Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  G2 Esports kiidab: AOC uus 44,5-tolline OLED monitor pakub tippklassi mänguritele ennenägematut kogemust märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
AOC/MMD
HV vaatleja

liitunud: 01.02.2022




sõnum 19.03.2024 08:38:27 G2 Esports kiidab: AOC uus 44,5-tolline OLED monitor pakub tippklassi mänguritele ennenägematut kogemust vasta tsitaadiga


Vahetu reageerimine, 240 Hz värskendussagedus ja 800R kumerus tipptaseme konkurentsiks: AGON PRO AG456UCZD

AGON by AOC – üks maailma juhtivaid mängumonitoride1 ja IT-aksessuaaride brände – lisab populaarsesse AGON PRO seeriasse veel ühe kõrgtaseme OLED mudeli. 44,5-tolline (113 cm) mängumonitor AGON PRO AG456UCZD on disainitud pakkuma kasutajatele kaasahaaravat ja sujuvat mängukogemust. OLED ekraanil on 800R kumerus, mis loob kõikehõlmava ja sügava kogemuse ja viib mängijad otse nende valitud mängumaailmate keskmesse. Monitoril on ultralai (21:9) WQHD resolutsioon ning see pakub kristallselgeid panoraamilisi visuaale. Visuaali toetavad silmapaistev 240 Hz värskendussagedus ja välkkiire kuni 0,03 ms GtG reageerimiskiirus, mis vastavad ühtlasi tänapäeva võistlusliku taseme ootustele ja vajadustele.

Kristallselge kaasahaarav kogemus 21:9 WQHD resolutsiooniga

Ultralai AGON PRO AG456UCZD on disainitud pakkumaks ülimat mängukogemust. Sellel on neljalt küljelt raamita disain ja seetõttu saab kasutaja täielikult keskenduda ekraanil toimuvale seiklusele. Monitori 21:9 kuvasuhe ja 3440x1440 WQHD resolutsioon pakuvad mängudele ülisuurt kaasatõmbavat lõuendit, andes võistlusolukorras kasutajale teiste ees selge eelise. See formaat loob mängijale panoraamilise vaate, võimaldades neil oma mängudes näha rohkem tegevust ning monitori eriline 800R kumerus täidab ka mängija perifeerse nägemise, pakkudes suurepärast keskendumist ja vaateulatust.

Kiidetud professionaalsete sim-võidusõitjate poolt

Teravad visuaalid on ideaalsed intensiivsete mängusessioonide jaoks, andes kasutajatele võistlusliku eelise teiste ees ja tehes kindlaks, et neil ei jää ükski oluline detail märkamata – ei lahinguväljal ega ka võidusõidurajal. 800R kumerus ja 44,5-tolline pind tekitavad kõrge kaasahaaravuse ja seetõttu on see monitor ideaalne kasutuseks simulatsiooniks võidusõidumängudes ja tänu oma kõrge reageerimisvõimekuse ja kiirusega OLED paneelile on see samavõrd sobiv ka kiire tempoga FPS või action-mängudeks.

Üks juhtivaid sim-võidusõidu e-spordi tiime, G2 Esports, kes on sponsoreeritud AGON by AOC poolt, leiab, et AG456UCZD mudel on tõsiselt muljetavaldav. “AGON PRO AG456UCZD on niivõrd kaasahaarav monitor, et ma ei suuda enam mängust lahkuda," ütleb professionaalne sim-võidusõitja Isaac Price G2 Esports tiimist.

Tänu OLED paneeli pikslipõhisele valgustusele kindlustab monitor erksate värvide ja suurepärase kontrastiga silmapaistvad visuaalid. Monitori lai värvigamma katab 100% sRGB ja 98,5% DCI-P3 (CIE 1976) värviruumidest ning pole seega ideaalne valik ainult mängimiseks, aga ka sisuloomeks ja otseülekanneteks, milleks on väga olulised täpsed ja elutruud värvid. Jakub Brzezinski G2 Esports sim-võidusõidu tiimist nõustub: “Kuigi monitor on ultralai, annab AGON PRO AG456UCZD edasi väga selgeid visuaale ja rikkalikke värve. Elutruud värvid on olulised, et pakkuda pikemat mängukogemust, mis ei tekita silmadele ebamugavust”.

Monitori maksimumeredus on vapustav 1000 niti ka väikesel pinnal, mis võimaldab detaile välja tuua ja eristada ka kõige pimedamates stseenides. Ühtlasi on monitoril pimestamisvastane kate, mis teeb kindlaks, et OLED monitor pakub ülihead visuaali ka eredates keskkondades ja isegi otseses päikesevalguses. Ekraan annab edasi 1,07 miljardit värvi ja sel on 10-bitine loomulik värvisügavus, tänu millele pakub AGON PRO AG456UCZD rikkaid ja täpseid värve, mis toovad mängud ellu. Lisaks mängimisele loob see silmatorkav ultralai resolutsioon häid võimalusi ka muuks kasutuseks, pakkudes palju pinda selleks, et üheaegselt erinevaid aknaid avada ja sobides hästi ka kasutajatele, kes kasutavad video- või muusikatöötlusprogramme, kus on üheaegselt ekraanil toimumas palju detailseid tegevusi, mis vajavad head visuaali ja täpsust.

Välkkiire 240 Hz värskendussagedus ja 0,03 ms GtG reageerimiskiirus

Vapustava 240 Hz värskendussageduse ja ülikiire 0,03 ms GtG reageerimiskiirusega loob AGON PRO AG456UCZD silmapaistva mängukogemuse. “AGON PRO AG456UCZD värskendussagedus on hämmastavalt kiire, see tekitab väga suure eelise kasutaja jaoks olukordades, kus parim jõudlus luuakse millisekunditega", kommenteerib G2 liige Nikodem Wisniewski.

Iga kaader antakse üle sujuvalt, liikumises ei ole viivitusi ja see annab mängijatele võistlusolukordades teiste ees selge eelise. Madal sisendiviivitus teeb kindlaks, et mängijad saavad endast maksimumi anda ning võistlusolukorras loeb tõesti nende iga väikseimgi liigutus. Monitoril on NVIDIA G-SYNC ühilduvus ja see toetab Adaptive-Synci, pakkudes rebenemiste vaba mängukogemust ja sujuvust. Mängukogemust täiendavad ka AOC G-Menu integratsioon ja funktsionaalsused nagu Flicker-Free ja Low Blue režiim. Lisaks on monitorile sisse ehitatud ka OLED Care funktsioonid, mis võimaldavad kasutajatel monitori paneeli tippkonditsioonis hoida.

Mitmekülgsus läbi ühenduvuse

AGON PRO AG456UCZD monitor astub sammu edasi mängufookusest, pakkudes kasutajatele võrreldamatut mitmekülgsust erinevate igapäevaste kasutusvajaduste jaoks. Ühenduvuseks on mitmeid erinevaid võimalusi, sealhulgas kaks DisplayPort 1.4, 4-pordiline USB 3.2 jaotur, 90 W jõuülekandega USB-C port ning KVM lüliti, mis on vajalik, et pakkuda kasutajale võimalust vaevata ümber lülitada erinevate ühendatud seadmete vahel. Läbi nende lahenduste on kasutajatel võimalik oma monitoriga mugavalt ühendada laia valikut erinevaid seadmeid. See teeb monitorist ülima valiku mitte ainult innukatele mänguritele, vaid ka neile, kes soovivad sujuvat liikumist töö, multimeedia ja sisuloome vahel. Ühenduslahendused võimaldavad lihtsat vahetust mängukonsoolide, PC ja teiste seadmete vahel, andes kasutajatele võimaluse oma seadistusest viimast võtta.


G2 Esports võidusõidutiim võistleb AGON PRO AG456UCZD monitoriga

G2 võidusõidutiimi juht Nathan Tague võtab kokku oma kogemused AG456UCZD monitoriga: „Sim-võidusõitjatena ajame me teel perfektsuse poole alati taga sekundi viimaseid tuhandikke. Meeskonnale, kes tahab võita, on kriitiline, et neil oleks monitor, mis saab hakkama kvalifitseerimisringi ainsa võimaluse survega ja suudab silmasõbralik olla ka 24-tunnises kestvussõidus. Meie jaoks pakub seda uus AGON PRO monitor. See tõesti defineerib uuesti viisi, kuidas me võistleme ja tõstab latti ultralaiade monitoride maailmas. Võimsa 240 Hz värskendussagedusega ei teki viivitusi, tänu vaimustavale OLED paneelile püsivad värvid selged ka järsul pidurdamisel. Sinise valguse filtrid kaitsevad silmi ka kõige pikematel võidusõitudel ja sessioonidel. See monitor on vapustav tehnoloogiline saavutus, mis oleks vajalik igale sim-võidusõitjale, kes tahab kasutada kõiki võimalikke eeliseid. Ma ei usu, et mina või meie meeskond võiks leppida millegi vähemaga peale seda, kui me oleme saanud aru, mida suudab pakkuda uus AG456UCZD monitor.“

Hind ja kättesaadavus

AGON PRO AG456UCZD hakkab OLED mängukogemust uuesti defineerima, tõstes oma klassis latti silmatorkava võimekuse ja funktsionaalsusega. Sel on 3-aastane garantii, mis sisaldab ka OLED sissepõlemist ning see on kättesaadav alates 2024.a märtsi keskpaigast soovitusliku jaehinnaga 1299€.

G2 Sim-racingu juht Nathan Tague võttis kokku oma kogemused AGON PRO AG456UCZD-ga:


Link
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Equinox
HV veteran
Equinox

liitunud: 05.04.2002




sõnum 19.03.2024 11:30:04 Re: G2 Esports kiidab: AOC uus 44,5-tolline OLED monitor pakub tippklassi mänguritele ennenägematut kogemust vasta tsitaadiga

AOC/MMD kirjutas:
Sel on 3-aastane garantii, mis sisaldab ka OLED sissepõlemist

Ok, jätan vist vahele pigem icon_lol.gif

_________________
Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Auron
HV Guru
Auron

liitunud: 19.08.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.03.2024 14:25:40 vasta tsitaadiga

Mitte ükski omadus pole midagi unikaalset.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Osiris
HV Guru
Osiris

liitunud: 12.08.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.03.2024 14:25:34 vasta tsitaadiga

Meenutab rohkem nagu suunamudijate kinnimakstud kiidulaulu.... eusa_think.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  G2 Esports kiidab: AOC uus 44,5-tolline OLED monitor pakub tippklassi mänguritele ennenägematut kogemust
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.