Avaleht
:: Firmad
:: Viki
:: Foorum
:: Fotovõistlus
:: Viited
:: Reklaam
:: Eripakkumised
:: Virtuaalserverid
:: Statistika
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
sõnum  |
|
Getomees
Kreisi kasutaja

|
21.01.2008 00:30
|
|
|
Olgem ausad, alcapar.com kujundus on rõve ja sisaldab kohutavalt palju lihtlabaseid kirjavigu, mille reegleid ei ole vaja õpikutest ega sõnaraamatutest otsida.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
7 :: |
2 :: |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV vaatleja

|
21.01.2008 00:58
|
|
|
| Tiiger15 kirjutas: | Cemtey, palju Alcaparil kliente on ja millist kliendituge neile pakutakse kui saavad oma kliendilt 12 krooni aastas? Igatahes siiani on omamoodi huvipakkuv asi kui vaid leiaks midagi head sellele negatiivsele mis ümber alcapari jahutakse  |
Klientide arvu ei soovi ma konkurentide tõttu avaldada. Siiski mis oleks klientide arvust kasu? Kas seda küsitakse mercedese esindusest ennem omale mersu soetamist?
Negatiivsed asjad mille ümber nn jahutakse ja mida mina olen tähele pannud on järgmised.
1. Kirjavead saidil - Sai vastatud sellele paar postitust tagasi siin teemas. http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4163739#4163739
2. Interneti kiirus küsimärgiga - Milleks krabada omale viiekordne hotell kui inimesed mahuvad ära kahekordsesse hotelli?
Milleks viierealine maantee kui autod mahuvad kenasti liikuma kaherealisel maanteel?
Ehk siis tähtis on, et kliendid oleksid Interneti kiirusega rahul.
3. Saidi disain ei meeldi - Kas minnakse teenusepakkujalt ostma just seda disaini või midagi muud? Mainin siin ära, et alcapar disainiga tegeleb teine inimene, mitte sama kes tegi alcapar lehekülje kujunduse. Samas alcapar alles sai detsembris uue kujunduse, mis on ühtlasi veel täiustamisel.
4. Firma puudub - Lahendus hiljemalt selle aasta veebruaris.
| Getomees kirjutas: | | Olgem ausad, alcapar.com kujundus on rõve ja sisaldab kohutavalt palju lihtlabaseid kirjavigu, mille reegleid ei ole vaja õpikutest ega sõnaraamatutest otsida. |
Kas alcapar pakub eesti keele koduõpet? Minu teada mitte.
_________________ Olen töötanud politseis 15a varsti kauem kui sina vana oled. "Ma saan ka vanemaks." Ära targuta siin!
Vajad veebiruumi? cf.ee
viimati muutis Cemtey 21.01.2008 01:01, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
21.01.2008 00:59
|
|
|
cemtey, miks sa siis ei kasutanud sõnaraamatut?
Ei hakka isegi kommenteerima, mis järgnevates valesti on:
| tsitaat: |
Veebi Hosting
Meilt saab veebi servereid
Kontrolli Domeeni Nime
Veebi Disain |
Eriline pirn | tsitaat: | | Lihtsalt toksi sisse domeen mida sa soovid registreerida ülalolevasse lahtrisse et näha kas see on vaba. | Seega ma pean sisse toksima domeeni, mida ma soovin registreerida ülalolevasse lahtrisse... kuidas see lahtrisse registreerimine veel käib?
on kõige viletsam tõlge Support Desk'ile, mida ma kuulnud olen
| tsitaat: | | Liikme sisenemine |
Kuhu see liige siis täpsemalt siseneb ja mis liikmega on tegu? (igaüks mõtleb siinkohal vastavalt oma rikutuse astmele)
ja loomulikult ei tasu teha otsetõlget sõnale whois, see ei ole eriti hea idee
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
Kreisi kasutaja

|
21.01.2008 01:05
|
|
|
Nagu ma juba ütlesin on neid liiga palju, et kogemata tekkinud olla. Pigem viitab see inimese kirjaoskamatusele.
| Cemtey kirjutas: | 2. Interneti kiirus küsimärgiga - Milleks krabada omale viiekordne hotell kui inimesed mahuvad ära kahekordsesse hotelli?
Milleks viierealine maantee kui autod mahuvad kenasti liikuma kaherealisel maanteel?
|
See on üks rumalamaid vabandusi, mida ma kuulnud olen.
| Cemtey kirjutas: |
3. Saidi disain ei meeldi - Kas minnakse teenusepakkujalt ostma just seda disaini või midagi muud? Mainin siin ära, et alcapar disainiga tegeleb teine inimene, mitte sama kes tegi alcapar lehekülje kujunduse. Samas alcapar alles sai detsembris uue kujunduse, mis on ühtlasi veel täiustamisel.
|
Disain võiks siiski olla korralik ja esinduslik. Kole disain peletab kliendid eemale.
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV vaatleja

|
21.01.2008 01:21
|
|
|
| mks kirjutas: | | (igaüks mõtleb siinkohal vastavalt oma rikutuse astmele) |
Kui mul hirmus igav oleks siis küsiksin kus on punkt. Aga jah see siin on foorum, mitte teenusepakkuja kodulehekülg.
Selliste pisivigade kallal võib norida lõputult. Kas minnakse TV3 kallale kirjaga, et tõlgiti filmi pealkiri liiga otsetõlkes?
Ma ei taha just vaielda aga paistab, et keegi ei ole kurtma tulnud, et ei saada aru mida nt abilaud endast kujutab.
Tõsi, ei pruugita aru saada, mida liikme sisenemine endast kujutab. Aga ka sõnad nagu, login või logi sisse, võivad olla liiga tehnilised, ja ka neid võib valesti mõista.
Hea küll, võib olla tõesti on alcapar'i saidil kirjas olev tekst vahel veidi segane või arusaamatu. Kindlasti mitte ei eita seda, siiski jääb see hetkel nii, nagu ta on.
| Getomees kirjutas: |
| Cemtey kirjutas: | 2. Interneti kiirus küsimärgiga - Milleks krabada omale viiekordne hotell kui inimesed mahuvad ära kahekordsesse hotelli?
|
See on üks rumalamaid vabandusi, mida ma kuulnud olen.
|
See ei ole vabandus, vaid fakt. Koos näitega reaalsusest.
| Getomees kirjutas: |
| Cemtey kirjutas: |
|
Disain võiks siiski olla korralik ja esinduslik. Kole disain peletab kliendid eemale. |
Tõsi.
_________________ Olen töötanud politseis 15a varsti kauem kui sina vana oled. "Ma saan ka vanemaks." Ära targuta siin!
Vajad veebiruumi? cf.ee |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
21.01.2008 01:38
|
|
|
Cemtey, veebimajutamisel on siiski teatud alampiir et mis ühenduse otsas asi peaks olema
sinu ühendus seda ei ole kuna isegi sinu enda alcapar.com'i laeb aeglaselt
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
21.01.2008 02:07
|
|
|
| Tiiger15 kirjutas: | Siis vist kõige parem just pole jah Samas oleks üsna kiiresti vaja 400-500 mb mahuga teenusepakkujat MÕISTLIKU hinnaga. (20-30 eeku kuu) Kuna ma ei aja näpuga igat jama taga mida teenusepakkuja valesti teeb. Piisav uptime ja php lisad koos mysql värgiga on imehea (fantastico kuluks kah ära, see on erisoov lisaks muule)  |
Aga siis võid Tantumi poole kiigata. Ehk sobib.
| mks kirjutas: |
| tsitaat: | | Liikme sisenemine |
Kuhu see liige siis täpsemalt siseneb ja mis liikmega on tegu? (igaüks mõtleb siinkohal vastavalt oma rikutuse astmele)
|
Näitasin seda oma naisele ja ta lubas igatahes omale konto regada sinna ja siis lootusrikkalt sisenemist ootama jääda.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
21.01.2008 09:45
|
|
|
anna siis meile ka teada, gnoom, kuidas see liikme sisenemine läks
aga jah, üldiselt on hea tava, et vähegi korralikum veebihost paneb enda serveri vähemalt 100mbit ühenduse taha...
samas iga korralik veebihost ei paku oma klientidele paketti, mis nõuaks kuus 107mbit per sekund andmeedastusmahtu (koguaeg täiskiirusel), kui server on praegu DSLi taga, mis annab parimal juhul (DSL2+) kliendilt serveri suunas kuni 24mbit ja serverilt kliendi suunas (ehk siis vähe tähtsam suund) kuni 1mbit... ja loomulikult väidab Cemtey, et selle saab kahe minutiga millegi parema vastu vahetada... tahaks näha, et sul koju optika jookseb... igaljuhul anna siin ka teada, kui firma mitte-olemasolu laheneb, siis võibolla võtan isegi prooviks sult mõne paketi, siis saab vastavatesse asutustesse pöörduda, kui tingimused ei ole täidetud
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV vaatleja

|
21.01.2008 11:03
|
|
|
| mks kirjutas: |
samas iga korralik veebihost ei paku oma klientidele paketti, mis nõuaks kuus 107mbit per sekund andmeedastusmahtu (koguaeg täiskiirusel), kui server on praegu DSLi taga, mis annab parimal juhul (DSL2+) kliendilt serveri suunas kuni 24mbit ja serverilt kliendi suunas (ehk siis vähe tähtsam suund) kuni 1mbit... ja loomulikult väidab Cemtey, et selle saab kahe minutiga millegi parema vastu vahetada... tahaks näha, et sul koju optika jookseb... igaljuhul anna siin ka teada, kui firma mitte-olemasolu laheneb, siis võibolla võtan isegi prooviks sult mõne paketi, siis saab vastavatesse asutustesse pöörduda, kui tingimused ei ole täidetud  |
Elagem tänapäevas, ma olen juba ära seletanud, et see on võimalik. Uuesti selgitust? Aga palun.
Võrgukaart nr1 -> ühendus 100Mbps
Võrgukaart nr2 -> ühendus 100Mbps
Võrgukaart nr3 -> ühendus 100Mbps
Palju kokku saad?
Kas sa ise oled tegelenud või tegeled äkki veebihostinguga? Põhjenda, miks sa ei usu et see on võimalik.
Vajad veebiruumi? cf.ee
viimati muutis Cemtey 21.01.2008 11:09, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja
|
21.01.2008 11:07
|
|
|
Minuarust ei tohiks olla raske kirjavigu parandada. Olen teinud mitu tunduvalt suuremat saiti, ise kogu teksti kirjutades, ja külastajad on kõigi saitide peale kokku leidnud ja teada andnud vaevalt ühe käe sõrmede jagu vigadest, millest pooled olid typo-d.
Põhimõte on selles, et kui saidile texti kribama hakkad, siis mõtle kõik hoolega läbi, et sellest ka külastajad õigesti aru saaks, et ei tekiks mingeid vastuolusid ega ka veidrusi, mille peale mõned vasakule mõtlema hakkavad.
| Cemtey kirjutas: | Võrgukaart nr1 -> ühendus 100Mbps
Palju kokku saad? |
Kas sa loed oma masina võrgukaartide kiiruseid?
Loeb ju SEE reaalne kiirus, mis on serveri ja interneti vahel! Mitte riistavara küündivus.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV vaatleja

|
21.01.2008 11:10
|
|
|
| SGM kirjutas: |
Palju kokku saad? |
Loeb ju SEE reaalne kiirus, mis on serveri ja interneti vahel! Mitte riistavara küündivus. |
See läheb juba koomiliseks. Ma üritan selgitada, et igale võrgukaardile saab eraldi ühenduse lisada.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
21.01.2008 12:25
|
|
|
| Tiiger15 kirjutas: | millist kliendituge neile pakutakse kui saavad oma kliendilt 12 krooni aastas? Igatahes siiani on omamoodi huvipakkuv asi kui vaid leiaks midagi head sellele negatiivsele mis ümber alcapari jahutakse  |
Mingi aastajagu hoidsin ühte domeeni prooviks seal Alcaparis, rohkem katsetamiseks ja õppe-eesmärgil ning üks positiivne asi oli - kirjadele vastati suhteliselt operatiivselt selle 12 krooni eest aastas
_________________ ::: Parfüümid, lõhnad, kosmeetika - hinnad tavapärastest letihindadest all kuni 60% ::: Elysee ilusalong ::: www.EEVA.ee ::: |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja

|
21.01.2008 13:03
|
|
|
oioioi... see kipub koomiliseks jah.
Esiotsa arvasin ma, et tegemist on sama tüüpi äriplaaniga nagu "tsiigu"-värgeldus. Nimelt ootas too kurikuulus poekene, kuni rahva käest on piisaval hulgal raha kokku kraabitud, et siis Saksamaale kaubale järgi alles minna. Sama arvasin siin kah - et enne kui keegi tellib midagi, servereid püsti ei pandagi.
Sellise "äriidee" juures on palju probleeme. Kindlasti ei sobi see algajale tegelasele, kuna ettenägematuid kulusid võib alati tulla, aga ka kogenud suurfirmad on sellise käitumise juures tihtipeale hädas.
Aga kui nüüd hakatakse rääkima 5X100Mbit võrgukaartidest kui ADSL otsas olevatest serveritest, siis... njah... siis on igal tänasel kodukasutajal 100Mbit ühendus. Ma ei ole aastaid (isegi juba kümmekond aastat) näinud müügil võrgukaarti, millel väiksem kapasiteet oleks peale kribatud. Aga seuke retooriline küsimus serveripakkujale - kas vähemalt serveriks on mõni seuke masin, mis üldse suudaks 500Mbit ühendust teenindada??? Serverite tehnilist infot ma küll ei leidnud, peale iseloomustuse "Kõik meie serverid on algselt testitud mänguserveritena ja samuti veebiserveritena"...
_________________ interneti.info - kodulehe tegemise õpetused ja nõuanded: HTML, XHTML ja CSS artiklid, juhendid, vahendid; internetiuudised |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
Kreisi kasutaja

|
21.01.2008 13:05
|
|
|
Cemtey, otseselt see, palju teil kliente on ei huvita mind. Sinu mersu näidet on vähemalt tänavapildis näha, et kas rohkem on mersu või hoopis ferrari fänne.
Teine asi veel, kui siin vingutakse aeglase netiühenduse üle, siis kui suure kiiruse ma reaalselt teie serverist saan elioni digitv ühendusega (12 megane vist peaks olema)
Ei vaidle vastu et kõige parem download on siiani olnud 1.2mega sekundiga. Teilt seal alcaparist 300-400 kb oleks mulle rahuldav :=)
_________________ Acer Aspire 5738DG |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
21.01.2008 14:21
|
|
|
| Cemtey kirjutas: | | SGM kirjutas: |
Palju kokku saad? |
Loeb ju SEE reaalne kiirus, mis on serveri ja interneti vahel! Mitte riistavara küündivus. |
See läheb juba koomiliseks. Ma üritan selgitada, et igale võrgukaardile saab eraldi ühenduse lisada. |
Läheb küll koomiliseks... lapsuke, kas sa tahad öelda, et ADSL toetab 100mbit sünkroonset ühendust?   ... palun tee endale selgeks DSL standardite maksimaalsed kiirused või küsi kelleltki targemalt, kui ise ei oska ... ja mitte keegi ei hakka sinu koju mõistliku hinnaga optilist kaablit vedama...
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV vaatleja

|
21.01.2008 15:23
|
|
|
| Tiiger15 kirjutas: | Cemtey, otseselt see, palju teil kliente on ei huvita mind. Sinu mersu näidet on vähemalt tänavapildis näha, et kas rohkem on mersu või hoopis ferrari fänne.
Teine asi veel, kui siin vingutakse aeglase netiühenduse üle, siis kui suure kiiruse ma reaalselt teie serverist saan elioni digitv ühendusega (12 megane vist peaks olema)
Ei vaidle vastu et kõige parem download on siiani olnud 1.2mega sekundiga. Teilt seal alcaparist 300-400 kb oleks mulle rahuldav :=) |
Praegusel hetkel saad kätte 400 - 500kbps kenasti.
Ja kasutaja "mks" ma ei viitsi rohkem sellel teemal vaielda, sellel puudub mõte. Lõpuks ma suutsin selgeks teha, et see on võimalik ja te usute mind. Aga no tõepoolest ei viitsi rohkem sellel teemal arutada. Tarkust juurde soovid siis jagatakse IT haridust päris paljudes kohtades.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
21.01.2008 15:58
|
|
|
Aga tõesta siis meile ka, et me kaamlid ei ole ja DSL toetab rohkem, kui 24/1 kiiruseid... lisaks tahaks näha, kuidas sa mõne tavalise purgiga rohkem kui ühe DSL ühenduse kokku liidad... ja sünkroonühendusest jääb ka ju puudu ...
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
Kreisi kasutaja

|
21.01.2008 16:29
|
|
|
Ah mis te jamate. Lugege siin samas teemas 2 aastat vanu postitusi ning on kohe selge, et Alcapar.com'iga tegelevad koolipoisikesed. (Võibolla nüüdseks juba kool lõpetatud). http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2350609#2350609
Lisaks proovisin ma ka ise nende algusaegadel alcapar.com teenust. Ilmselt olid neil nimeserverid valesti seadistatud, sest mina (ja veel paar inimest) ei saanud .be domeeni tööle. Selle lahenduseks soovitati mul kasutada inlineframe funktsiooni. Hale.. Tol korral nõudsin enda kroonid tagasi.
Huvitav on ka see, et neil on koduleht nii rõve aga samas pakuvad ise veel ka disainiteenust: http://disainalcapar.com/
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja
|
21.01.2008 17:09
|
|
|
| Getomees kirjutas: | | Huvitav on ka see, et neil on koduleht nii rõve aga samas pakuvad ise veel ka disainiteenust: http://disainalcapar.com/ |
Vaatasin, et seegi ei üllatanud enam millegagi. Portfolio on ka väga imelik - poolik?
Selle väitega olen nõus, et klientide usaldusväärsusele mõjub päris tugevasti lehe kujundus ja õigekiri.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
| Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
5 :: |
185 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcu13
HV vaatleja
|
21.01.2008 19:06
|
|
|
Tormake kõik ruttu-ruttu liituma!!! Alcapari server viimaseid päevi üleval!!
p.s. sorry, ei saanud jätta nalja tegemata
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV vaatleja

|
21.01.2008 19:30
|
|
|
| Getomees kirjutas: | Ah mis te jamate. Lugege siin samas teemas 2 aastat vanu postitusi ning on kohe selge, et Alcapar.com'iga tegelevad koolipoisikesed. (Võibolla nüüdseks juba kool lõpetatud). http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2350609#2350609
Lisaks proovisin ma ka ise nende algusaegadel alcapar.com teenust. Ilmselt olid neil nimeserverid valesti seadistatud, sest mina (ja veel paar inimest) ei saanud .be domeeni tööle. Selle lahenduseks soovitati mul kasutada inlineframe funktsiooni. Hale.. Tol korral nõudsin enda kroonid tagasi.
Huvitav on ka see, et neil on koduleht nii rõve aga samas pakuvad ise veel ka disainiteenust: http://disainalcapar.com/ |
Kui sa proovisid seda teenust siis palun tee sulle saadetud meilist pilti, kuna sellist vastust ei ole siitpoolt välja saadetud ja .be domeenidega ei ole kunagi probleeme olnud.
See link kuhu sa viitad - seal on postitus tehtud 12.11.2005 01:49. Alcapar sai 2007 detsember uue kujunduse. Ei usu eriti, et sa kunagi varem oleksid läinud saidile alcapar.com.
Ja erinevalt algusaegadest. Praegu on serverid Eestis ja uued. Varem asusid serverid USA's.
Samuti detsembris kolisime kõikide klientide nõusolekul nende domeenid üle Eesti serveritesse ja pole probleeme esinenud.
Ahjaa, ma vist ei ole ainus keda sa sihtmärgiks võtsid? http://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=4170
Tehingute all olevad negatiivsed räägivad enda eest.
Varikasutaja?
Ei meeldi, ära telli. Selleks portfoliod ongi.
Vaata nüüd seda kohvrit veidi asjalikumalt http://disainalcapar.com/s5.jpg
Pildil on näha ka domeeni nimi reaalsuses heartagram.pri.ee
Tegu on flash saidiga.
Muidu sama jutt mis ma kirjutasin kasutaja "Getomees" kohta vist kehtib ka sulle? http://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=1910
| marcu13 kirjutas: | Tormake kõik ruttu-ruttu liituma!!! Alcapari server viimaseid päevi üleval!!
p.s. sorry, ei saanud jätta nalja tegemata  |
Tore, et naljamehed ka ringi luuravad. Luban, et ei kavatse uksi sulgema hakata.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
Kreisi kasutaja

|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV vaatleja

|
21.01.2008 19:56
|
|
|
Kas see kategooristub serveri tõsise probleemi alla kui teenusepakkuja ei paku võimalust registreerida nt .be domeeni nagu selles näites?
| tsitaat: |
Postitatud: Reede Nov 18, 2005 00:12
Viga oli selles et me ei olnud kunagi registreerinud .ee ega ka .be domeene.
Nimelt nii Vopski kui ka Rezpekt tahtsid .be domeene registreerida mis ei olnud meie saidil valikuna antud.
Tänu sellele uuendasime oma süsteemi ja nüüd on võimalik registreerida kõiki domeene mis siin maamunal eksisteerivad
Astuge aga julgelt ligi ja garanteeritud et asi töötab hästi!
|
Aga sinu eelmisest postitusest võis välja lugeda umbes nii, et öeldi sorry sulle ja mine otsi mõni muu koht. Aga nagu näha seal lingil mille siia lisasid siis sai ju asi lahendatud?
Teavitasid asjast 14 nov, 17 nov 2005 oli läbi testitud ja sai registreerida ka .be domeene.
Praegu on aasta 2008.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
21.01.2008 20:09
|
|
|
| Cemtey kirjutas: | Kas see kategooristub serveri tõsise probleemi alla kui teenusepakkuja ei paku võimalust registreerida nt .be domeeni nagu selles näites?
|
Kategooristub küll!
Sul puudus IP reevers mida nõudis nii EuroDns kui Eenet. Sina hakkasid vaidelma Eenet-ga et nad seda ei nõuaks .
Samal ajal tahtsid et teenusepakkuja teeks reeversi mis aga USAs kombeks pole. Asja oleks lahendanud paari $ kui tellinuksid omale privaatsed DNS-id koos IP-ga. Tegu oli ju sisuliselt pooliku DNS konfiga - seega VIGA(vähemasti Eesti turule suunatud teenuse puhul).
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|