacki ja draiverite.

arm2004, no eks ta nii ole, aga aga hind läheneks kolmandiku-neljandikuni kogu ülejäänud süsteemi hinnast. Ringis on meediapleieri käivitamine ja play/pause, stop, next, previous. EDR tähendab kiiremat andmeside ning sealjuures suuremat voolusäästu.

Üks master seade suudab samaaegselt suhelda 6 kliendiga, iseasi kas ribalaiust jätkub. Sync võib vaba ressursi ära süüa ja hiir hakkab jukerdama. 2 Mbit pole just palju.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 162
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
njahh
HV kasutaja


liitunud: 28.02.2007




sõnum 13.07.2007 01:29:56 vasta tsitaadiga

kena klaver on icon_wink.gif
aga omale ei taha juhtmeta hiirt! ma suht naq m2ngur ja m2ngimisex see hiir ei kõlbax!! praegusex hiirex on siis Logitec MX518.
ja hind on kaa suht kõrge :S

_________________
asd
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lotharius
rallisibul
Lotharius

liitunud: 06.11.2005




sõnum 13.07.2007 12:12:54 vasta tsitaadiga

Lihtsalt küsin, et kas tänapäeva tipp wireless hiirte suhtluskiirus arvutiga on siis ikka nii halb, et jääb rämedalt maha juhtmega hiirtest? Muud näitajad nagu sensori täpsus ja skännimise kiirus on enamikel võrdsed juhtmega hiirtega (näiteks Logi G5 ja G7)
_________________
Geek it til it MHz
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 113
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2007 13:56:40 vasta tsitaadiga

Ma pole mängur kah mingisugune, aga MX1000 piisavalt kiire. Mittestandardseid ühendusviise ei oska kommenteerida, aga BT pakub meile ca 2Mbit/s. 2048/8=256kB/s. Jagame kahega, saame praktilise madalaima ühenduskiiruse 128kB/s. BT on veits reaalsem kiirustega kui WiFi. 131072 baiti sekundis jagatud 125 raporti sekundis teeb 1kB raporti kohta. Nupuvajutused ja hiire kordnaadimuutused peaks siia sisse päris vabalt ära mahtuma ikka. 250 raporti veaks välja küll. Ja seda veel kehva levi ja signaali kohta. Palju teoreetilisi numbreid... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 162
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2007 15:56:41 vasta tsitaadiga

... oleneb, mida mängida, kiirete ja täpsust nõudvate FPS -ide jaoks on ikka liiga lagine ja kohmakas, kuid muus osas on rohkem harjumuse ja maitse asi. Mina pole veel kohandu juhtmeta rotti, millel oleks sama hea tunnetus, kui juhtmega hiirel. G7 on enam-vähem ja saab mängida kenasti ka kiiremaid FPS -e, kuid kes harjunud hea juhtmega hiirega, see tunnetab vahe siiski ära ...
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
njahh
HV kasutaja


liitunud: 28.02.2007




sõnum 13.07.2007 16:05:52 vasta tsitaadiga

no ma pelan CS 1.6 ja see on ikka suht kiire mäng:D ei näe eriti vajadust sellele juhtmeta hiirele!!
_________________
asd
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lotharius
rallisibul
Lotharius

liitunud: 06.11.2005




sõnum 13.07.2007 16:39:43 vasta tsitaadiga

Võib-olla tõesti, ise ma mingi pro-taseme FPS mängur pole, seega ei tea ka kinnitada ega ümber lükata väidet, lihtsalt huvitas. Ise juba kolmanda juhtmeta hiire omanik ja juba harjunud sellega ning nüüd imelik juhtmega hiirt kasutada. RTS ja MMORPG pelades vist nii kui nii väga vahet ple.
_________________
Geek it til it MHz
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 113
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Denkeš
HV kasutaja
Denkeš

liitunud: 11.09.2002




sõnum 07.03.2008 19:53:52 vasta tsitaadiga

Paar negatiivset arvamust sellest komplektist peale kümmet kuud kasutamist:
1. Kummikate suht õrnake, küünega suht lihtne vigastada ja hiirel ühest kohast kumm plastikuni ära kulunud(seal kuhu pöial toetub)
2. Vasak hiirekalhv ära kulunud(pealmine hõbedane kiht)
3. Mediapadi patareid kuluvad u. poole kiiremini kui klavika omad.

Aga muidu olen rahul icon_smile.gif

_________________
a.k.a Ummikummi
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
excalibur
HV Guru
excalibur

liitunud: 24.01.2003




sõnum 29.06.2008 22:15:25 vasta tsitaadiga

mul hakkas mingit passkeyd küsima see numbrilaud?! kas keegi teab mis see on?
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 259
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.06.2008 22:58:18 vasta tsitaadiga

... igal BT seadmel on nö. paaritusvõti, see see ongi ...
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
excalibur
HV Guru
excalibur

liitunud: 24.01.2003




sõnum 30.06.2008 00:06:27 vasta tsitaadiga

kust ma selle saan 0000 pole mida soovitati. seade ise töötab kuigi bt märgil kriips peal
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 259
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
friik1
HV Guru
friik1

liitunud: 18.06.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2008 01:05:52 vasta tsitaadiga

Kuna sellel klaveril saad ise numbreid toksida, pead ise määrama numbrilise.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 162
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech diNovo Media Desktop Laser
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.