Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
varjutus
HV kasutaja
|
14.05.2024 18:50:26
Browseri geolocation |
|
|
Tervist,
Kui lähen https://mylocation.org/ siis seal näitab ip aadressi järgi korrektset asukohta, kuid Browseri Geolocation näitab Saksamaad hoopis... Pidevalt seda iga saidi jaoks mis seda geolocationit kasutab manuaalselt muutma hakata on jube nüri. Millest see tulla võib, et ta nii näitab?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
|
Lord Ami
HV veteran
|
16.05.2024 10:37:59
|
|
|
Kasutad VPN'i?
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
|
51 |
|
tagasi üles |
|
|
varjutus
HV kasutaja
|
16.05.2024 13:32:12
|
|
|
Lord Ami kirjutas: |
Kasutad VPN'i? |
Enda teada mitte Pluss kui ma VPN-i kasutaksin, kas siis mitte IP järgi asukoha detectimine näitaks samuti VPN serveri asukohta- mul näitab IP-d õigesti- Kuressaare, kuid geolocation järgi on Saksamaa.
Aegajalt õnnestub see jälle paika saada kuid ma pole kindel mismoodi see paika on läinud. Nii edge kui ka teiste browseritega sama teema. Tegin win defenderi av scani, see NAGU IKKA ei näita midagi kahtlast.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
|
5 |
|
tagasi üles |
|
|
Dijital
HV Guru
|
03.07.2024 18:05:16
Re: Browseri geolocation |
|
|
varjutus kirjutas: |
Tervist,
Kui lähen https://mylocation.org/ siis seal näitab ip aadressi järgi korrektset asukohta, kuid Browseri Geolocation näitab Saksamaad hoopis... Pidevalt seda iga saidi jaoks mis seda geolocationit kasutab manuaalselt muutma hakata on jube nüri. Millest see tulla võib, et ta nii näitab? |
Oled kindel, et õigest kohast õiget asja vaatad? Äkki su Browser Geolocation näitab serveri asukohta, mis saidil sa parasjagu oled?
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
|
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
|
ummiq
HV veteran
|
03.07.2024 18:13:45
|
|
|
Mul on sama tüütus tööarvutiga, kus töökoha poolt ette antud veebilehitseja näitab vaikimisi alati Soome keeles lehti, kuigi ma olen seadetes pannud ENG/EST. Vahel pean jälle kruttima paika.
Sul ka äkki tööarvuti ja group policy krutib seda?
Proovi vahenduseks mõnda teist brauserit.
_________________ --
Urmas
Kas sul juba on Wise-i konto? |
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
|
157 |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|