Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsung esitles virtuaalüritusel uusi AI-ga varustatud telereid ja ribakõlareid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
ChiefCake
HV vaatleja
ChiefCake

liitunud: 23.10.2019




sõnum 24.04.2024 22:17:55 Samsung esitles virtuaalüritusel uusi AI-ga varustatud telereid ja ribakõlareid vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Samsung avalikustas virtuaalüritusel Unbox & Discover ettevõtte uued 2024. aasta Neo QLED 8K ja 4K ning OLED telerid, millel on põhirõhk sarnaselt ettevõtte hiljutistele tipptelefonidele tehisintellektil ehk AI-l. Lisaks tutvustati üritusel uusi ribakõlareid ja omapärast kõlar-pildiraami Music Frame.

„Samsung on telerituru liider olnud juba viimased 18 aastat ning uued seadmed toovad kasutajateni mitmeid uuenduslikke tehisintellekti funktsioone, mida riistvaraga teha ei saa. Uutes Neo QLED 8K telerites on näiteks meie värske NQ8 AI Gen3 protsessor, millel on tänu enda tehisintellekti nutikusele lausa kaks korda kiirem NPU (Neural Processing Unit) ja selles peituvate närvivõrkude (neural networks) arv on lausa kaheksa korda suurem, minnes 64 pealt 512 peale,“ sõnas Samsung Eesti koduseadmete tootekoolitaja Alari Pennar.

Uutel teleritel on lisaks 8K AI Upscaling Pro lahendus, mis on sisult tehisintellektil põhinev pildiparandustehnoloogia, mille eesmärk on viia madalama resolutsiooniga pilt 8K tasemele. Samuti AI Motion Enhancer Pro, mis muudab ekraanil liikumise sujuvamaks, mis on hea näiteks spordifännidele. Tähelepanu on pööratud ka energiasäästule, kus AI Energy Mode jälgib automaatselt inimese telerikasutust ning optimeerib pilti vastavalt oludele, et säästa elektrit. Heli poolelt on seadmetel nii Object Tracking Sound Pro kui ka Active Voice Amplifier Pro tehnoloogiad, millest esimene suunab telerist tulevat heli vastavalt ekraanil olevate objektide liikumisele ning teine kohandab helitugevust vastavalt oludele toas, näiteks muudab seda valjemaks kui toas on müra.

Koos uute 8K teleritega näitas Samsung ka värskeid Neo QLED 4K ja OLED telerite mudeleid ning ribakõlareid.

Uued Neo QLED 4K telerid on varustatud Samsungi NQ4 AI Gen2 protsessoriga, mis teeb palju sarnast 8K mudelitega, aga 4K resolutsioonis. Näiteks on ekraanil Samsungi Quantum Matrix tehnoloogia, mis hoiab pildi kontrastsust ning samuti on tegemist sisekujundus- ja Pantone värviruumi looja Pantone poolt valideeritud kuvariga, mis kinnitab, et ekraan on värvitäpne.

OLED telerite vallas tõi Samsung välja maailma esimese peegeldusvastase OLED ekraani, mis eemaldab ebameeldivad peegeldused, kui telerit vaadatakse näiteks päikesepaistelisemas toas. Seadmed on varustatud Neo QLED 4K mudeliga tulnud võimeka NQ4 AI Gen2 protsessoriga ning OLED HDR Pro tehnoloogiaga, mis muudab pildi rikkalikumaks. Lisaks on värsked OLED ekraanid varustatud Samsungi Motion Xcelerator 144 Hz tehnoloogiaga, mis on spetsiaalselt suunatud mänguritele, kelle jaoks on oluline ekraani kiire värskendussagedus.

Koos uute teleritega näitas Samsung ka värskeid Q-seeria ribakõlareid, näiteks Q990D, millel on 11.1.4 kanaliline heli ja juhtmevaba Dolby Atmos tugi. Lisaks on seadmel Sound Grouping funktsioon, mis suunab heli konkreetsesse kohta, et see ei segaks toa teistes osades olevaid inimesi. Lisaks näitas Samsung uusi üliõhukesi ribakõlareid S800D ja S700D, mis on loodud olema äärmisel väikesed, kuid pakuvad siiski korralikku heli ja Samsungi ribakõlaritele omast Q-Symphony funktsiooni, mis kasutab heli mängimiseks samaaegselt nii ribakõlari kui ka teleri kõlareid.

Viimase tootena näitas Samsung ka ettevõtte uut toodet Music Frame, mis on sisult samaaegselt nii kõlar kui ka kunstiteos. See on inspireeritud Samsungi The Frame telerist. Seade mängib muusikat ja on samaaegselt pildiraam, kuhu saab sisse pista mõne väiksema kunstiteose või isikliku foto.



Uued 8K Neo QLED telerid tulevad turule kahes mudelis QN900D ja QN800D, suurustes 65-tolli, 75-tolli ja 85-tolli. Neo QLED 4K mudelite suurused algavad 55-tollist ja lähevad kuni 98-tollini. Uutest OLED teleritest tuleb turule kolm mudelit – S95D ja S90D ning suurused varieeruvad 48-tollist 83-tollini.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.04.2024 17:33:04 vasta tsitaadiga

Samsung telerite hinnapakkumised HinnaVaatluses:

https://www.hinnavaatlus.ee/search/?query=QN900D

https://www.hinnavaatlus.ee/search/?query=QN800D

https://www.hinnavaatlus.ee/search/?query=S95D

https://www.hinnavaatlus.ee/search/?query=S92D

https://www.hinnavaatlus.ee/search/?query=S90D

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsung esitles virtuaalüritusel uusi AI-ga varustatud telereid ja ribakõlareid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.